om detta är sanningen funderar jag på att ljuga

"ta is på, lägg foten högt och vila. sätt på en film som du verkligen tycker om för du måste vila. lina, nu måste även du förstå att du ska vila" dem orden har folk sagt till mih i princio hela dagen. för att bara säga det rakt ut så har jag stukat foten! och mina vänner, det är ingen liten stukning. jag som igår skrev att allt flöt på fint på jobbet och aa, igår var tipp-topp day number one men nu så är allt blä (fin beskrivning).. tårarna har väl mer eller mindre runnit ner för mina kinder hela dagen.. både för att smärtan var så stor men också för att man får dåligt samvete. givetvis så får man dåligt samvete för allt man vet att man lovat att göra som man nu inte ens kan tänka på att göra. det är sjukt hur något kan förstöra ens liv. men nu börjar jag se lite positivt på det. det känner jag nog jaa, det känns fint. (även om smärtan med jämna mellanrum gör sin påmind.. och jag hjälper vättern att bli ytterligare lite djupare)
 
aa. jag tar en bilden till hjälp och börjar väl öva på att linda min egen fot. det känns ju så sjukt bara. jag skadar mig aldrig och så nu, inom loppet av två veckor, har jag både slagit upp hela ansiktet så allt blod jag någonsin hade hamnade på golvet och stukat foten så att jag kanske missar första helgen med stort H. det är sjukt ! och jag vill att allt ska vara bra, som vanligt. jag är en person som gillar "det vanliga". jag har kommit på att det kan vara alldeles underbart !

just nu, right now

just nu är självförtoendet på topp, bara så ni vet. och därför tänkte jag berätta att jag är grym i tvåan. grr, haha ! mitt självförtroende är så bäst just nu! jag ville bara säga det och nu är det snart sängen som väntar ! tjoho på er allihpopa :)

jag tror jag funnit verkligheten

nej, jag har inte dött. jag har snarare levt livet ! det har hänt, massa massa massa ! skolan har ju dragit igång med dunder och brak. inte direkt någon lite mysig första vecka direkt. men jag, jenny och elina fixar allt :) men som sagt, jag lever. ansiktet börjar bli lite fint iaf. och nu, med riktigt mycket smink, så syns det faktiskt inte så mycket. fast på insidan kommer det nog tyvärr alltid synas. när man säger att tiden läker alla sår så måste man mena dem på utsidan bara.. ny klass och allt också ju. men än så länge så vågar jag nog inte kommentera den. det kommer nog ta ett bra tag innan jag ens vågar reflektera. som sagt, vissa saker ska man inte reflektera över, haha ! annars har ju jobbarkläderna hoppat ner i lådan. och det känns faktiskt helt crazy crazy. ska jag vara ärlig, så kommer jag sakna det. sååå mycket. det kanske låter konstigt?

men den "döda" veckan har innehållit massa fina saker också. massa :) massa glädje, massa känslor som gör att magen mår bra. och massa söta och fina saker också ! som jag läste i mitt horoskop häromdagen. "ditt liv kommer vända nu, från halv-bra till bäst" och jag tror faktiskt det stämmer, kanske tom till 200%! åhå, vad bra det låter!

men nu måste det nog bli lite plugg, skolan började ju som sagt direkt ! geografi - here I come !

Faller vi?


Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu

PERSONLIGHET:
Vad heter du: Lina
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Linus
Vart bor du: Jönköping
Hur lång är du: 174 cm
Ögonfärg: bruna. fast med linser är dem grön-blåa :)
Hårfärg: mörkblondt

KLÄDER:
Vad använder du just nu för jacka: min svarta trech
Vad använder du just nu för skor: blandat
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: allt som påminner mig om grekland :) 
Hur mycket köper du kläder för i månaden: oj, beror inte det på hur mycket man jobbar ?
Vad har du för jeans storlek: ska man veta det?
Vad har du för skostorlek: 39, på mina senare fina vita inköpta skor!
Vad har du för tröjstorlek: S/M

SENASTE PERSON SOM
Du pratade med: markus
Du gick på bio med: Anna och Mollan 
Du gick på stan med: Jenny
Du kramade: Anton
Du pussade: :dream om ;)
Du hade sex med: yeah, right!
Som såg dig gråta: läkaren?
Skällde på dig: pappa

HAR DU NÅGONSIN
Sagt - jag älskar dig? o menat det: jaaa
Bråkat med ditt husdjur: naeej, för jag har inget
Drömt nåt helgalet och så har det hänt dig nästa dag: kommer aldrig ihåg mina drömmar!

