fylld av tårar, kanske av glädje kanske av..

hade tänkt att detta skulle bli ett inlägg fyllt med massa glädje och hopp om hur bra allt komma bli i Grekland! men jag lämnar det till någon annan gång - framtiden! just nu sitter jag bara här och funderar. det senaste året har allt förändrats så otroligt mycket.. saker som man tog som självklara innan har bara försvunnit, nya människor har kommit in i ens liv. och allting är både på gott och ont. men nu sitter jag här och hela mina kropp är fylld med ångest. jag ska vara helt ärlig, jag vet inte vad jag ska göra för just nu finns det så mycket jag vill säga till så många. och ingenting verkar komma ut rätt. det enda som verkar kunna rädda mig nu är mitt eget inre blandat med både tårar och glädje! men nu åker jag iaf och jag hoppas faktiskt att allt kommer vara nästan likadant när jag kommer hem, även om det känns så gammalt att säga det

jag antar att tårarna som kommer nu är ett bevis på att jag inte har en aning om hur jag ska regera. eller vad jag vill, eller hur jag löser detta. men jag har en sak att säga till en person, och jag tror du vet vem du är: fyra veckor är länge, I know. eller jag har iaf insett det nu idag när alla andra sagt hej då! jag sa det till dig innan att hej då är inte min starka sida, förhoppningsvis bättre på hej. och om jag får bestämma så kommer det ett hej så fort vi är hemma bägge två. du kommer finnas i mina tankar vad jag än gör, spelar ingen roll om jag så ligger på stranden eller om jag sitter på båten! du finns alltid där.
detta är inte rätt ställe, I know that. men förlåt om jag var så arg häromdagen. fick veta saker jag önskar att jag inte hade behövt veta. men så fort jag såg dig nästa gång så var dem i min värld glömda. för ditt leende får mig att glömma allt annat. jag önskar på något sätt att tiden står stilla här när jag är borta så att allt finns kvar när jag kommer hem.. detta var min tolkning, min sak - sen får du tolka det eller göra som du vill med det.. men sötis, du finns alltid där i mina tankar!  "When will you come home"

och till alla andra underbara människor som alltid finns där för mig. erat stöd är lovely ♥ ha nu fyra underbara veckor här hemma så ses vi när jag kommer hem.. och då är det vi som träffas, again :)

konstigt inlägg, men ni får tolka det som ni vill.  nu lämnar jag Sverige för Grekland, förhoppningsvis blir det bra! och det tror jag någonstans att det kommer bli! ha det underbart alla, JAG SAKNAR ER REDAN ♥

en dag, en dag kvar. sen grekland

aa, måndag den 28 idag då. det betyder att imorgon är det tisdag den 29. och tisdag den 29 maj 2007 klockan 20,15 lämnar vårat tåg Jönköping. shit asså, snart är det bara ett dygn kvar. det känns nästan overkligen. och ångesten bara växer! aa, men förhoppningsvis så blir detta bara bra! Tack för allt stöd jag fått idag, det betyder ♥

jaa, sista provet imon, men det blir nog bra ska ni se! dags att fortsätta plugga.. blir nog en sista uppdatering innan det bär av imorgon!

Tjingeling Sweeties!

ops..

Läste mina inlägg från tidigare idag. men oj vad arg jag var. eller njaa, inte arg men shit ledsen! oj.. aaja, men nu har jag gått en promenad och joggat en sväng så nu känns det som om tankarna hamnat rätt igen! Sorry alla som fick stå ut med mitt lilla utbrott, förlåt!

from the heart?

jag borde inte gråta, jag har väl inte gjort fel? men tårarna kommer ändå... är jag bara dum som tar åt mig? men det går ju inte annars. för jag ska vara ärlig, jag kände något, jag erkänner: jag kände något, något som för mig var fint!

