Cykla, eller inte cykla - det är frågan !

image39

Torsdag idag. har vart en bra tordag, halv dag i skolan bara ju :) kom hem och sov en timme, oj, kom nästan inte innanför dörren innan jag somnade. knäppt knäppt men sova är aldrig fel - mer nödvändigt ! sen har det mest vart plugg sen dess. jag vet - låter massa tråkigt men det har gått bra så jaa. nu kämpar vi för nästa vecka och italienska prov ! snart blir det en sväng till stallet. eftersom jag cyklade förra veckan tänkte jag att jag lika väl kunde göra det denna veckan också ! men nu i efterhand känns det ju som en något dum idé. det är ju nästan storm ute ju :O Det får nog bli mössa :)

Jag har en sak att säga..

Jag ska ge er alla ett kärt tips; noppra aldrig ögonbrynen med glasögon !
Jaaa, det är mitt tips för dagen !

Merci

Tisdag men var på god väg att skriva torsdag. oj oj oj. längtan efter helg blir bara större för varje vecka som går, knäppt knäppt :O ledighet behövs ! men tisdag var det ju då iaf idag. spanskaprov var det på morgonen, var nervös men det gick fint ! faktiskt konstigt bra. men, som ni säkert vet, så ska man inte ropa hej förän.. aaa, ni vet ;D men vi väntar la med spänning på resultatet !

och imon är det onsdag. halva veckan har gått, snart helg, snart jobb. var ju längesen jag jobbade nu :O men vi fixar det lätt ;)  jaaao, men nu mysis framför tvn, det är ju faktiskt lite ledig dag :)

Härmis?

Kollade runt i lite andra bloggar och nästan alla har en sammanfattning av helgen så jag tänkte att varför skulle inte jag också kunna ha det? :)

Kajsa träff - länge sen men alltid lika bra :)
Spanska plugg - nödvändigt ont för på tisdag smäller det !
Lagade middag åt mor min - det blev faktiskt gott :O
Ledig helg - innebar att man hade massa tid över. både mysistid och fintid !
Övningskörning - gick oerhört fint. det känns som att detta kanske kan funka? :)
Hyrfilm - det blir visst alltid bättre när jag inte bestämmer ;)
Shopping - blev mest shoppinghjälp men det är ju heller aldrig fel
Fika - en promenad blev en fika. och en fika blev en biltur; allt med anna och mollan
Träningen - även om det var jobbigt att lämna täcket så tog jag mig upp..
Ridbyxor - snyggast i stallet? javisst ;)
Beck - aldrig fel med lite action på söndagskvällen !
sen har jag gjort massa annat, säkert glömt tusen saker men minnena från helgen är bara bara bara fina :)



No air


aa, fick en liten låt som en liten present idag och här är den så..
jaa, det är väl bara till att lyssna på.
bra eller dålig? ert val :)

hur hänger det ihop?


Nödvändigt ont eller nödvändigt gott?

det kallas.... helg !

Det är lördag - det är helg - inte mycket jobb - heelt underbart :)

torsdag :)

jag har klarat torsdagen, och inte bara klarat den. jag fixade den med ett stort leende på läpparna och ett sjudundrans bra arbetstempo. eller ska vi spola tillbaka och ta det från början? haha! nej då. men dagen har bara varit sådär hiiimla lätt som den ska vara för att man ska uppskatta den och hjälp vad jag uppskattade att min italienska var inställd :)

sitter här med en filt över fötterna för dem är mer frusna än frysta isbitar för tillfället ! vet inte varför men fick idén att cykla fram och tillbaka till stallet, men det är lätt att vara efterklok ;) så snart väntar duntäcket för imon är det dans och geografi redovsning. känner nervositeten komma krypandes och undrar om jag kanske borde läsa det en gång till?! men njaaa, ligga under ett varmt duntäcke låter ju faktiskt oerhört myckte bättre. så jag tror jag väljer det senare alternativet! drömma fint och höra regnet smattra det är ju verkligen inte fel :)

Natti Natti !


hur ska man tänka när man själv är gömd i en grotta?

