julafton


Äntligen är de här.
Nu måste jag testa :)

ordinary

Hallå? det är onsdag idag, halva veckan innan helg liksom. iofs jobbar jag i helgen men visst är det en speciell känsla som liksom bubblar i kroppen bara man tänker på fredag, lördag liksom. eller?

igår var det ju iaf tisdag och jobb, 20-st. sjukt nice att börja 20 föresten. det gillar vi :) innan jag jobbade hann jag faktiskt med mycket igår. vet inte riktigt vad som flög i mig men jag gjorde alla de där grejerna man liksom skjutit upp hur länge som helst. jag rensade min bokhylla, mitt badrumsskåp, slänge massa (och då menar jag massa) gamla skolgrejer som papper och grejs och sen rensade jag ur min garderob. hello there - good job ;) idag är det ledig dag och det gillas. dock hade det nog inte gjort något om jag jobbat. (känns inte som om jag jobbat så mycket denna veckan men det är ju iofs inte slut än) så idag ska jag testa ett nytt aerobics pass och jag bara hoppas att det är lika kul som det igår :)

Nu kom posten också - måste springa och kolla om mina ögonskuggor kom. (hoppas, hoppas, hoppas, hoppas)

Hey ho, nu kör vi denna onsdag också!

Ledig dag :)


Worki Worki

Vissa människor är verkligen de perfekta arbetskamraterna - me like :)

Kvalitetsfakta

Efter jobbmöte på morgonen sätter jag nu fart direkt.. "plugg-lina" är i farten och nu smäller det med kvalitetsfakta - here I come. man kan väl aldrig få nog av kvalitetsfakta. eller?

(kvalitetsfakta= bilel at work? haha, naej men en bok med myyyycket info om mc d. vikter, tider m.m.)

dagens tips

Häromdagen unnade jag mig lite lyx. jag gick till The body shop och lät ett proffs noppra mina ögonbryn och om alla gjorde detta skulle jag lova er att självförtroendet hos alla skulle gå upp. herregud vad mycket en liten grej kan förändra ens utseende!

nu ska jag ut i solen igen - mums !

Ibland behövs det inga starka armbågar för att få det man vill ha

Nu är den min! Ögonskuggan är nu på väg häråt! Jag tror minsann att det är väldigt lätt att bli beroende av detta enkla shoppande tyvärr.. dags att sluta innan man är fast kanske? haha :)

dags för natten nu för min del. efter ett mysigt och faktiskt ganska långt samtal från min kära pojkvän som befinner sig i skogen men på torsdag blir det pusskalas. på torsdag är han min mer än någonsin innan, och då dessutom även här hemma hos mig, i mina armar - Me likeilikei :)


Tradera är farligt för nerverna

Nu är det bara tre minuter kvar. blir ögonskuggan min eller kanske hamnar den somewhere else?

Lördag

jag kommer ihåg när man var mindre. då var lördagarna verkligen lyckans dag. först var det ofta ett besök på stan med familjen där man införskaffade något nytt klädesplagg och kanske tog en fika i solen. sen efter det blev det ofta en besök på godislagret där man fick en peng till att köpa lördagsgodis. tänk vad lite som behövdes då för att lyckan skulle vara gjord! jag tror det snart är dags att testa och man blir lika lyklig av detta fortfarande :)



Tänk vad fort tiden går...

långdistans eller kortdistans?

Jag kommer aldrig säga att det är lätt att ha ett förhållande som för vissa ses som ett långdistanförhållande. lätt är det verkligen inte men det är nog faktiskt sant som det sägs att det kommer något bra utav allt. nu när min andra hälft är borta så lär man sig verkligen att uppskatta det som finns mycket mer. varenda litet sms, telefonsamtal och mms blir så oerhört mycket mer värda när han är där borta i skogen. sen de dagarna då han är här hemma hos mig jaaa, då är livet underbart. även om vi inte umgås jämt när han är hemma så är den känslan helt fantastisk. veta att han sover i sin egen säng och att jag kan åka dit och lägga mig när jag vet - helt otroligt fantastisk känsla som har visat mig att jag vet vad jag vill ha. och det är inte mycket men det är du! därför tror jag att man behöver lite av båda, både det som kallas långdistans och det som då kallas kortdistans... ♥




