black or white?


problems are nice?

Om man har gett sig själv en speciell position då för man ta konsekvenserna och vara konsekvent. det går inte att leka med allt utan ta det seriöst för det är ju faktiskt det. desto högre position desto mer pondus, fine, men fortfarande så är det faktiskt så att alla behöver behandlas med respekt och det borde förstå om man säger sig själv vara högt uppsatt. punkt och slut för mig. där kom alla mina jobbiga känslor fram så nu kan vi glömma det och gå vidare... right? come on let me go. släpp taget om mig nu.. för visst kan man glömma fort om man vill?

introduktion

nu sitter jag här och smyger med datorn i soffan. vill ju inte råka väcka mannen min i sängen! men varför kan man aldrig sova när man jobbat stängning? gash blir galen. känner ju mig pigg nu :S men introduktion idag ju. höll min första och tro det eller ej - jag är nöjd och sjukt stolt över mig själv - I DID IT!

nehe får väl bli lite skittv då och se ifall det tråkar ut mig tillräckligt mycket så jag kan krypa ner i sängen snart. hade vart gött att sova någon timma innan extrapasset imon!

Goooood night babes!

Happy!

jag bjuder på denna bara för att jag mår så jäkla bra just nu! Livet leker :)


100 %

Jag är lycklig och mitt liv flyter på bra - just nu tror jag inte det kan bli bättre :D

I just know it

Två lediga dagar har snart passerat. gårdagen blev bara till att sopa ikapp. jag älskar att sova på dagarna! väldigt farligt att börja men har väl gjort det så är man fast direkt. farligt farligt men sant. så igår sov jag fram till lunchen och sen tränade jag och sen blev det till att laga mat med pojken min. längesen och mysigt :)

idag skulle han ju upp med tuppen och jobba så då åkte jag hem och somnade direkt, hihi. elva ringde klockan och då gick jag upp och lagade mat till mammsen. känns som om det börjar bli vardagsmat att jag lagar lunch till henne men efter alla matlådor kanske man inte ska klaga, haha ;D

imon ska man jobba igen men vad sjutton, ingen idé att vara negativ för det. pengar behövs och imon kommer vi vara grymma. I just know it ;)

hv ikväll med Sandra. klart hoppas vi på vinst! gött att bara få gå dit och titta utan att jobba - mums!

See you snyggingar!

En helg med ledighet - lovely!

Helgen har varit jobbig. Det har varit många tankar som har snurrat runt i mitt huvud hela tiden och det är svårt att hitta något positivt i det hela när allt snart drar igång igen. Jag hoppas på det bästa och hoppas att folk kan se igenom allt skitsnack och faktiskt försöka förstå. Jag hoppas att det kommer bli så bra som möjligt och att jag kan fortsätta mitt liv på ett kanske mer positivt sätt än innan! Efter prat med många olika personer i helgen, en del oväntade, så tror jag faktiskt att jag vet vad jag behöver göra för att få ut mer utav mitt liv!

En helg som har bestått av allt man behöver när man är ledig; myskvällar, party och massa prat med vänner och pojkvän! En helt underbar helg där söndagen nu närmar sig sitt slut men jag har faktiskt ingen måndagsångest utan tror att även om jag jobbar kväll nu så kommer livet att fortsätta bli bra. Jag har en positiv känsla i kroppen och vill att den ska finnas kvar länge :)


Brittan is back?

inte ofta jag lyssnar på Brittan men det här gillas :)


en ledig dag - lovely!

klockan är elva och jag ligger fortfarande under täcket - helt underbart faktiskt. i vanliga fall skulle jag just nu redan jobbat 5 timmar och antagligen suttit och ätit lunch vid den här tiden. men duntäcket känns just nu fantastiskt bra :)

måndag som också ska göras något av. bokade in träning igår men om inte hostan försvinner får det nog bli en promenad istället. hoppas att regnet kan hålla sig borta då!

annars är det ju faktiskt inget fel med att ligga i sängen precis hela dagen. finns ju rätt mycket att se påt tv faktiskt ;)

Tjing!

Update?

någonting måste hända. hög otroligt bra musik har fått mig att tänka och jag hoppas att jag snart kommer fram till något! tur att man har nära och kära iaf ♥

RSS 2.0