Happy ending?

jag vet inte om detta är slutet men om du inte berättar innan jag åker, då är det iaf det för mig.. jag trodde allt var bra, jag ville lita på dig och bestämde mig för att göra. det kändes som om jag tvungen att satsa - och jag tog steget! men fan vad jag ångrar mig nu.. det känns så jävla fel, jag känner mig så jävla lurad. lurad är kanske inte rätt ord. men fy fna för dig! jag kanske fick reda på allt på det värsta sättet men vadå tror du att jag är så dum så jag verkligen tror att du skulle sagt något? först tänkte jag: det kan inte vara sant. men sen såg jag, med egna ögon, att det verkligen var det och fan för dig, hur kunde du vara så falsk? det känns för jävligt att åka nu, hoppas du vet det. hoppas du vet att du har tagit bort en stor bit glädje från min resa. för jag kommer bara känna ångest varje minut över att inte veta, om du gör samma sak igen. fy fan för dig, det finns inga ord som stämmer bättre. jag trodde jag betydde mer för dig än det här men antagligen inte.. fy fan!

jag vet inte om jag ska vara arg eller om jag ska gråta..

det finns vissa saker som lyser upp ens liv

åh, idag har bara vart en helt CRAZY dag.. shit, det har verkligen vart mycket skratt och tårar. men tjena dem tårarna var bara av ren glädje, mamma mia vad glad jag blir! sitter här i min ensamhet och vill bara skrika rakt ut! AAAAAHH!! jag är så glad. tjenare vad jag har kämpat och det visar sig verkligen nu :D :D Åhhh, lina är GLAD!

Nya tekniken (?)

Datakunskap och hon pratar om den "nya tekniken". tjenis om man var lite trött innan ^^ har precis kollat vädret i Aten och idag har dem 32 grader och strålande sol! oooo, snart åker vi - måste verkligen packa idag! btw, om någon har några musiktips, tell me! behöver det verkligen, ska ju trots allt vara borta i fyra veckor.. okej, jag erkänner jag har nog lite ångest över att jag inte har börjat packa än, men men. får väl börja efter jobbet today :)

jaja, dags för spanska.. Wish me luck ;)


Play it for me?

Don't you know, im lost without you
How could I be without you
Nothing can come in between
You make my life complete
If I go, will you follow
Without you, I am hollow
Every day away from you, feels like a lifetime

Dagens låt och tankar (?)
huvudvärk = powernap!

gatan utanför är fylld av liv

och här inne sitter jag och pluggar för glatta livet. åh, jag vill bara ut och gå en sväng. allt är bättre än detta! Spanskaglosorna tar död på mig! men jag är ändå positiv för jag vet ju att detta är bland det sista jag gör och sen blir det grekland - även om det kommer med delade känslor!

Dags att fortsätta, har ju faktiskt några mentos kvar ;)

Check it out!

jaaa, idag har jag fixat den nästsista underskriften till min ledighetsansökan. bara en kvar, idrott, och den tror jag inte blir några problem men jag ska fixa den imon och sen är det helt klart och fixat - sen kan jag åka! så nu blir det massa plugg idag och imon efter frissan. oh yes, Lina ska klippa sig och slinga håret imon, here I come babe ;) sen blir det förhoppningsvis lite träning efter det och sen blir det massa massa plugg again.. För på fredag gör jag det sista viktiga i åk 1 - samhällsprogrammet.. då är det spanskaprov och aa, just nu känns det som om jag kommer hinna. som om det kanske, mot förmodan, kommer gå bra! sen är det bara min powerpoint presentation kvar och aa, den löser vi ju lätt, eller vad säger du Jenny? ;)

idag hade jag ju min redovisning så nu är det avklarat. skönt, verkligen jätteskönt! känns som om jag bara kan pricka av fler och fler saker på min lista. och det gillar vi :)

                      
men men, nu är det sol på balkongen igen så nu ska jag passa på att sätta mig där med min spanskabok och mina metos.. för lina firar att hon inte längre har ont i tanden ^^

Tjing på er så länge, sweeties!

Dags för det stora steget...

Jag har en dröm - och den ska jag försöka få i uppfyllelse..
- men jag är sjukt nervös!


Kiss me

Nyvaken, och det ösregnar ute.. men vad sjutton, lite väder ska inte få förstöra min dag :) nu är det dags för lite frukost, funderade ett tag på att göra en riktig mums-frukost men sen när jag såg hur mycket jag hade att göra så ändrades planerna. nu tänker jag istället: vad sjutton hinner jag göra till lunch? hmm, jaja.. vi får väl se om det blir någon lunch eller inte men sen är det iaf stallet som gäller.. igår blev det ridning i ösregn, jag säger bara: crazy!

