Amazing like?

Idag har varit en helt amazing dag och hjälp vad mycket jag har att berätta men jag orkar inte.. borde egentligen sovit för riktigt länge sen för jag ska ju jobba imon.. men men. nu blir det tandbostning och sen hoppa ner i sängen - nybäddad, igen! jag vet att jag gjorde det igår också, men det är ju så mys med nybäddad ju, tsss. sov sött alla mina änglar ♥

heaven is a place on earth?

var bara tvungen att berätta lite mer, tss. har ju vart om så himla mycket underbart idag :) först var jag nere på jobbet en sväng och aa, jag kan erkänna: just nu saknar jag det faktiskt ;) sen träffade jag Tessan och gumms du är underbar. plingade jenny och aa, det var ett mycket givande samtal?! men aa, några fula ord fick vi till iaf, my sweetie ♥  sen på kvällen blev det middag ute med pappa, bror och Gerd. och det var faktiskt riktigt trevligt, det blev många härliga skratt och aa, det kommer nog bli bra med flytten :) var och kollade lägenheten också och min lilla hörna kommer bli mega bra, jag är säker :D fast sen berättade pappa lite värre nyheter också.. Ada, du har betytt så mycket för mig. kommer alltid sakna sig! Det där korta ögonblicket när jag hade dytt en nalle till dig, tss. låter säkert helt konstigt men det kommer jag aldrig glömma :) hur blir det nu när du aldrig kommer vara där på trappan längre? ååh, det kommer kännas konstigt. men jag hoppas du får det bättre där du är nu ♥ ♥

Hemma bra men borta bäst

home sweet home? naaee, jag tror tyvärr inte att jag vågar säga det för jag skulle nog faktiskt mycket hellre velat vara kvar! sorry, everybody! men det enda man saknar är ju människorna och möjligtvis sin egen säng, men jag menar om man verkligen bryr sig om någon så hörs man ju ändå, right? bara för att ge ett ex: alla mega fina mess man fått från alla änglar.. och alla fina telefonsamtal, tex det från Jenny!

min resa har verkligen varit helt underbart amazing! vi har haft fint väder hela tiden, vi har solat och badat, ätit massa god mat - asså jag skulle kunna räkna upp hur många olika great things som helst! minnen kommer aldrig försvinna helt enkelt. dem kommer alltid vara där, liksom minnen från alla andra resor och grejs man hittat på.. shit, this trip was amazing!

image16


alla vill veta om man har längtat hem och det klart att man har gjort det vissa stunder. shit, det har tom kommit tårar sometimes! vissa saker och personer klart att man har saknat så man haft ont i magen. både på gott och ont, givetvis. (som allt annat? tss..) men nu sitter jag här och kollar på alla bilder vi tagit.. kommer berätta mer om resan , promise! en liten smaskig detalj every day ;)

image17
orden: Hemma bra men borta bäst stämmer ju iaf, säger inte denna bilden bara: åååh, vad vi vill åka tillbaka? tss..


Grekland - del 6

fredag idag och det betyder att om exakt tva veckor sa ar lina hemma i sverige igen. mamma mia, har det inte gatt lite fort?! men just nu kanns det faktiskt som om det skulle vara ganska skont att komma hem, tss :)

idag har vart en underbar dag (som om inte alla har nere ar det men anda)  med cyklande! yes ni horde ratt vi cyklar pa varan semester.. ;) efter nagra dagar med bil var det faktiskt riktigt nice, kandes ju nastan som hemma, haha.. gash, nu saknar jag min cykel ocksa. haha! sag varsta fina sakerna, och aa, drom er bort en stund och se detta framfor er: ni har cyklat ganska lange och ar sadar lite lagom trotta och varma, da dyker det upp en helt otrolig sandstrand framfor er men det blaaste vattnet ni sett och den skonaste sanden ni kannt! ar det inte bara helt underbart.. jag kan lova att jag var glad att jag redan hade bikini pa mig, tss ;)

sen blev det shopping ocksa. alltid lika roligt eller vad sager ni? ;) kopte iaf varldens finaste sak, looovar! fast man kan ju saga att det som en present sa det betyder ju att det bara ar en person som kommer fa se den/det. haha. aja, jag kan skriva vad det var nagongang nar personen fatt det. tsss

som jag skrev om igar sa har ju min iPod lagt av. eller aa, nu funkar ju den men bara en utav horlurarna. gash, vad arg jag blev pa stranden idag och sen upptackte jag, till min fasa, att det lag en svensk familj bakom. ops, haha.. men dem skrattade ratt rejalt sa, haha. vi fick ju iaf nagra nya friends att spela strandtennis med, alltid nice ;) och sen slog jag och anton rekord idag med, sa aa, snart blir det overaskning fran mammsen! tank vad bra att man har foraldrar. haha!

pappa ringde nyss och det verkar som om ni har det ganska bra dar hemma ocksa?! tell me, I want to know! fick ocksa hora att ni fatt vara vykort, spannande. tss. sorry for alla som fick harspray pa sina det var faktiskt inte meningen.. hoppas ni kunde lasa vad det stod, tsss. Sotisar jag saknar er massa ♥ tack for alla underbara sms och mejl jag fatt, ni betyder massa allihopa..