GREJS
Vill du gifta dig: tveksamt..
Vill du ha barn: ja

EXTRA STUFF
Vilka kläder sover du i: like I would tell you!
Vart vill du gifta dig: där solen är :)
Vem hatar du verkligen: dem lär nog få veta det ganska fort!
Varit kär: mhm, tyvärr (?)
Kör du bil: övningskör
Har du ett jobb: Ja, faktiskt mer än ett !
Har du någon tatuering: Nix Nix!

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU
Gråtit: Yeees
Köpt någonting: jaaa!
Varit sjuk: läs inläggen innan detta
Sjungit: alltid, i duschen - såklart
Sagt - jag älskar dig?: Naaeej
Velat säga till några att du älskar dem: jaaa, faktiskt. lite konstigt men sant
Träffat någon ny: Ny like guy? vem vet ;)
Saknat någon: Jaaa, otroligt mycket!
Kramat någon: Oh yeees
Kysst någon: men sånt ska man ju inte berätta ju!

VILKEN
Tidning läser du: tidning?
Buss åker du oftast: number one
Frisyr har du: kan man förklara den?
Dag fyller du år: 15 april. föddes på påskafton :)

Release me

jag är rädd. rädd för vad som ske, hur detta kommer sluta. kommer det sluta blått och i katastrof eller mer liknande ett fridfullt slut? vill jag veta? aa. vem ska svara mig på detta om inte ens min läkare kan? mamma säger alltid att tystnad tyder på något positivt. gäller det även läkare? för när han tittade mig i ögonen idag och bara sa: du måste komma tillbaka på tisdag. så kände väl inte direkt min själ att det var något positivt... jag kan ärligt erkänna att jag aldrig varit såhär rädd innan! vad är jag rädd för? att ingenting ska bli som vanligt och just denna ovisshet. den skrämmer mig. massor, massor. jag vill se allt allt ska se ut precis som det gjorde i söndags. jag vill inte ha en sönder sprängd läpp, jag vill inte att mitt ögonbryn ska vara svullet och blått, jag vill inte ha stygn i ansiktet som folk kollar konstigt på. jag vill inte att jag om två veckor tappar alla mina tänder. och jag vill absolut inte ha ett streck över hela kinden där det mer eller mindre står: jag har vart med om en olycka. jag vill att mitt ansikte ska se ut precis som det gjorde innan. utan minsta ändring!

jag är massa rädd för vad som kommer ske

Är detta sanningen?

ska det behöva vara såhär? är detta vad folk kallar att leva? är detta vad som kallas livet? ska inte jag kunna kolla mig i speglen utan att må illa? inte kunna gå till jobbet som vanligt, utan undvika köket för att det börjar klia som jag vet inte vad.? ska jag verkligen inte kunna äta utan att spotta blod efteråt? jag vill inte ha plåsterlappar i hela ansiktet. jag vill se ut som "vanligt". jag vill att folk ska titta på mig och tänka, när blev hon misshandlad. jag vill kunna gå på stan och vara osynlig. sådär lagom osynlig som alla är. Kommer det någonsin bli som vanligt? 

Konstigt från början till slutet

Jag hade verkligen trott att detta skulle bli en bra dag! men oj vad fel jag hade. går inte att beskriva med ord hur denna dag blev. och till alla som gav mig konstiga blickar vill jag bara säga: det var faktiskt en dörr. till 100 % var det en dörr! och ingenting annat.. jag kanske är mesig men jag vågar knappast visa mig ute bland folk såhär. känner mig verkligen så himla urk. konstiga blickar som folk ger en gör ju inte direkt saken lättare. mamma och anton försökte verkligen hjälpa mig. drog med mig på J-södra matchen bara för att jag skulle få tankarna på ngåot annat. hade jag inte haft er vet jag inte vad jag hade gjort. dagen med er vad mys, hade kanske bara kunnat vara under lite andra omständigheter... och anton: det var inte ditt fel. du kommer alltid vara underbara lillbror ändå. tänk inte på det mer nu :) 