Ikväll kommer mamma hem och sen om exakt en vecka så åker vi tillsammans - anton, mamma och jag! shit, det är verkligen snart.. yes yes, dags att iaf börja fundera på vad man ska ha med sig.. även om känslorna fortfarande är delade.. de sista dagarna känns som om de kommer bli fyllda av massa konstiga känslor som hoppar både hit och dit..
 
Idag kommer bli en dag med massor massor massor av musik, har iofs redan börjat men jaja, nu kom mackor upp ur rosten ;)


"When I'm gone I miss you.. Do you feel what I feel?" - Cascada


Det regnar..

Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första ggn i morse?
oj, det tog ett tag innan jag kollade och då var jag nyduschad, så det var väl något i stil med: oj, vilken hemsk utväxt jag har ^^
Kontanter har du på dig?
du menar hur mycket? kanske 30 kronor, haha
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
antar Mc d? ^^
Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Truly, Madly, Deeply (remix) - Cascada
Vad har du på dig på överkroppen just nu?
mysis-tröjan!
Vad har du för märke på skorna du har på dig?
inga just nu. men innan idag var det converse..
Mörkt eller ljust rum?
Lagom är bäst (?)
Vad gjorde du vid midnatt?
haha, dream om ^^
Vad står det i ditt senaste mottagna sms?
fina saker ;)
Vilket uttryck använder du mest?
appsscchh
Vilken pälsbeklädd varelse rörde du vid senast?
oj, minne guldfisk?
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
nada...
Vilken ålder har varit bäst hittills?
antagligen nu : )
Din värsta fiende?
mörkret? nemen vet faktiskt inte. haha
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
En "till-fixad" bild på mig från förra sommaren.. (ser man att det är jag?)
Vad var det senaste du sa till någon?
"vi hörs, pusshej" i telefonen
En miljon dollar eller förmågan att flyga?
En miljon dollar, skulle nog inte våga flyga själv iaf, haha
Gillar du någon särskild extra mycket just nu?
aa, det finns någon särskild i mitt liv - gullunge ;)

This is me now

Cascada - Truly Madly Deeply (remix)

åh, vad detta är dagens låt.. repeat oh yes ;) jag vet, ikväll kommer jag vara trött som sjutton på den här melodin men jag tar det. nu är det snart projekt som gäller och gissa vem som kommer sitta med lurarna i högsta hugg, oh yes ;)

Det är som om molnen vänt och solen aldrig tittar hit mer

"Denna motgång går inte att övervinna?"

In the night

9 dagar kvar till vi sticker till Köpenhamn och övernattar, och sen om 10 dagar så lyfter vi. herregud. det känns så himla overkligt, både bra och dåligt. fick se min väska idag, tjenare helt ny och jättefin men är det så himla praktiskt att jag ska inviga den?! den kommer ju lätt inte vara så fin när vi kommer hem, haha. men det får man kanske ta. det kanske inte riktigt är vad jag borde tänka på nu men tankarna försvinner så man tänker på alla småsaker som kan gå fel när man vet att man inte ens börjat förbereda sig än. jag har inte ens tänkt på vad jag ska packa ner.. inte ens funderat på det i drömmen. shit, jag måste verkligen ta tag i detta nu men det är ju så mycket annat man ska göra, också! Shit, jag kanske borde börja med att fixa klart alla namnteckningar jag behöver till min ledighetsansökan.. känns som om det är ett steg i rätt riktning, haha ^^ jaja, men imon är det måndag och då hinner jag förhoppningsvis fixa det :)

Dags för en liten powernap!


Everybody's working for the?

friday it is! oh yeah! härlig kväll hemma i soffan? njaaa. inte riktigt, var som förr i tiden.. middag med far min. hade för mig att det var lite segt men gash, ögonen bara åkte ihop x 100.. haha, inget för mig! bara jobbigt med klänning och skit, haha. jaja, om jag ska träffa Tessan imon vid tio så borde jag sova nu. men jag tog ju mig faktiskt en powernap i eftermiddags ^^

Natti natti, sweeties!