Pusspusskramhej!

for i dina ogon kan inget gomma sig, utan mojligtvis ditt underbara inre

Grekland - del 5

oohh, imon ar det tva veckor sen ar jag hemma igen. tjena , har det inte gatt fort?! eller ar det bara jag som tycker det.. hmm.. yes yes, nu ar vi tillbaka pa naxos.. skulle egentligen akt vidare direkt men Lina fick bestamma, tsss..det ar mest beachen som galler har, eftersom folk fragar sa far man val svara. och jag kan lova er att det ar mucho varmt och skont, nastan dygnet runt ;)

nu har vi ju sett Ios ocksa, party on.. det var ungefar som bulgarien fast mycket mindre och lite dyrare men aa, det var ratt kul att det hande lite nu nar man vart pa sma oar.. men nagot partaj blev det icke, inte en droppe sen vi kom hit, det du Sandra, haha.. och nu bar det av till Amorgos och dar ar ju varldens underbaraste strander sa aa, jag kan val egentligen inte klaga men, tss ;)

alla fragar om det inte finns nagot negativt och jag har funderat pa det ganska lange nu och det enda jag kan komma pa ar duscharna. det ar ju sadar nar det ar kallt pa en och varmt pa en och det gar ju sjutton inte att fa in nagon bra varme da, haha. antingen blir det ju lite for varmt eller sa blir det ju lite for kallt. haha. men det kanske ar en ganska stor skitgrej egentligen. haha ^^

givevits sa la ju min ipod av ocksa, forst horlurarna och sen hela skiten men aa, nu ar det fixat. men tjena mittbena vad arg jag blev. haha.. ar ju nastan min basta kompis ju ^^

jaja, dags att hitta pa nagot kanske. har ju sovit pa baten idag sa, jogga en svang pa stranden later val great? ajemensan :)

Miss you all my sweeties!

This summer belongs to you


Grekland - del 4

alloohaaa! jag horde att ni hade varme hemma ocksa nu, oh yeah babes ;) men ni slar nog inte denna varmen, tsss. idag har vi haft massa massa massa varmt och det har inte blast nagonting.. snacka om att det blev massa farg pa kroppen och mycket tid i vattnet.. det har helt enkelt varit en bra dag :)nu har vi precis atit och aa, det var ocksa gott aven om jag inte kan saga att jag vrakte i mig, men aja.. det blev en mysig familjemiddag faktiskt :D

igar drack jag min forsta frappe och det var lovely, tjenare vad jag inte tankte pa att jag hade saknat det sa mycket. lina borjar bli beroende, oh no.. haha

idag spelade vi standtennis med ett gang fran norge och vet ni vilken lat dem sjong pa hela tiden.. Jag vill ha dig i morkret hos mig, tiden den stannar nar vi ror vid varandra. ah, jag lattar jag flyger ajg svavar fram lat det aldrig ta slut.. aa, det var faktiskt valdigt skoj haha. dem trodde inte pa oss nar vi forsokte forklara att den var ratt ute. annars ar det boten annan som galler har... lagom najs., haha ;)

det hander massa galna saker ocksa, tjenare om ni bara visste.. snacka om att min familj verkligen maste vara med om det varsta. gash, men jag lovar att alla nyfikna ska fa veta nar jag kommer hem, tss my friends ;) men vi har inte blivit ranade an iaf. haha ^^ imon ska vi aka vidare, da bar det av till Ios, och dar har jag inte varit innan sa, tsss and appsccchh ;)

Jag saknar alla er dar hemma jattemycket... ibland har jag sadan hemlangtar sa det finns bara inte.. gaash, mina anglar!

Kiss and Kill som dem sager har ;)

det var en gang en som sa till mig att saknad kunde vara jobbigt. jag hade aldrig tankt sa innan, alltid bara tankt pa saknad som nagot fint. men for nagon dag sen sa slog det mig hur personen maste menat... det finns massa saker man kan saga om saknad och aa, hur jobbigt det ar.. men jag tror jag vet nagot varre, saknad utan saknad... eller aa, kan man saga sa? det blev lite djupt men nagon kanske forstar :)

grekland - del 3

oh yeah, sitter pa ett mindre mysigt men okeej, stalle i grekland! kallas internet cafe men det ar mer som ett ungedomsplace med fulla manniskor. men aja, vad gor man inte for att kolla allt och fixa lite skit. ^^
nu ar det bara tre veckor kvar har, det kanns lite sorgligt men samtidigt okeej och bra. for tre veckor kan ju i vissa fall vara bade bra och daligt :D igar pratade jag med pappsen dar hemma och det verkar ju som om ni har fint vader aven hemma? men det slar nog inte detta, haha ^^ 

maten ar la som alltid utomlands. jag blir alltid sa krasen, urk. men youghurt, vatten och i vissa fall lite feta ost kan man val overleva tre veckor pa ibland :)

det brukar alltid bli sa att vi far en familjelat pa varje resa men det har inte bara varit en denna gang.. det har blivit tre stycken: In The End, Faint och Do you know.. dem nynnas det ordentligen pa kan ajg lova. haha ^^

Ibland kan en sak som kanns sa ratt ena stunden bli sa himla fel i nasta och da kanns allt fel. nagra ord pa ett papper som borde tagits bort men inte gjordes.. snalla, give me a chance!

