Det nya

ni vet dem dagarna då man inte vill göra någonting. eller man vill fast det är inte en bra dag. sådana har jag haft ett bra tag. funderade på att göra massa förändringar. men vad vill jag göra för förändringar? flytta här ifrån och börja om helt på nytt. inte innan jul iaf ! vill inte öppna mig helt här. men tänk vad mycket en lite förändring kan göra. som igår när mamma fick för sig att vi skulle åka och köpa hyllan jag så länge velat ha.. det var en positiv förändring som jag gillade extremt mycket :) men allt annat, skolan. hur förändrar jag där? idag kom faktiskt en. dansen satt som en smäck och gaaasssh.. då kände jag att nu jäklar. så, mina vänner fom nu är det jag som kämpar i skolan ;) jobbet? aaa. diskuterade det lite med mammsen häromdagen. hon tror att det är rätt jobb för mig och jag får väl helt enkelt hoppas att hon har rätt. men jag börjar bli rädd för att jag gör för många fel. och hur vet man det? ''/
aaa, även om jag vill ha förändringar så är detta en positiv dag och jag tänker leva på dem känslorna lääänge nu :) jag har en oplanerad helg och tänkte försöka göra det smockfull om det går för jag tror det är vad jag behöver. en ny frisyr som jag nu sitter här och funderar på om jag tycker om eller inte kan ju aldrig vara något negativt :)  jag behöver roliga saker i mitt liv. och då skaffar jag mig det :)




Ja, tack !

Jag tänkte att detta skulle få bli ett sånt här roligt inlägg, ni vet sådana som man kan läsa om och om igen och bara skratta åt sig själv. you know? men nej, det var verkligen ingen sådan dag idag. det är nog som anna säger, man blir uttråkad av att vara sjuk. nu vill jag att mina revben ska bli som alla andras, min hals också tack så jag kan få cykla iväg till skolan imon. som en helt vanlig svensson - Tack !


Jag ser det snöar, jag ser det snöar !

feber, halsont, magont, huvudvärk en måndag så nej. det var ingen ovanligt vild helg. det var en väldigt bra helg men absolut inte vild, om man menar vild med alkohol inblandat ! Det var dans hela fredagen och lördagen och helt ärligt var det längesen jag hade så roligt :) Ambras dans, åh känslan av den finns fortfarande i min mage och den gör mig glad. oerhört glad :) tyvärr blev man ju då sjuk och fick ligga hemma söndag, måndag och probably tomorrow. men. jag tror allt löser sig snart, folk har vart sjuka innan och blvit friska :)

jag har aldrig haft så mycket tårar och det gör mig fundersam. borde jag gråta, vem kan ge mig svaren? jag trodde att vi var lite bättre vänner en såhär. men... kanske inte?! arg är jag inte men ärligt talat - besviken. och om kan vara väldigt besviken så är jag det. det är jag... förlåt om jag inte reagerar rätt, men det är iaf min reaktion.. vare sig vill eller inte !

Lite sent, men ändå tankar från måndagen


saken vi alltid bär med oss?

Lite things från mobilen !
1. Vad har din mobil för färg?
svart
2. När köpte du den?
hmm, vet inte riktigt ''/
3. Vad är det för märke?
sony ericsson
4. Vem ringde dig senast?
Mc Donald's
5. Vad står det i ditt senaste mottagna sms?
du är en sömntuta !
6. Ungefär hur många sms har du i din inkorgen?
150?
7. Vad heter din kontakt nr. 12 i din kontaktlista?
Cykelpump
8. hur många kontakter har du på A ?
8 stycken!

Praktik

Idag har verkligen varit en annorlunda dag. ställde klockan på tio, hoppade lätt upp och åt frukost aa, ni vet. det vanliga. sen vid halv tre vaknade jag igen. är inte det om något lite sådär halv udda? aaa. mina planer på att jag idag skulle ha läst ut min bok, dog ju dock. men jag får väl ställa klockan tidigt imon och fixa allt :)  hjälpte anna att leta soffa idag och hjälp vad soffor vi hittade. vi hittade båda "annas soffa" och några mindre trevliga. vem vill ha en orange skinnsoffa? hmm. inte jag iaf, men någon smurf där ute vill säkert ! hamnade ju i tenhult också. och på coop i tenhult fick jag en sådna där konstig tanke pga en skylt. det stod en skylt vid kassan "lägg inte kontokort eller kontanter på bandet, tack". den lappen fick mig att tänka, vem gör det? hur ofta lägger man pengarna på bandet? aja, efter ett hårt träningspass så är jag trött igen och då finns det ju inget bättre än en nybäddad säng ! Natti Natti !



godis, godis !



Än så länge är detta min lördagskväll men det känns rätt okej faktiskt :)
efter en dag med jobb på hv så är detta prima !
imon är det jobb på donken, och (konstigt nog?) så är jag taggad !
vi ska ha en fin söndag !

RSS 2.0