Cara mia



jag vet att jag sagt detta innan, men vissa saker kan man säga ofta..
jag vet inte varför men denna tycker jag om, massor..
det känns verkligen som om detta är känslor - äkta känslor!

If living is without you

Snart fredag.. fast ännu torsdag kväll, känns ganska bra för jag vet att jag har mycket, eller rättare sagt massor, att göra! men jag orkar inte ta tag i något... fast jag vet att jag borde. men det finns andra saker som tar upp min tid, mina tankar, min ork, mina krafter. mycket bättre och mycket roligare och i vissa fall helt underbara saker. aa, livet är bra..om man tittar på allt som är bra i livet och jämför det med det som är dåligt så ser man ju ganska snabbt att de bra saker vinner. "med hästlängder" som min käre far brukar säga! och idag är jag nog faktiskt beredd att hålla med honom.. och just nu känns det bra, för snart är sommaren här och då är jag nästan nästan nästan helt säker på att det blir amazing. det finns inget bättre ord; amazing!


Jag trodde aldrig att jag skulle sakna dig..

tidig morgon - ganska länge jobb, då behöver man en lite tupplur! härligt nyvaken nu, dags att ta tag i denna torsdag som aa snart är slut. eller nja, kan ju faktiskt vara en stund kvar för jag har ju sovmorgon imon, börjar 11.. åh, massa härligt :)

nu är det 12 dagar kvar och lina har inte börjat packa.. tjoho? naaee ;) dags att ta tag i allt tror jag, oh yeah! kan ju faktiskt bli en spännande helg :)

känslor, hela tiden känslor

"när något är fel, säger magen hallå och då säger kroppen hej då"

jag vet inte om jag förstår..
 men har väl en egen tolkning som vanligt, hehe

vet jag sanningen?

jag vet inte om det är mina känslor som spökar med mig, men antagligen.. just exakt nu så vill jag inte åka, fyra veckor - det är länge.. har jag varit borta så länge innan? jaaa, men det känns ändå konstigt.. alla känslorna bara flyger iväg och tar med sig tankarna. shit, detta funkar inte tänker jag ena stunden och sen nästa så bara men lina det klart att det kommer funka.. men nu, just nu, vill jag bara stanna hemma ♥

crazy thing called....

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

jaaa, testa själva, haha..

Dream, dream, dream on

 Jag kanske är en drömmare, men låt mig vara det?
Vill inte vakna upp ur denna dröm, för det är fantastiskt!
Snälla, väck mig inte!
Jag vill ligga här, höra andetagen, känna din närhet så länge det bara går
eller så länge jag bara får

image14

baby

♥ baby du är min kärlek å livskamrat
det här är sanna ord å inge tomt prat
det pirrar i magen å knäna blir svaga
varje gång våra läppar möts i vår saga
som består av kärlek lust å passion
vi kan förevigt va tillsammans bara vi har tron
visst jag kan va en drömmare men låt mig få drömma
för jag vill inte vakna om det är dig jag måste glömma
du är min näring när för dig min kärlek växer
du ger mig inspriation till underbara texter
så sagolik å ett socker sött leende
du får blinda människor att vilja bli seende
du är allt för mig, hela mitt liv
du är min tjej, å så ska det förbli
jag e så glad att det blev vi till slut
den här e till flickan som betyder mest just nu

men alltid samma känsla
även att vi förändras
å lågan brinner trots att vindarna har blåst så hårt dom kan
å om vi nångång gråter
så möts vi alltid åter
i lyckorus å det är därför jag älskar dig



en liten låt jag fick höra idag! ganska söt om jag får säga mitt ;)

regn-sol

powerwalk runt munksjön, helt perfekt efter att ha sovit och pluggat. var precis vad jag behövde :) fast det var konstigt väder, det var massa soligt fast det duggade lite i början men det slutade ganska fort och med massa musik i öronen så tänkte jag inte på det så mycket, det var bara massa härligt att gå där! sjunga med lite lätt, haha ^^ jaja, dags för lunch - tror det får bli pannkakor sen blir det till att plugga lite till innan stallet väntar. hoppning idag - nervis, tss..

