Nu dansar vi ut julen !

yes, sista julen har nu varit här och samtidigt som det var oerhört fint att träffa alla så har det ju hänt en del sen jag var där sist. och jag vill inte veta konsekvenserna av det. så snälla, fixa det... NU! jag väljer att berätta om dem roliga sakerna. att träffa kusinerna är ju dock aldrig fel. och att sen ha en hund springandes runt en, jao. det funkar ju för en dag eller två :) så. alla klapparna är öppnade och allt mat är uppäten. endast chokladen kvar, som man fick från jobbet, och aa, det lär nog ta ett tag innan den tar slut men visst, det ser ju rätt lyxigt när den står där på bordet och liksom lyser upp rummet.. och jul=mys :)

imon ska jag bli brunett :D vad tror vi om det tror vi? jag hoppas att det blir fint för nu känner jag för en förändring! witcscho witscho :)

nu blir det film, tjing pling och great nice och allt ! wahah ! nu vet jag inte vad jag skriver längre, så tjing hing!

House remix


Juldagen !

en dag då de flesta festar som värst. själv sitter man hemma under en filt, just nu med lite lätt feber och en oerhört täppt näsa som verkar ha fastnat i detta läget och vägrar släppa. givetvis också medn en öroninflammation som verkar ha som tradition att ploppa upp på juldagen varje år och stanna fram till sisådär mitten av februari. imon är det jobb 6.30 - en vild chansning om det håller eller inte. vilket ju faktiskt inte är alls säkert men jag hoppas. för ligga hemma under täcket hela lovet är absolut inget jag längtar efter. tro det eller ej?
imon firas även jul nr två och förhoppningsvis går det smärtfritt undan. jag hoppas och vill att det tom går fort för efter att ha gått up klockan fem är man inte så pigg framåt sex tiden. tro det eller ej! men.. nu ropar dem att maten är färdig och tack gode gud att det inte blir julmat för den är jag redan trött på. lasagne väntar och hjälp vad det känns som något jag behöver. eftersom frukosten var något som inte riktigt hanns med imorse... men men. ett öga rött är vad som väntar. hoppas att den kan förgylla min dag :)

Aftonbladet

Läste en artikel idag. närmare bestämt denna och såhär precis innan jullovet måste jag bara få säga att oj. vad jag önskar att dem kunde ändra till sovmorgon på våran skola. ibland undrar jag faktiskt om det inte är sömnproblemet som gör att man inte orkar med skolan mer? Så förhoppningsvis kanske denna lilla artikel påverkar. fast helt ärligt så tror jag väl inte det.. men såhär innan jul går det ju alldeles perfekt att drömma. :)

Alla som..


tordag :)


en sista fundering

jag visade mitt stöd och min bror ägde! jag är glad att jag köpte honom en elgitarr en gång för oj vad han kommer behöva den när han är kändis ;) och oj (igen) vad jag kommer hänga i första raden. ne, men skämt o sido. jag är stolt över min lillebror, så stolt man kan vara !

nu är kvällen bara barnet men jag tror ändå att jag ska sova! när jag nu vet att jag har sovmorgon imon så är det ju bra att sova ut ! jag behöver det :)


Ops, !

Jag glömde ju dagens raggningsreplik så den kommer här! kanske någon att nämna för tomten ;)
Hey there, Santa!


En sådan där dag man inte kan sätta ett namn på !

Hade massa roliga kommentarer som väntade idag när min dator sakta men säkert tog sig ingenom alla frågor om lösenord och alla krångelväggar men tillsist så fanns det där och log mot mig :) Tack, helt underbart mycket bättre och logga in när man ser sådant ! och för alla som undrar så är cykelpump=sandra ! så... nu har vi rett ut det här och alla ler nu mysigt för sig själva, erkänn? :) jag somnade tidigt igår och även fast jag kände mig lite seg imorse så blev det en ganksa bra lektion. det är en speciellt känsla som infinner sig när man får tillbaka ett läxförhör i latin, när man inte vart med på lektionen, som slutar på 98%. då känns det ändå som om man valt rätt :)
och nu ska jag spendera min onsdagskväll men några ljuva toner i mina öron. kan man säga ljuva när det mer eller mindre handlar om rock? men joo, vi får se och det kommer bli grymt kul. min lilla lillbror har blivit stor och nu ska han få visa att han faktiskt är grym med sin vän, "den svart-vita-faran". och för er som inte riktigt känner att huvudet hängde med, utan tappade det i rondellen så menar jag hans gitarr ! ikväll är det min lillebror och hans "band" som har konsert och jag ks agivetvis vara där och visa mitt stöd ! Wish him luck :)

Tjing Pling Hing !

Here it comes!

dag nummer två nu då, oh yes ! lite värre denna gången kanske, ops, haha !

check it out!

hemska hemska mig

Snart kommer tomten, vilket betyder inga fula ord, inga hemska tankar på några dagar vilket gör att jag borde slänga ur mig alla dem nu såå. vad sägs om någon nice raggningsreplik fram tills jul bara för att jag måste ha någonstans att hämta hemska tankar ifrån.. och för att jag då slipper att stå ut med alla hemska jag får i min mail alldeles ensam ;)


så den första

Gårdagens kväll

Jenny: jaha.. nu vet alla det då som vanlligt ;)
Kille "okänd": vadå? har itne du fått din än eller?
Alla: skratt skratt, sedan tystnad, möjligtvis pinsam!

inte så kul för er övriga kanske men jag hade en bra kväll. fast själv tyckte jag nog best om början. när sandra och jag skrattade så vi grät. det tyckte jag var bäst, så jag avslutar inlägget med att säga, Yahooo !


RSS 2.0