bryt ihop och testa igen?

jag har ganska länge frågat mig själv om jag är en person som biter ihop eller bryter ihop. idag kom svaret, jag bryter ihop. på frågan om hur många gånger jag har gjort det idag, så vet jag tyvärr inte svaret. men som vanligt när man kommer hem så är man ju så sjukt nöjd. i min värld är det nog så att man försöker förtränga det hemska. idag lyckades det dock inte så bra. men just exakt nu så är jag nöjd ! på frågan om hur länge jag orkar så vet jag inte heller svaret.. men på fredag är jag laddad igen. för visst gillar vi nya utmaningar? jag hoppas denna kommer få mig på banan igen :)

jag kan inte nog tacka er !



jobbat idag, heeela långa dagen verkligen ! som alla säkert vet, eller märkt (!) så var det lönehelg. det skulle bli mycket att göra. vi visste det. men alla kom och var så glada och positivt :) och hjälp vad alla kämpade, det var sjukt men vi fixade verkligen allt. vad sägs som fyra holder? åh, min mage skriker jaaaaaa, när jag tänker på det.  haha! hur tackar man alla som jobbade mer än genom att mer säga TACK? :) ni var grymma !

fast hade jag inte haft min lilla telfonkontakt så hade jag nog inte klarat mig. Tack, ni är för underbara :)

aaa, det är inte ofta man vågar erkänna det men idag är jag faktiskt lite stolt. (kan man vara stolt över sig själv?) även om vi hade en kaaaaooos morgon så fixade vi det. genom att alla hjälptes åt, jag är säker ! såå, aaa, vad finns det mer att säga än att man gillar sitt jobb dagar som denna !

det är mycker glädje just nu !

Push it !



I've had an amaaaaazing day !
även om den bara har bestått av tre saker så har det bara vart så hiiiimla roligt. tänk er bara en heeel dag med träning, ätande och pluggande ! åh. jag gillar det, jag gillar det massa ! men nu är mina ben rätt trötta efter kanske tre timmar träning såhär på kvällen. . så nu blir det sängen. lampan tänd och en geografibok att läsa, och inte bara läsa en gång. utan kanske tio. är det vad som kallas mysig torsdagkväll? ;)

Ring Ring, is that you on the phone?



Hur glad blir man inte när man försökt ringa till ett ställe i sisådär tjugo minuter och det bara har tutat upptaget. och så helt plötsligt, vid ungefär hundrade försöket så tutar det vanligt och en glad själ i andra änden svarar glatt: Hej! sådana ögonblick ger en bra magkänsla ;)

Mitt liv lever i mina böcker



det är lustigt hur mycket en inställd lektion gör. mitt leende var på noll innan men åh, vad det har varit på hundra hela eftermiddagen. även om jag har legat under mysfilten och pluggat, massor massor massor i massor. böckerna får knappast inte plats i knät men jag kan inte sluta le.. alla snackar betyg i denna tid och jaa, då är det lika bra att kämpa från början. så nu efter denna fem-minuters-pausen så kör vi igen! italienska boken ropar!

detta är en bra dag :)

räktråkigt (?)

nu väntar sängen med lampan tänd i två eller flera timmar för nu tänker jag verkligen inte ge mig. nu ska jag sjutton läsa ut den här boken! för imon ska jag inte behöva läsa den mer. för då har jag annat att läsa ;) för plugg det tar aldrig slut. men om jag lyckas läsa ut den här räktråkiga boken så ska jag nog klara resten också :)

sov gott, för det tänkte jag göra  :)

upplysningstiden



den tar döööd på mig..
jag örstår kanske 50 % av innehållet!
det ska dessutom vara en satir, vilket betyder att en väldigt djup tanke borde finnas..?!

martes

Jag har kommit på att jag älskar tisdagar ! dansen helt vänder på hela dagen. jag och jenny ägde verkligen idag :) jag måste bara få säga det igen, jag älskar tisdagar!


en halvtimma per dag åt tankarna

jag går alltid i skolan till halv fem på måndagar och det känns så himla segt. men idag var bara en prima dag. allting har flutit på helt UNDERBART bra :) när jag kom hem så kröp jag under filten med en latte och råpluggade. och aa, med musik i öronen så gick det bara lätt. sen hade jag en "tanke-halvtimma" och jag kom fram till väldigt mycket fint och bra faktiskt! jag kände att jag växte något oerhört idag, bara genom att ta ett beslut. ett viktigt men idag kändes det lätt att ta och då bara gjorde jag det..  förlåt, men jag tror det är bäst såhär !
 

image35

bilden är kanske inge vidare men åh vad jag vill vara brun nu!
åååhhh!

vimmelarkiv - någon idé att kommentera?