Holiday x 2

Nyvaken, härligt på en måndag! aldrig fel med någon dag extra ledigt :) och sen ledig torsdag-fredag också, lovely! men innan dess mycket som ska hinnas med. naturkunskapen gör mig galen, absolut inte mitt ämne, och det är så segt men förhoppningsvis är jag snart klar då blir det en sväng till solen, eller iaf solariet! iofs inte långt kvar till den riktiga solen nu. endast 15 dagar! detta kommer säkert låta konstigt men det känns inte toppen att åka längre, jag vet inte varför riktigt men känslorna spökar med mig. fyra veckor det är ganska lång tid. eller? kommer det bli fyra fantastiska veckor eller kommer allt bara bli katastrof? hur kommer det vara att komma hem igen? kommer allt vara som vanligt eller glömms allt bort? oj oj, inte bra att tänka en måndag hör jag, tss. orolig blir man bara!
dags att hoppa tillbaka till boken!

Tjing så länge!


I made it

NP i matte (andra delen) avklarad, gick lite sådär.. men nu är det ju låååånghelg så då känns ju allt genast mycket lättare :) Eller aa, resursdag på måndag.. men det räknas ju faktiskt till helg ;)

sitter här och kan inte bestämma mig för vilken låt jag ska lyssna på. shit, värsta problemen.. dagens i-landsproblem. haha.. jobbigt läge. snart jobb, 11-20, känner mig faktiskt taggad, yes yes, my friends, ni hörde rätt ;)

imorse  var allt som vanligt igen, mamma var hemma och frukosten stod på bordet när man vaknade.. mysfaktor massa! men något var inte riktigt som vanligt, det låg en present på min stol :) ååh, tack mamma, det var så sött!

Liten tupplur innan jobbet kanske? jaaa tack :)

möjligt?

I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held on to
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you
I'm living for the only thing I know
I'm running and not quite sure where to go
And I don't know what I'm diving into
Just hanging by a moment here with you

fin fint! känns lite lina på något sätt, just för tillfället.. btw, taget från kajsa :)

Veckohoroskopet

Pengar: du får ett erbjudande som du bör syna fårn alla håll innan du bestämmer dig.
Kärlek: någon drömmer om kontakt med dig. personen finns i din omedelbarar närhet.
Arbete: nu blir det bråttom med något och du är beredd.

jaa, detta talar väl ganska klart för sig själv. men visst kan det bli en spännande vecka? ;)

travel travel

"Ekobussen vill väcka nyfikenhet och intresse för naturen och sprida kunskap om ekologiska samband och miljövårdsfrågor. En exkursion med oss ger värdefulla upplevelser och minnen"

jag säger bara, herregud, vad dem måste misslyckats om detta var deras mål ''/  jag är ingen skogsmänniska men detta var ju för sjutton bland det tråkigaste ever.. eller vad säger ni?

"Död ved lever"


Sweet sixteen?

mamma på väg hem. hon ringde innan och jag undrar hur hennes vecka varit för det första hon sa va: hur är det med mig sextonåriga dotter? tack för den. haha. men detta är en bra dag så hon är väl fortfarande välkommen hem antar jag ^^ var längesen jag hade så mycket jobbiga grejs, men det löste ju sig riktigt bra, hann med allt utan stress. oh yeah! jag hann tom till dansen, jag är ganska stolt om man nu får erkänna det ;)

lillebror är hemma. vet att jag klagat på tystnaden men jag tror jag tar tillbaka det.. ibland ät det väldigt skönt, kanske konstigt skönt, att bara göra precis som man vill och inte behöva höra en dundrande elgitarr.. men det är ju bara en dag så, positiviteten övervinner allt, yeah babe ;)

konstigt inlägg, men det blir så när man är lite för happy :)

Therese - Feelin' me

image13

du skulle aldrig tro mig

första delen på NP avklarad. skönt, det känns faktiskt som om det gick bra! yes yes, my friends :) jaja, dags att börja med nästa projekt, min lilla härliga berättelse om våran resa till Italien.. känns som att jag kommer få mycket gjort idag :) ibland måste man ju ha sådana dagar också :D

Tjingeling!


sure?

