Guldbankett

har ju glömt att berätta om min lördag ju. först skiftuppkörning, och det gick strålande. alla var så himla duktiga och hjälpte mig verkligen. martina och jag i köket på morgonen kan ju dock diskuteras hur lyckat det var. haha. men vad sjutton det var första gången och vi klarade det strålande :) sen flöt bara allt på och magkänslan efter snacket var på topp. så toppen-känslan tog jag med mig till kvällen. jag och jenny hade jättekul, tack min vän :) sen att vi inte var riktigt som alla andra vid vårt bord det spelade ju ingen roll i längden. du och jag var snyggast iaf, lätt att vi var :) och som jenny sa så fick vi ju fint besök. hv-spelare, amy diamond och ola. jaa, det var ju lätt lite partykänsla iaf !

   


Det är en måndag fylld med tankar

haft massa konstigt diskussioner idag men folk säger alltid att tystnaden från en människa är det som skadar den andra människan värst. har aldrig funderat på det förän idag och jaa, alla andra kan ju inte ha fel så jag litar på dem. men en annan diskussion som kom kom fram var den om hur det är att bli lämnad av alla man tycker om samtidigt. händer inte många men ibland så bryts ju ens värld ner utan att man märker det. sen helt plötsligt så är allt bara slut, det finns inget att hämta. och sen tror jag det var såhär, att bara för att vi diskuterade det idag så förvann en del av mitt liv. fast jag märkte det ju iofs, det kanske tom var mitt eget beslut?! jo, det var nog mitt eget beslut. frågan är nog mer om delen som försvann förstod det?

ytterligare en konstig diskussion som fanns var den om hur man reagerar när det är något jobbigt man vill få fram, säga eller visa, för någon. och när jag sa att jag oftast blir tyst och inte säger det jag tänker så blev alla tysta. och dem trodde inte att jag talade sanning. "men vadå, då får ju personen aldrig veta" naej, så är det. och den erfarenheten blev bara ännu starkare idag. det var så mycket jag kände för att säga idag men jag sa det inte. fegis? fine men det skulle nog bara gjort det hela ännu värre ! så, allting löser sig med tiden? låt oss hoppas!


En torsdag fylld med glädje

Jag har världens bästa magkänsla. och då menar jag inte bara att det känns lite sådär lagom bra för att det är sol ute eller något sånt. nej. jag har en äkta. en riktig och fin känsla. som bara känns helt makalöst fin. jaa, så är det - så känns det - så lever mitt liv! jag har finaste smsen i min inkorg, jag har finaste bilderna i mobilen och jag har finast rösten i min telefon väldigt ofta. och dessa tre sakerna är bara småsaker. då kan ni ju tänka er !

det finns bara en sak som kan avsluta det här inlägget. 20080223

Snart är det onsdag

Efter vissa påtryckningar så måste jag ju berätta om min fredagkväll. blev utgång, första lagliga, knäpp känsla, haha ! men oj det var trevligt. jag och sandra dansade natten lång? aa, ungefär så ;) sen att hv precis ahde vunnit sm guld och att hela stan var i festmode aa, det gjorde ju inte det hela sämre direkt. det finns bara två ord som passar: party party!

sen måndagen också ju. först optikern och nya linser, spännande spännande? nja. tveksamt ;D sen engelska i max tio minuter. visst gillar vi onödiga lektioner? sen huskvarna och musikal. helt ärligt? fine dem var sjuk duktiga. det kan man absolut inte ha missat. tänk om man sjöng så i duschen liksom. men jaaa, själva musikalen måste jag säga var väldigt seg.. det var faktiskt lite tråkigt vissa stunder. aa, men visst, dem var sjukt duktiga. och jenny, sminket hade du lyckats med ;) sen blev det promenad i huskvarna. mysigaste promenaden med mysigaste sällskapet och finaste utsikten :)

Nu är det geografiplugg som gäller! tjingeling!

Måndag igen !

18-års firande igår. nu är man vuxen? tveksamt men väldigt trevligt firande. med många skratt och mycket sol, we like :) sötaste tårtan var ju bara ett plus !
hv-firande i rådhusparken också. säger bara,oj vad mycket folk ! men stämning i massor.. :D ledig helg innebär massa tid över och jag har kommit på att jag ääälskar ledig helg. kanoners ju :D nu är det ut i solen och musikal i huskvarna som gäller. trevligt, trevligt  :)

Puss på er !

största leendet på länge !

Home sweet home, yeah ! men vanliga livet nästa vecka - feels quite bad. men vad sjutton, man kan leva på minnen. det är därför jag är en sådan överlevare. cathing ;) tänkte berätta om min vecka i den storastaden, men det får vänta. vänta tills det fina lagt sig till rätta och det lite värreförsvunnit till det ouppnåliga. yes, mina vänner sånt är livet. ledig helg nu och den tänkte spenderas med härliga promenader i solen blandat med små titt i tvättstugan. men vad sjutton, smile like you mean it och allt funkar !

See you, people :D

RSS 2.0