Äntligen!!

nu är äntligen det där helt hemska naturprovet gjort - jag har verkligen gjort det! inget mer plugg på vad genteknik är och inga mer fula spiralvridna stegar i mitt block ska ritas, det är gjort, avklarat, färdigt :D :D sen kommer alla fråga hur det gick och det har jag inte den blekaste aning om. jag lämnar det till ett senare öde, låt oss leva glada idag iaf ;D

nu fredag och för första gången på riktigt länge ska jag ägna mig åt att bara läsa lite trevliga bloggar och mysa under filten i ett par timmar innan det blir jobb! dock bjuder jag på några tillfixade bilder först, endast för att jag är så sjukt glad just nu :D


nya tag?

igår var det måndag, igen. känns som att man alltid bara måste klaga lite.. egentligen började den precis som måndagarna brukar göra för mig. filosofilektion som bara gjorde mig ännu mer borta än vanligt. varför skriva en icke filosofisk fråga på ett filosofiprov? sen svenska med redovisning. förutom att man fick sitta på golvet när man skulle sköta datorn så var den precis lika seg och uttröttande som vanligt. kan det möjligtvis bero på läraren tro? sen blev det aerobic, alltid skönt med träning på måndagar så man känner att man lever! sen skulle det nog egentligen kanske blivit en pluggkväll men det slutade med en myskväll och ingenting kan någonsin bli bättre än det. me like!

och idag sägs det ju att det är tisdag, fettisdagen dessutom. för mig känns det dock väldigt mycket som att det är onsdag. antingen för att jag bara vill ha helg massor med fort eller för att jag bara helt enkelt längtar efter onsdagen i massor. den som lever får se hur denna veckan kommer sluta. förmodligen med ett glädjerus ut ur klassrummet på fredag, när både naturprovet och italienskan är avklarad för denna veckan - jag längtar!!!

men nu kör vi natur i några timmar utan musik och utan en massa tryckande på datorn? ja, vi får se om jag lyckas men hey ho let's go!


sweet



Kan få mycket skit för detta ;)
men hallå, kan det bli gulligare?

söndagsnöje



det verkar som om min mamma tycker att jag har pluggat för länge för nyss var hon inne hos mig med en liten godisskål.
mitt söndagsnöje, plugget, blev ju iaf genast roligare :)

ny start?

dåligt med uppdatering - I know. men nu gör vi ett nytt försök då!
sen jag uppdaterade sist har det väl hänt en del fast vart ändå ganska likt det vanliga livet. you know skola, träna, plugga och mysa. iofs var det ju lov en vecka vilket var helt helt helt underbart! det var första lovet på hur länge sen som helst som jag var helt ledig och jag kan lova er att det var väldigt väldigt behövligt! blev en tripp till göteborg, mys med kusinerna, träning, sova länge på morgonen, och filmkvällar med mys! det kunde inte ha vart ett bättre lov :)

sen förra veckan, den kändes som livets längsta vissa stunder. jag tror inte det gick en timma utan att jag frågade mig själv hur långt det var till helgen. dock blev det helg och fine jag skulle vart totaly ledig men ändrade planer blev en 12-16 på lördagen och jag överlevde faktiskt gott och väl! dock underbart att jag sitter här idag helt ledig även om jag har tusen grejer att göra :) lika bra att börja!

men nu var vi iaf igång med bättre uppdateringar. mums ;D

Känslor

Jag tycker om dig !

Friday it is and i'm lovin it!

Fredag i all ära, fredag innan lov dessutom. det kan icke bli bättre :D endast en lektion också gör ju inte direkt dagen sämre. jag har en magkänsla som säger att den här dagen kommer bli kanon!

dags att springa ut i snön (?) till min "kära" italienska. men vad sjutton, visst kommer jag klara detta? självklart som jenny hade sagt ;D 

tankar som spökar

det finns så många tankar just nu. vet varken vad, hur eller när jag ska säga det. men tankarna finns och ibland vet jag inte riktigt hur många gånger jag orkar tänka dem! men när du vill lyssna och när jag vågar öpnna mig och berätta så kommer det kännas bättre och lättare. inte bara för mig, utan för dig också. först då kommer du förstå!


tisdag!


efter en tisdag som började oerhört bra så fortsatte det bara precis lika bra. blev middag hemma hos pappa och faktiskt en semla efter det. inte ofta och ingen favorit men idag var det faktiskt knäppt gott! mums skulle man kunna säga.. :)

nu blir det film, paradiset. kommer aldrig glömma när jag läste boken första gången och förhoppningsvis blir jag lika berörd av filmen!

God natt :)

en tisdag som sa ledighet

en underbar kväll igår blev en jättemysig dag idag.

du får mig att le. du får mig att skratta. du får mig att må underbart bra. spelar ingen roll om vi är ute och går i kylan eller om vi sitter hemma under filten - det är alltid underbart att vara med dig!
somna med dig, vakna med dig. skratta med dig, gråta med dig. det spelar ingen roll - det är alltid underbart att vara med dig!
 
du och jag

RSS 2.0