I need your loving words more often
Longing makes the heart go soft
I'm worried that you might be lost
I need to feel the love you give me
And the warmth your body brings me
Need to see it in your eyes
That you still love me


I think it's called music

hittar massa bra låtar. bara helt plöstligt... detta kanske ändå kan bli en bra dag ;)

"music makes it much easier"

that moment

Alla känner vi det.. alla vet vi att det finns. men alla är vi lite rädda, både för att det ska bli för rätt, men också alldeles på tok fel. är det inte väldigt ofta så att magen säger en sak medans hjärnan en annan? vem litar man på? rätt/fel? jag antar att det är bara är att bestämma sig. lätt att säga, svårt att göra. alltid likadant! alltid samma funderingar som dyker upp. alla säger att kvällarna är värst.. kanske. fast ändå inte.. våga ta steget.. allas eviga tips, men bara en lite sak då. hur vet man om man ska gå åt höger eller vänster? vet man eller chansar man? om man chansar då klart att det kommer bli fel, är inte det uppenbart.. eller bara i min värld. men om man vet. vem har då sagt till en att man vet? för egentligen är man ju lika osäker hela tiden.
men en sak gör alltid allt bättre.. den där studen, det där ögonblicket. då allt är sådär helt fantastiskt underbart!

"bara det där leendet"

upp och ner pannkaka

igår som var så otroligt fin.. massa fint väder, härligt sällskap och allt bara var så himla bra.. och så idag, regn. gash, jag som hade sett fram emot en dag med min mp3, min historiabok, mina solglasögon och som avslutning på det hela en härlig uteritt. bara drömma sig bort! och så regnar det, alla mina planer bara dog, splash.. jaja, det får väl bli en dag med massa plugg, utan sol, teorilektion och pannkakor! hmm. aja, time to study.. NP matte imon. inte taggad men vad sjutton ;)

image11

It took a second

Den är så bra. åh, magkänsla-mumma! jag lyssnar på den, om och om igen.. enligt mig, helt galet, bra.. bara melodin makes me like it! nu blir det till att plugga matte med denna i öronen :)

Do you know - Enrique Iglesias

Do your thing

Ain't no other man, can stand up next to you
Ain't no other man on the planet does what you do
(what you do).
You're the kinda guy, a girl finds in a blue moon.
You got soul, you got class.
You got style with your bad ass - oh yeah!
Ain't no other man its true - all right -
Ain't no other man but you.

Who am I without you now?

Don't let me die
I'm losing my mind
Baby, just give me a sign


gammal låt, men perfekt morgon-plåga ;)

Do you know?

Do you know? tre korta men ganska stora ord. dem passar liksom in på ganska många ställen. right? var på middag hos pappa. testade detta då. blev ganska roligt men shit, det funkade ju ;) nu tänker alla, men hallå? hur sjutton kom du på det. värsta nörd? neeej då, ingen fara. haha.. fick orden från en låt fast där har dem en annan innebörd men skit samma. jag är ganska smarto sometime ;) aja, babbel babbel! nu tänkte jag diska, det är två glas? är man uttråkad eller uttråkad? dags att ta tag i denna lördag ;)

Tjing Tjing!

Everthing's better clean

mamma har åkt. totaly alone, känns som om det är det som är verkligheten/vanligast nu? att jag lever ensam. men men blir ju desto roligare när hon kommer hem varje gång :) jaja.. tänkte att det var bäst att börja städa redan första dagen, eftersom jag alltid har så mycket dagen innan hon kommer hem så nu blir det fönsterputsning för hela slanten. sen blir det lördag kväll, oh yeah ;)

Blev jobb 8-16, inget kalas. kom inga barn, iofs ganska skönt men blir ju lite tomt i plånboken ^^
Lärde mig massa nytt idag, oh yeah, I'm lovin it ;)
"Klyftpotatis"

Pusspusskramhej!
image10

Totaly crazy feeling!

jag vet inte vad jag ska/kan säga! men tjenare. nu är verkligen livet som bäst, jag älskar det! shit, allt bara funkar! detta är så himla otroligt crazy sjukt bra! jag vill bara le, skratta.. åååh, Lina är så jäkla glad. det går inte att beskriva! TACK ALLA :D 


Never?