aa. händelsen vill alla höra. och egentligen ville jag inte berätta. hade bestämt mig för att inte göra det heller. men nu vet ju hälften iaf så, vad spelar det för roll? jag fick en dörr i ansiktet. och fick märken över hela precis hela ansiktet. jacket i läppen blev nog det största. och aa, sy var väl en självklarhet. men innan vi kom iväg till sjukhuset hann jag bloda ner i princip hela lägenheten. jag kan ärligt säga, jag vet inte om jag har varit så rädd någon gång i hela mitt liv innan. och då är jag verkligen ärlig! tror inte jag sett så mycke blod heller. och jag aldrig skakat så mycket som jag gjorde när han sa att jag skulle sy första utan bedövning! fick se bilderna dem tog också, och jag vill lova er att det är ingen vacker syn.. men nu är det nog dags att sova för mig. vila behövs dagar som denna.. tack alla för eran underbara peppning, underbart :)

These sweet days

Om man vaknar klockan tre så betyder det att man är seg. jag är säker! då hamnar man oftast här eller i tv-soffan. vilket jag gjort båda delarna idag, tro det eller ej! och då gör man ju massa sådana här konstiga tester. "vilken kändis skulle du dejta"



fast vid närmanre eftertanke, ååhå, skulle det nog inte vara fel att dejta denna pudding ;)
grrr..

"min kompis är tillbaka"



Som sagt, man kan börja gråta för mindre :)
jag vet nu hur det stavas; Lycka

Om magen kunde le

Tipp Topp - verkligen!
Du är hemma från Grekland och jag har sagt sanningen. det var galet av mig att göra det, för jag har aldrig gjort det innan. men jag kände att gör jag det inte nu så kommer jag aldrig få tillfälle igen. vem vet om det redan är för sent? så.. jag sa det, mina läppar rörde sig och ut kom orden jag så länge velat säga men inte vågat.. det blev ganska många ord men det kändes så rätt när jag sagt det att hela magen log. hela magkänslan sprack upp och solen lyste inom mig.. när jag tänker på det så måste jag bara le :) nu finns det bara en sak som fattas, och det är att få se dig. träffa dig. höra dig säga hej, förresten, det skulle vara det bästa. för det skulle ju betyda att du var här! nu kommer alla minnen tillbaka, och jag bara sitter här och småler. tre ord räcker; du är underbar!
 

detta är en rubrik, fylld av längtan

vaknade av att klockan ringde. hade ställt den på tio, tänkte att aa, det är ju bra att komma upp lite i tid iaf. tryckte direkt av den när den ringde och vaknade istället nu. aaa, men imorse regnade det ju ändå bara så ^^ sen ska jag ju faktiskt jobba ikväll så då får man väl sova?! ;) men nu ska jag iaf ta tag i "livet". ska shoppa med mammsen och jag lovar er att det är aldrig fel! sen måste man ju dock köpa sådanda där tråkiga saker som kollegieblock och stuff men aja.. det är la sånt man får ta :) just nu känns det bra att komma tillbaka och träffa alla again. det blir great men kan ni förstå att jag inte kommer vara på jobbet längre? aaa. det känns ju lite sådär. nu har man ju liksom kommit in i det och allt shit. men aaja, det kommer väl en dag så jobbet är det enda.

nu längtar jag iaf tillbaka till Grekland - massa massa längtan finns det!  men nu har vi ju börjat planera nästa äventyr så då finns det väl knappast något att klaga på! jag är helt säker på att det kommer bli lika bra :D

I vissa fall är ord onödiga


Into the fire

Idag blir automatiskt igår, imorgon..
.

For a time that's right for me

det blev simning till slut.. eftersom jag fortfarade inte har fått tillbaka min iPod så snodde jag mammas så inte ens bussresan var så farlig :) 1500 meter blev det! och eftersom mammas kompis var i receptionen så fick jag en nyckel till relaxen också. åhå, det var verkligen vad jag behövde! sen solade jag ute efter det. it's like amazing. oh god I like the sun! yes, sen åkte jag hem. lagade paj, och aa. jag tror inte ni fattar hur perfekt den här dagen har varit. men jag är massa glad. magen bara skriker: Weeeei, babe! eller aa, ungefär iaf. haha ^^ nu ska jag ner och träna på friskis. man måste ju hinna med allt på sin lediga dag ;)

imon är det ju jobb igen. men jag är taggad. för hur ofta är man eldig en hel dag liksom? ;)