Grekland - del 2!

yes yes, nu borjar man bli lite brunis, pa riktigt ;) nu har vi varit pa Naxos, Paros och Serifos, och aaa, en sa lange ar det en ganska lugn resan speciellt om man jamfor med Italien resan.. haha, for er som hort om den sa!

aa, vi badar och solar och bara lever livet och aa, det kanns ganska skont men aa, det klart att man fortfarande langtar hem men det gor man val nastan allt lite eller, vad man an haller pa med?! :) det tyder ju ocksa pa att man trivs hemma pa nagot satt!

men men, jag kan ju saga er alla att vi har det valdigt bra har i varmen iaf :D idag har vi invigt strandtennisen och gissa vem som agde fett, inte var det antn iaf. haha.. och jogga pa stranden ar bland det basta som finns, det kan jag verkligen lova er! tank er bara en lang, lang sandstrand och sa bara du och mp3 fulltankad med massa bra musik! aaaahhh, det ar nog det som gor att jag orkar nar det ar som varst.. for det finns mycket daligt ocksa men strandtennisen idag fick mig pa bra humor, det lovar jag, hehe ;)

sen ar det inte alltid bra att vara blond, det kan jag ju lova er alla.. vissa stunder ar det bland det varsta som kan handa. shit, vad vissa manniskor ar dryga assa, forlat men man blir chockad.. bra att det finns manga blonda manniskor hemma. haha

jaja, nu har vi varit ute och rest i en vecka och det betyder att det ar lite mer an tre kvar.. kommer bli brunis my friends... fargen far halla mitt hopp uppe? tss :D

dags for lite mat och sov och aa, en svang pa stan! hoppas att ni har det bra alla dar hemma iaf :)

You hold me when I sleep and I think of how every piece of me wants you. Maybe this means nothing to you, but you give me that something

Grekland

antligen framme brukar man ju saga men har ju faktiskt varit har i tre hela dagar, oh yes my friends! resan hit var lite speciell , lang och ganska seg och jag kan lova att jag var trott nar jag kom fram. gash, utan somn i nastan tva dygn ar ju inte riktigt som vanligt for mig, haha!
men nu har jag solat i tva dagar.. brande ju nasan redan forsta dagen, haha. tjena mittbena vad rod den var, haha.. nu ar den som vanligt igen och det kanske jag ska vara glad for  ;) yes yes, oj, jag har glomt att saga: vi har helt underbart vader :D solen skiner hela tiden och det ar inte ett moln pa himlen, men okej, dags att erkanna nagot negativt kanske; vattnet ar lite kallt, haha. men man kanske far overleva det nar allt annat ar sa bra ;)

sen klart att man langtar hem lite, det kanns faktiskt lite, ursakta om jag sager det, eprimerade att veta att det ar fyra veckor kvar men men tank vad brun jag kommer vara. eftersom jag redan ar lite brunis ;)
vissa saker och personer saknar jag massor massor mycket! och tarar har det kommit, det kan ajag saga, helt arligt! men det har aven vart stunder jag sent kommer glomma som igar nar vi firade mammas dag, det var mys!

Sotis:du vet vem du ar och svaret pa din fraga blir: jag ar redan din om du vill det och jag kommer vara det sa lange du bara vill! jag tanker pa dig precis hela tiden. och da menar jag verkligen hela hela tiden! jag saknar dig sa mycket just nu att det inte gar att forklara med ord.. men jag laser ditt brev och drommer mig bort ibland. for jag tror du vet vad jag tycker; din narhet ar det absolut basta! bara se ditt leende ar helt underbart! och nu ar det faktiskt bara exakt fyra veckor tills jag kommer hem!! och da hoppas jag att far kanna din narhet igen, for du ar helt underbar!

for just det jaa, till allas gladje (?) sa kommer jag hem en dag tidigare an vad jag trott. ar hemma tidigt pa morgonen den 29 Juni, sa aaa, idag ar det exakt fyra veckor kvar!

och till dig T: ibland ar det valdigt valdigt farligt att skaffa sig egna uppfattningar!

jag hoppas att ni har det bra dar hemma allihopa och ni ska veta att jag saknar er! saknar er massor ♥

och till sist till dig jenny, det finns inga ord som kan forklara men jag hoppas att du vill lyssna nar jag kommer hem.. skulle saga forlat om det gick men det racker inte. hoppas bara att du nangang forstar, for du betyder massa for mig <3

RSS 2.0