I'm sorry for the things I did not say.
Satt och funderade på hur många låtar som egentligen handlar om sånt. och med tanke på hur många låtar som handlar om det, hur många människor går då inte runt dagligen och tänker på saker det borde gjort? nästan lite som motsattsen till mitt förra inlägg. om ni är med på banan?! men då tänkte jag samtidigt att om ångesten förföljer många, och man samtidigt blir förföljd av denna känslan. om man då bara vågar slappa taget för en millisekund. borde inte, hemskheten för att göra fel och känslan för att ångesten ska förfölja en förevigt, borde inte den försvinna då? självklart försvinner inte minnena för det gör dem aldrig rikitgt helt till hundra procent. men vem har sagt att minnen är dåligt. allt man hör är ju jämt, minnen lever man länge på ! och det håller jag med om. jag håller med till hundra procent, och kommer inte ångra det beslutet under morgondagen iaf !!


detta är ångest

nu kommer det en såndan där tanke igen. som jag går och funderar på länge själv ett tag innan jag ens lägger märke till att jag tänker på den. ni hänger med? nu har jag iaf en igen. tanken består mest av fördelar och nackdelar av ångest. dem exemplen jag har är rätt knäppa så jag tar ett annat, ganska obetydligt egentligen men tänk in ett annat så förstår ni nog vad jag menar. om man köper en tröja, som man gått och tittat på läänge, och sen använder den en dag. visst känns det då alltid lite bättre om man ångrar att man köpte den? varför ångrar man det? det vet man inte. men magkänslan blir bättre då ! och varför är det så? det är nog det jag funderat på. varför känns det bättre om man ångrar saker man gör? 'hmm, knäpp tanke - jag vet men dem behövs dem också ! nu tror säkert alla att jag ångrar massa saker, och visst det gör jag (det gör väl alla?) men sen har jag ju givetvis saker som jag inte har en tanke på att ångra. ni vet sådana saker som man aldrig kommer ångra? släng iväg ett litet spår om ni förstår något om gojjan jag snackar. kan behöva lite "medtankar" ;D


om allt och inget

börjar med att berätta om helgen, den var bra på många många olika sätt ! även om jag jobbade mycket så hann jag med så himla mycket annat - och det betydde massor ! det var oerhört mycket dessa tre små dagar som fick mig att både le och må bra. är det inte så en perfekt helg ska vara? :)

image36


och nu börjar ju en ny vecka med många spännande nya saker. kanske slutar denna veckan lika bra? :) och sen efter denna veckan är det ju inte alls långt kvar till lovet vilket känns helt otroligt underbart ! men som ni ser är det mycket som händer denna veckan... fast med ett leende på läpparna löser vi allt, för det som börjar bra - slutar bra :)

image37

Glädje !

leendet lyser i hela mitt ansikte nu :D även om min klocka ringde vid fem imorse så är jag så himla glad nu! detta har varit en oerhört fin dag :) och kvällen kommer fortsätta lika fint. precis som morgondagen !

Tjing :)

som vädret - oplanerat

oj, vad planerna ibland kan ändras. oj oj oj! planen var att spendera kvällen i kinnarps arena innanför kiosk dörren, men ibland har man tur och det hade jag idag. jag slapp spenderna timmarna bakom "lås och bom" istället blev träning inplanerat ! först var tanken aerobic i huskvarna men nej, mamma jobbade inte så då blev planerna flyttade till aerobic i jönköping. men tror ni det slutade så? ooh nej, haha ;) det slutade med att jag tränade step och sedann på gymet. så nära hemma det går. aa, ibland är dagarna strange men great ;)

Kvällen har ockå vart prima ! vad kan man mer begära ? :)

Nu väntar sängen för imon är det onsdag - full fart mot helgen ;) Natti !

dagens citat: Du gav mig din ärta, men jag tackade snällt nej !
(knäppt citat idag men det förgyllde min luch, tss)

toppen, toppen !