Pling pling så länge !


image32

åhå. vad denna bilden visar allt jag känner nu :)

Solen väckte mig med sitt stålande

åh, idag har jag verkligen haft en sådan där perfekt morgon. vaknade av mig själv. sådär tidigt, ni vet. och var pigg. det händer ju verkligen inte ofta men när det händer så är det underbart! men nu när det faktiskt är fint väder och jag är ledig, wihoo, så ska jag hitta på massa kul.. ska börja med att träna iaf. jogging? gym? simma? jag kan inte bestämma mig men något trevligt ska det bli! nu är det frukost dags. med nybakat bröd, åhå, det kan knappast bli bättre mina vänner :)

It makes the world more beautiful

Kryp under täcket och hämta en dröm

underbar dag. men underbart innehåll. det kan inte bli bättre! men jag tänker inte berätta, iaf inte nu. för jag säger som du. "det mysigaste som finns är att behålla de finaste mysminnerna för sig själv". just idag, just i denna stund så tror jag dig! nu ska jag sova, nya lakan och nya kuddar är ju massa bra. och imon börjar ju det nya livet som jag så fint tänker kalla det :)

Jag är inte orolig längre. lättnaden har flugit sin väg. precis som du. men just nu, är detta det bästa..

Fredag - en dag man längtar till

jaa, haär var det dött kan man ju kanske säga ;) men nu ska det bi andra bullar. uuh, det lät hurtigt! så låt oss säga. nu börjar vi om från cash, ;) sorry, men det har blivit för mycket sömn och för mycket roliga saker har hänt. då blir det knas. men helgen har varit den bästa på länge :) aa, jag tänkte att detta inlägget skulle bli fredagens inlägg men sen kom jag på att oj, bilder därifårn finns ju faktiskt inte. såå. vi tar det med nakna ord istället!

det var en grym fredag. allting kändes som "vanligt" och åhå vad man kan sakna det. när man hade all tid i världen att bara ha underbara helger hit och dit.. men i fredags hade vi iaf en. vi hann med så mycket så jag undrar om inte klockan stannade till för ett slag för att vi skulle hinna ta igen allt vi missat.. finns saker från denna kväll jag aldrig kommer glömma..
när jag gjorde snyggaste räddningen av mitt glas. eller när jenny hällde ut allting och hon fick i handen. eller när jag skjutsade sandra och vi var döda innan vi börjat. eller cykelracet med fuskare. eller när vi var på piren och bara hade det mys.. eller sandras dans till "kuddkrig". bäst ever, eller jennys härmning var ju inte heller så dålig. åhå mina flickor vad jag gillar er ♥ aa, det finns så många minnen och dem kommer aldrig försvinna. för jag vill ha flera :)


Strö lite socker på mig..

en ledig dag i solen är aldrig fel! idag har verkligen varit en helt helt underbar och perfekt dag! vaknade ganska sent, skönt att få sova ut. åt frukost och sen åkte vi till Gränna och solade och badade. nästan lite grekland känsla, med strandtennis och allt :) sen åkte vi hem igen. alla bra låtarna bara spelades på radion det var konstigt men inte helt fel ;) jätte skönt att bror min var hemma igen faktiskt. konstigt att man kan sakna en lillebror så, tsss. väl hemma blev det en jogging sväng runt munksjön och bara för att anna igår sa att jag inte såg svettig ut så svettades jag  mucho mucho... hjälp, vad jag svettades . det var sjukt. men aa, där fick jag väl för den antar jag ;)

nu är det dags att hoppa i säng. imon is the day. jag kan säga, helt ärligt, att jag inte vet om detta är något för mig men det lär vi väl märka imon!

Sov nu så gott alla tomtenissar!

Pusshej!