onlineshopping

man ska aldrig börja köpa saker på internet för då är man fast! nu har jag under en ganska kort period klickat hem en klänning, en väska och några ögonskuggor. kan man bli beroende? men det känns ju så mycket roligare än att gå och köpa saker som alla andra också förr eller senare kommer att köpa. den klänningen jag köpte kommer ju inte ens ut i butik. mycket roligare, right? :) sen när man bor i en sådan relativt liten stad där det inte finns så många olika roliga märken är ju internet helt fantastiskt. här finns ju allt :D
sen när man väl får beskedet att paketen kan hämtas ut känns det ju som julafton. då blir jag som ett litet barn och måste springa ner direkt (och då menar jag direkt) för att hämta det...   naeeej, lite mer shopping hinner vi nog med innna jag måste sova ;D haha!


Saknad


20090821

och så var man sjuk då ja.. antar att jag snart inte har några lungor kvar så mycket som jag har hostat. låt det bara gå över snart, jag som har ledig helg och allt. låt det här gå över fort! fast hey, om jag nu är sjuk en gång om året kanske det bara är dags att ta det som det kommer och sitta här och filura hela dagen. en dag borde jag väl klarar utan att göra något men två? oh no. nu knarkar vi halstabletter så det här monstret försvinner :)


10 månader


Idag har det varit vi i 10 månader - 10 helt fantastiska månader ♥

Måndag, right?

Jag har inget roligt att skriva så jag visar en bild som jag låter tala för sig själv, haha..





Tänk vad mycket en liten sak kan betyda!


En mysig dag!

I måndags åkte mitt allt till Stockholm och som ni säkert alla förstår så var det verkligen hur jobbigt som helst. inget lätt någonstans och tårarna fortsätter att komma även nu. vid både lämpliga och mer olämliga stunder. för att försöka göra det lättare så försöker jag, så gott det går, tänka på annat. andra saker vi har gjort som har betytt mycket men också vardagliga saker som man saknar något oerhört. kvällen innan han åkte fick jag en överraskning och det var det absolut sötaste och gulligaste jag vart med om på länge och det var mer än man kan begära. av någon anledning bad han mig ringa precis innan jag åkte hemifrån och så brukar vi inte direkt göra. bättre att bara komma dit som en överraskning och klampa in ;) hehe. men iaf så kom jag dit och då såg det ut såhär:



han hade duktar fram champagne och jordgubbar. fixat mysmusiken och tagit fram bilder på oss tillsammans och även skrivit en alldeles underbar lapp! allting var bara sådär perfekt!
egentligen vet jag inte om det är så speciellt för någon annan. men när saknaden är som störst vill man bara att alla andra också ska veta hur underbar personen man tycker om är.


Enligt vissa töntiga känslor

jag trodde att jag visste. jag trodde jag kunde räkna ut hur mycket tårar och känslor av saknad som kunde finnas i en människa. men tydligen visste jag inte. tydligen hade jag ingen aning om vad som väntade. vad jag, eller ska jag säga vi, var tvugna att gå igenom för att få vara i varandras armar igen. allting är inte som på film. verkligen inte. verkligheten knäppte mig precis i ansiktet och tårarna bara rinner och jag undrar om det finns något stopp. antagligen inte eftersom saknaden kommer att hålla i sig iallafall till onsdag. på onsdag kommer jag börja leva igen. vissa kan svika. ursäkter kan godtas, kramar kan komma och allt kan känns okej för stunden. vissa människor behöver dock inte be om ursäkt utan bara känslan av att ha de nära är som en ursäkt, om den nu skulle behövas.
kärlek är ett ord som består av sex bokstäver. sex små oskyldiga bokstäver som jag aldrig har funderat över. nu vet jag vad de innebär och jag tänker inte släppa det. jag ska hålla hårt i de sex bokstävernas betydelse och givetvis också i den som fått mig att uppleva det. du är bäst ♥

20081017

Saknar. 8 dagar kvar ♥

RSS 2.0