Magkänslan är nu totalt ändrad från igår ! just nu sitter jag här med väääärldens största leende, oh oh oh ! happy :) jag kan inte sluta le, knäppt men underbart ! fast det låter väl ganska bra va? :) dagen har egentligen inte varit så himla speciell men lättnaden att ha gjort provet, den känslan är grymt fin ! sen dans efter det, aa, det kan ju knappast inte bli bättre :D jag säger det igen, jag är så glad :)

sen klart att det finns massa andra bra saker i livet.. roliga händelser, massa fina människor ! ni vet den är speciellt känslan, åh vad vi tycker om den ;) jag känner mig nog som björnen i gummybear låten ni vet? väldigt glad :)




I've made it

Jag klarade det !!! weiiii ;) jag klarade svenskan och det gick primis. den du, haha ;D men oj vad skönt det känns att ha det gjort, nu kan man kryssa och glömma :) fast imon är det latin och mamma mia vad jag blev nervös bara tanken slog mig ''/ men efter provet imon kommer det ju kännas som om man fixar allt :) jag har bestämt att morgondagen kommer bli en bra dag :)

Dagens citat:
Din röst är skön !


Somebody's me

Det där lilla extra, det är allt som behövs !

här kommer den djupa sanningen?

folk har sett olika sidor av mig. men nu ska alla få se den rätta ;)

Lycklig !

jag är så hiiiimla glad nu! hela jag strålar :D :D smilet är som stööörst, verkligen verkligen som störst :) aaa, var i stallet och hjälp vad det fick mig att må bravo ! yeeey, som jag brukar säga men idag var det verkligen ingen ironi i det hela. idag var det så äkta det bara går ! ååååh, att en liten liten småsak kan göra en så glad. men det gick så himla fint idag så ni skulle bara veta ! alla bara snackade om att han var glad. men icke sa nicke haha, inga knäppa dum-hopp här inte haha. tom skänkelvikningarna fixade vi :D  jag är lycklig !

no you hung up!



- you hung up
- no, you hung up !

en söndag med spök-känslor

en söndag med jobb som rullar på fint  åh det låter som ljuv musik i mina öron. haha ! men som att summera, söndagen gick bra. alla var glada och positiva och det var lagom mycket. det behövs dagar som denna ibland :) sen att det blev lite kaos senare pga misstag som alla gör det kommer förhoppningsvis gå undan väldigt smärtfritt ! imon - måndag och skola. lång dag men med leendet redo :) jag är positiv även om det är söndag kväll, snart måndag. vilket innebär sista dagen på lovet ! jag har ändå ett leende på läpparna. kanske för att jag känner att min fjäril är nära?

Fånga en fjäril !

Jag vill fånga min fjäril, snart, nu, innan den flyger iväg !

Horoskop - Januari !

Väduren

Större delen av januari blir riktigt bra. För dig som vill fördjupa eller stabilisera ett förhållande ger januari många chanser och 2008 får en riktigt bra start. Är du singel finns det också många möjligheter, men räkna med högt tempo om du börjar involvera dig med någon just nu. Att ta ett steg i taget blir svårt. Sista veckan i januari dyker det också upp en del fallgropar. Framför allt finns det en risk att du stressar på jobbet och förvandlar det till grälsjuka i andra sammanhang.

Bästa chansen: Tvilling, Skytt.

Bästa stället: På resa.

Bästa datumen: 14-15/1.