Jag ger dig allt du vill ha

igår fick jag massa erbjudande på spännande grejs jag kunde hittat på och även om jag inte bröjade förän fem idag så kände jag verkligen inte att jag orkade. jag var verkligen helt, helt, seeeeg! så det blev Grey's tittade i soffan. fast bara ett halv avsnitt innan jag somnade gott. vaknade sedan av att solen sken in genom fönstret och då var jag vääääldigt pigg men kände ändå inte för att åka tåg i en timma så det blev en joging tur runt munksjön istället! med mammas mp3 istället för med min iPod för jag har fortfarande inte hittat den. eller ska man säga, någon har fortfarande inte lämnat tillbaka den? ''/ men imon blir det polisttationen för mig och pappa :)

idag sov jag verkligen länge. vid tolv blev jag väckt av telefonen. men när jag såg vem det var så blev jag glad! alltid trevligt att bli väckt av trevliga människor :)

sen när jag satt och åt frukost så ringde det igen. det var snyggingen från expert (ungefär samma grej som att man kallar snyggingen på 3 för tre-killen, haha) han sa iaf att min mobil var lagad. yes tänkte jag och tvingade mamma att hämta den. tror ni den funkade? jomen visst den gick att öppna men den var helt svart i ena hörnet. vad sjutton dem skulle ju laga den och inte förstöra den ännu mer? men jaja, jag får väl bara helt enkelt vänta igen. och just nu känns det inte så hemskt för ust nu leker ju livet. och allt är helt enkelt bara perfekt :D

jaja, nu väntar jobb. 17-23,30 känns faktiskt överkomligt. det kanske tom blir roligt? :) Wish me luck :)

and you, jag håller alltid vad jag lovar ;)

Halmstad - sommar!

hemma igen, i vårat "kära" Jönköping. det blev en helg i Halmstad och om jag beskriver den med ordet underbar så överdriver jag verkligen inte. snarare tvärtom, att det inte räcker. för det var verkligen hur otroligt bra som helst. vi åkte direkt efter jag jobbat i lördags och bara åkte i lagom takt ner stannade på vägen och badade. första doppet i sverige detta året, kändes bra att ha lite färg iaf ;) sen när vi kom fram så checkade vi in direkt. lite svårt att hitta hade vi kanske. sen om det beror på att det var jag som läste kartan behöver vi ju inte diskutera.. Grand Hotel Halmstad blev det, och samma sak där, det var verkligen amazing :)



sen blev det en liten stads promenad innan vi hittade en restaurang som kändes rätt. lite mat var det verkligen inte frågan om här. jag tror jag åt en fjärdedel av min portion och jag blev om möjligt mättare än proppmätt. där fick vi ett tips om ett ställe där dem skulle ha bättre musik så vi begav oss däråt. och det stämde ju faktiskt, musiken var faktiskt väldigt bra. så där stannade vi hela kvällen, det var verkligen mys gånger hundra. Jockes solo kan man väl knappast klaga på heller..  hjälp vad jag kommer sakna kvällar som den ♥

sen idag vaknade vi till strålande sol, så det blev frukost ute och det är ju bland det bästa som finns. speciellt hotellfrukost! helt fantastiskt ju :) sen blev det olofsbo och bad och träffade kusinerna också, lite lagom oplanerat men aldrig något man klagar på.. och dem hade visst inte firat min födelsedag än heller, så det gjordes. därför meningen innan om lite lagom oplanerat. haha.. så aa, två dopp under helgen har det blivit. och det kan man väl knappast inte klaga på :) 


sen blev det basket med anna på kvällen oc det var verkligen tipp topp. men frågan är om vi kommer vakna imon när klockan ringer 04,45? haha, äsch, efter förra veckan kan väl inget stoppa oss? ;) och förresten, kom du på vem D va? ;)

dags att krypa ner, i sin egen säng.. fast aa, kan väl kanske inte säga att jag saknat den så mycket men vi låtsas. nattis alla jultomtar där ute :)

 " ta ej med godis, läst, mat eller glas in. använd cykelstället på andra sidan gatan!"

I was made for this

med lite mättare mage och lite piggare i huvudet så sitter jag här. efter en helt sjuk vecka.. jag tar inte i när jag säger helt sjuk, eller iaf helt annorlunda! mamma mia, det finns inte ord som beskriver hur allt konstigt som kan hända har hänt.. eller hur mycket jag har sovit, hjälp vad sömn behövs för att livet ska rulla! och aa, jag måste säga att allt knäppt dök upp i huvudet imorse men aa, nu känns det bättre. tänk vad lite mat och lite sömn kan göra för lilla mig. som kanske inte längre är lite? (efter en konstig replik igår) leva utan sig iPod går dock inte så nu ska jag leta. jag ska leta tills jag hittar!


RSS 2.0