in the end

glad som en, aa, jag vet inte riktigt. men nu är verkligen humöret på topp. riktigt redo för kvällen ;) massa bra musik på högsta, så nu är det bara klädval och make up kvar. oh yeah girls, denna kvällen kommer bli grym ;) shit, vad taggad jag är. Valborg 2007 kommer vi sent glömma!

hoppas alla andra kommer få en toppenkväll :)

living in a dream


image8
This is my new, dear friend!
en lite försenad födelsedagspresent men åh vad fin den är : )
tänk bara vad härligt i sommar när jag jobbar. kunna ta cykeln till jobbet..
åh, och sen cykla hem efter jobbet. brillorna på bara ;)
jag längtar massa till sommaren!

det rullar

vår, sommar.. ny cykel! äntligen :D går knappast att beskriva den men den är jättefin! känner mig som ett barn som fått sin första cykel, underbar känsla, lovely :) idag skulle jag ju vart duktig och pluggat men icke, det blir en fet cykeldag. om jag så ska cykla över hela stan så.. ha en fin dag i solen allihop :) (bild kommer senare)

ikväll blir det huset med girlsen, blir säkert mycket skoj :)

living la vida loca

jag skulle bara vilja skrika rätt ut! nu är jag verkligen happy happy girl! vet du en sak: du är det sötaste jag sett, du får mig att må så bra.. jag vill bara att du ska vara här hela tiden. din närhet är absolut det bästa jag vet.. saknaden är obeskrivlig..

We go together..

åh, idag var dagen jag längtat efter. jag skulle få en sovmorgon. massa skönt. och gissa om jag sov. jag sov massa! vaknade tillslut av att mamma ropade att det var frukost, och jag menar vem säger nej till nybakade scones?! inte Lina iaf ;) sen blev det lunch med pappa. massa allvarligt snack men jättehärligt att träffas. det var längesen! jag vet inte om jag sa det tydligt nog då. men pappa: jag tror det kommer bli bra :)

sen körde pappa mig till kinnarps. och dags att jobba lite i kiosk igen! fast utan is och galna hockey-människor.. idag var det istället uppklädda musikal-människor. Grease var ju nämligen i stan, oh yeah ^^ gick bra att jobba. och vi var väldigt duktiga på att gissa både korv, godis och dricka faktiskt. great, girls :)

image7

turn around

ett litet sms, och livet leker! känslorna spökar med mig. men i mina ögon är du underbar!

natti natti

för bara ca en timme sen så kändes allt sjukligt bra. jag bara längtade efter dig. nu har jag så ont i magen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. om det är någon som tror att den förstår, snälla hjälp mig!

har jag alla dessa konstiga tankar bara för att jag är trött. jag kanske borde gå och lägga mig, men oj vad jag inte kommer kunna sova. jag kommer tänka alldeles för mycket...

bara dem där orden:
jag tänkte sova nu, men vi kanske kan höras imon?

dags att sova, eller iaf krypa ner!
Natti natti på er :)

image6

delade känslor

hela tiden oemotståndligt söt.. så grymt söt att man bara vill ha dig här hela tiden. känna din närhet bara höra dig andas. men hela tiden när du inte är här, när jag inte vet vad du gör. så tänker jag att: du kanske gör samma "dumma" grej igen. du kanske gör samma sak som du gjorde med mig fast mot mig. hur vet man? vågar jag lita på dig? hur vet man om någon talar sanning? är det bara att våga lita? måste man våga ta steget, är det vad som gäller? jag vill så gärna lita på dig, du är en dröm! en så fantastiskt fin dröm som man aldrig vill ska försvinna. men det kanske är just därför, drömmen kanske är för perfekt? är jag bara paranoid som tänker såhär eller ligger det något i mina tankar? om jag berättar för dig hur jag känner kommer du tycka att jag är konstig och oseriös då? eller kommer du bara tycka att jag är för kontrollerande? för det vill jag verkligen inte. det är det jag minst av allt försöker göra/vara. jag vill vara den du vänder dig till när du har problem, jag vill vara den du tänker på, jag vill vara den du känner att du vill vakna upp med. men jag vill bara vara det om jag är den enda du känner så för. jag vill inte vara den "jobbiga" som du bara känner förstör och är jobbig och som tänker så mycket. men jag tror jag måste få känna lite mer tillit. ett litet ord, men för mig betyder det så mycket.