2007

året började med fest med människor som nu känns väldigt långt bort.. en skål i rådhusparken är nog det enda som bör nämnas från det firandet ! sen var det lov, och det innebar det första jullovet med jobb på mc donald's. bra med pengar och kul att jobba men det gäller att planera sin tid så att man även hinner med dem underbaraste. men jag tycker att jag lyckats, för visst jobbet betyder något oerhört det också vilket inte bör glömmas! skolan lullade på i rätt lugn takt i början av året. men detta bedrog mest för helt plötsligt släpptes bomben som gjorde att lönen minskade pga mindre jobb medans tiden framför böckerna ökade. vilket gör mig nöjd när jag tänker tillbaka. den 2 februari var det elin, elina och jag, som satt i kinnarps arena och kände schlagerstämningen. melodifestivalen 2007 var ett faktum. och ett underbart sådant !det gick ett tag och skolan trappades upp igen men det som nu förgyllde mina annars så tråkiga veckor var Grey's Anatomy. oj va onsdagskvällarna har varit mina lyckokvällar detta året ! i mars började dem små turena till sthlm. resorna som kanske kan beskrivas som "försöka-få-det-att-funka-resor". kärleken på avstånd kan vara svår och speciellt om man glömmer bort att samtala om dem. och nu skulle man nog kunna säga att det runnit ut i sanden. men bara genom att vi är kompisar så förgyller du min dag ! det blev påsklov och min 17 års dag fick avsluta lovet som annars mest bestått av jobb. att fylla 17 kändes kanske inte så speciellt men att du kom in i mitt liv på riktigt då, betydde massor. och då menar jag massor. många underbara veckor blev det bara genom att se ditt leende. men när sommaren kom som innebar en resa till grekland så försvann allt pirr i magen i takt med att regnet ökade i sverige. såhär efteråt måste man ju glömma. och det går faktiskt bra, jag har först nu insett att elaka människor som bara tänker på sig själva inte är något jag behöver nära mig. men det tog lång tid innan jag såg att falskhet kunde vara så grymt. efter att jag kommit hem från utlandet bestod sommaren mest av jobb, men jag trivdes och om jag ska summera somaren med ett ord får det bli; underbar ! skolan drog igår och sp2c väntade. språk var min grej och det kändes roligt. men hela terminen har varit fylld av läxor. men även om det känns konstigt så vänjer man sig. uppgifterna på jobbet förändrades och jag började köra skift varannan vecka. otroligt skönt med en förändring ! :) hösten kom in i mitt liv med stormsteg och rätt som det var så var det den 26 oktober. 26-27 oktober är dagar jag sent kommer glömma. FOR stod på schemat och vi ska inte gå in närmare på detljer men. som kommentar efteråt: Vi borde vara stolta ! höstlovet kom, det blev en veckas prao på mc donald's och sen var det dansdygn - oerhört uppskattat ! den 8 december var det dags för julfest och även det var oerhört lyckat. kul att se att alla är så glada och trivs så bra på sitt jobb. även roligt att höra om alla minnen folk har. pinsamheter o så, från jobbets hektiska timmar !det blev jul och som många andra år, så var det oerhört fin och mysig. en person sade en gång till mig jul=mys och det är så sant så. julen blev också mycket jobb men även många timmar spenderas framför datorn. genom kompisar får man andra kompisar och jag tror det är så det ska vara faktiskt ! "ett leende sprider sig så lätt" .

det var mitt 2007. nu ska sjuan bli en åtta. men jag tror det är den enda stora skillnaden. för jag trivs oerhört bra med mitt liv just nu. min familj och mina vänner betyder oerhört mycket och jag vill att det ska fortsätta så ! och blir det så, så kommer år 2008 bli det bästa på länge !

Gott Nytt År !

första dagen på det nya året. man är alltid seg och har absolut inga planer för dagen. förutom mat och sova, och om det är så, då vet man att allt är som det ska vara ! men jag tänkte att kanske mest för mig egen del men även för er, berätta om det året som varit. både dem positiva och negativa sidorna. och givetvis kommer några roliga händelser blinka in.. såå, stay close :)

RSS 2.0