-så trycker ni på shift
-det funkar inte för mig...
-har du tryckt på shift?
-öh, aa
-men hallå? du trycker ju på Ctrl
-är inte det samma?


oh goooood ^^
vissa lär sig visst aldrig! obs, det var inte jag som gjorde detta.. och inte jenny heller ^^


She likes to move it move it..

fredag igen.. yes yes, helt lovely. fast jag har sovit alldeles för lite. shit, jag gäspar hela tiden. men som sagt det är fredag idag och det betyder att det är helg snart, helg nästa! iofs jobbar jag lite. fast på söndag är jag ledig. jaa, ni hörde rätt. jag är ledig ;) känns som att jag inte vet vad man gör när man är ledig. men det blir väl lite mattepluggande. har ju NP matte både tisdag och torsdag. shit, nu blev det ju genast tråkigare att vara ledig. men jag lovar er alla, jag ska ta sovmorgon :D

yes yes, datakunskap nu igen. ska visst börja med något nytt projekt. men som vanligt springer hon mest runt och håller på med annat ^^

Hv fest ikväll. är inte taggad men jag menar, vem klarar inte av ett mingelparty? ;)

mi chiamo?

lina, antar jag ^^ försökte nog bara verka lite bildad. italienska lektion för tillfället. lär mig massa nytt, hmm, yeah yeah ^^

20070502

dagens datum. hel seg dag egentligen. utan sömn - ingen bra dag! shit, fattat det nu.. var helt konstigt på jobbet idag. dem hade helt missuppfattat vilka som skulle jobba men jag var där och dem behövde folk så. aja, jag jobbade ;) blev en kväll i ettan. gick faktiskt bra, borde vara stolt. men orkar inte, för är trött och tänker för mycket. då funkar det inte riktigt.. hmm, men men provet gick bra och det är jag glad för :) och imon är det nationellt engelska, förhoppningsvis går även det bra, vi får se. men vindruvor och ramlösa - bra start iaf, hehe..

dags att hoppa i säng, nybäddad säng - again! sover bäst då ;)

Natti natii :)

If I was a flower

det finns så mycket jag vill säga, så mycket jag vill att du ska veta. men om jag berättar, hur reagerar du? vad säger du? vad tänker du? säger du sanningen tillbaka till mig då eller försvinner du bara ur mitt liv? för det vill jag inte.. det är det jag absolut inte vill. men samtidigt, är det bra att leva med mycket man vill säga som man inte säger? åh nej, tänker för mycket? men snälla, ge mig en chans. en chans att förklara.. för det är ju inget negativt jag vill säga. i mina ögon är det positivt, och för mig betyder det mycket. men även du betyder mycket för mig, eller rättare sagt. du betyder massa för mig.. mer än du anar!

tick tack?

Tiden väntar inte på någon. så om du väntar på något, varför inte göra det nu? Underskatta aldrig tre ord: Jag älskar dig! Säg det. Säg det nu! du vet vem/vilka du skall säga det till. viska i deras öra hur mycket du älskar dem och att du alltid så kommer göra. För, om morgondagen aldrig kommer, då har du inget att ångra.

tänkvärt, iaf enligt mig!

time to let go

dags att släppa bläckpennan och istället fatta stiftpennan. slänga kollegieblocket med anteckningarna och få ett vitt papper med frågor, förhoppningsvis lätta .. yes, my friends: it's time ;) Önska mig lycka till för jag är så nervös så jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Wish me luck! 

pain

oj, en bild. en person jag inte haft i mina tankar på väldigt länge. inte sett på länge. och gud vad ont det gjorde när jag såg hennes ansikte. shit, jag fick ont i magen..  anledning? aa, jag tror inte ens man vågar skriva sånt här. säger bara, dagen blev ju inte lättare nu ''/ men shit, nu tror jag att jag har gjort något dumt!

the hard life

image9

Yes yes, nu är det bara en timme kvar. sen smäller det.
samhällsprov igen då!
shit, jag har ju pluggat massa, varför är jag nervös?
jaja, jag hoppas bara det kommer gå bra :)
(bara för att jag sa så nu så kommer det säkert gå skit, haha)

RSS 2.0