känner du att jag är någon liten, rolig, spännande "sommar-flört" eller känner du att du skulle kunna satsa på ett oss? du har sagt många gånger att du kommer vänta på mig när jag är bortrest, att du kommer sakna mig, att du inte förstår hur du kommer klara dig då. du har sagt så mycket fina saker till mig. och det är just de stunderna när du säger sådant som jag tänker att du aldrig skulle kunna göra något mot mig men så händer det något. som nu, ett telefonsamtal.. ett sådant telefonsamtal som du ringde när jag var hos dig fast att jag inte borde... ett sådant där telefonsamtal som skulle göra att du och jag skulle få en "fin" kväll tillsammans. jag vet inte om mina tankar bara svävar iväg, jag kanske bara är dum som tänker såhär. men jag vill att du ska veta att det är jobbigt. jag vill bara kunna känna att jag kan lita på dig. så att jag våga visa att du är mitt allt... om du bara visar mig något litet om att jag är ditt... och att jag är det enda....

är detta för mycket begärt? tar jag "oss" som något som aldrig kommer finnas eller som någonsin skulle kunna fungera? just nu skulle jag bara vilja vara hundra procent säker på att du verkligen sov som du sa att du skulle göra. men förlåt, men jag är inte säker


Kiss me

Kiss me with your mouth
Your love is better than wine
Kiss me with your mouth
Your love is better than wine
But wine is all I have
Will your love ever be mine?
Or are you already mine?

Dagens vill ha


image5
åh, jag vill kunna se dessa på mina fötter i sommar : )

men... urk?

image3
Big 'n' Juicy
Men hallå? Hur stor är inte denna då? är detta gott?
226 gram
100% nötkött
God dressing x2
Sallad
Tomat
Ost
Det känns inte så, alldeles för stor och alldeles för mycket så att säga!
Inget för mig iaf, men visst.. om man är hungrig så?! eller?!
Någon som testat? tell me ;)

Lovely!

Denna veckan har bara vart så himla perfekt! Livet har bara varit så himla underbart och allt som jag trodde skulle bli jobbigt har bara blivit helt underbart. och det som skulle varit bra har vart fantastiskt, helt amazing! ååh, magkänslan är bara: Yeah :) Det är så mycket som på jättekort tid bara blivit helt fantastiskt, saker man aldrig trodde skulle hända?! aaa, jag vet inte, vill nog inte heller tänkta på det, för nu känns det som om inget kan förstöra min dag, eller helg ;)

underbar vecka är:
♥ Du umgås med människor du tycker om
♥ Skolan fungerar, pluggandet bara flyter på
♥ Träningarna känns roliga
♥ Kärleken har, för en gångs skull, träffat rätt.. och känns verkligen perfekt
♥ Jobbet fungerar, oerhört bra
♥ Även om det görs misstag så skämms du inte, utan fortsätter bara

Nu är det väl bara dessa ord som saknas:
Peppar, peppar, ta i trä!

image2
                                            Liver leker ;)


Datakunskap

fredagar, är som alltid, bara en seeeg väntan på helgen.. sitter här på datakunskapen och bara väntar, väntar, väntar på att helgen ska börja.. dessutom är det lååånghelg och detta kommer bli totaly lovely! även om det är lönehelg och jag ska jobba så känns det som om livet leker :) ska jobba 12-21 imon, inte helt fantastiskt kanske men det är ju pengar ;)

jaja, kanske bäst att försöka hänga med lite så man klarar provet sen.. haha!

ha en bra dag i solen allihopa, för det är ju värsta sommaren ute! dags för en glass på piren kanske? åh mumma!

image1

The New One

Yes yes, den gamla höll ju på att dö ut så bäst att skapa en ny ;) lust att skriva igen, helt enkelt..

see you!

RSS 2.0