Satt precis och kollade runt på vimmelbilderna. och jag kom på mig själv med att undra varför människor alltid måste envisas med att göra exakt samma min på varje kort? det är som om varje människa har en special grej och sen kör man den på alla bilderna.. right? det spelar liksom ingen roll om dem är nyktra eller ej. om det är lördag eller söndag eller om det är maj eller september. folk har samma min ! sen en annan grej jag kom på är ju  att det är kul att vissa människor är med på mååånga kort med samma kläder varje vecka, dags att införskaffa fler partyoutfits kanske ;)

trettontusenmegamånga


jobb, jobb, jobb - i massor ! 8-16 idag, skulle blivit en dag i tvåan men den slutade i beställningen och det kändes ganska fint men hjälp vad det gick dåligt. eller en buss med sjuttio personer mitt i den vanliga lunchen. det är inte lätt! men oj, vad vi kämpande och till sist så hade alla fått sina sjuhundramiljoner cheese och trettontusenmegamånga big. så, aaa. efter allt slit var vi nöjda.. det kanske alltså inte gick så dåligt  :) jag hade grymt köksfolk så att säga, för enligt Linus så gör ju den i beställningen ingen nytta.. okeeej? ;)

jag tror man kan sammanfatta med att dagen i köket var rätt "nöjd". aa, det är rätt ord. I FOUND IT ! grr.. Olle var nöjd för att han fick vara i köket, maja är ju alltid nöjd, och mickis var nog bara nöjd för att hon var bakis. yes, that's my kitchenpeople. spännande söndag, med givande diskussioner. oj, vad kul jag och mickis hade med diskussioner. mega skoj :) med nu blev det mycket jobbsnack så nu slutar vi med det. tänkte sluta med ett lite klitschigt citat men jag hittade inget. låt oss säga att det beror på att jag är nyvaken ;)

Myskväll med Jenny och Sandra

image34

om ni bara kunde gissa hur bra jag är på att grädda pannkakor !
visst kan du riktigt känna lukten? ;D

it's great

var verkligen skit trött på latinlektion. två latinlektioner på samma dag är inget som känns bra, uuh  :( men nu när jag ätit lite hemmalagad mat by Lina, så är jag så sjukt pigg. vad sjutton ska göra? plugga, aaa. på något sjukt sätt så fick jag en sån grym kick på spanska lektion. jag tror spanska kommer bli mitt power ämne this year. (ni hörde rätt, även om det lät lite udda. haha) så.. nu blir det latte och spanska boken under mysfilten .. för träna det går ju inte riktigt. foten blir bara större är det normalt? jag vet inte. men jag lyssnar på christer, han brukar ju ha så "djupa" kommentarer om allt !

:)

Det är verkligen helt underbart !

glädjen bara sipprar i hela kroppen och jag känner mig så glad. om min glädje kunde beskrivas med ett ord skulle det bli ett långt ord. för glädjen är så stor ! visst, jag kan erkänna att det nästan känns lite overkliget. men jag är jätteglad :) detta är verkligen amazing ! om ni visste hur bra det känns skulle ni inte tro mig men det är underbart, underbart till hundra och nu tänkte jag faktiskt leva på denna glädjen lite. för det sägs att man får det ! även om jag inte kan sätta något namn på "utmärkelsen" så bara bubblade till i magen, både av chock men mest av glädje ! jag trodde det aldrig och sen slutade det såhär.. nu är jag verkligen en happy happy girl :)

Stand by for this?

i en känslomässig svacka befinner jag mig för tillfället.. eller rättare sagt, jag vet inte hur jag skagöra., på vägen hem från jobbet idag hade jag bestämt mig. jag var verkligen hundra procent säker på vad jag skulle skriva här men nu vill inte fingrarna röra sig så. jag tror det är ett tecken på att jag absolut inte vet hur jag vill ha det. jag vågar inte ta steget till att satsa, så är det nog :) varför känns inte ens satsning på sjuttio procent tillräckligt bra?

jag är ärlig ikväll. så tänk över detta !

don't make the same mistakes I did.
don't let him win, don't give in
believe me, believe me. he will brake your heart
leave him tonight? be strong, oh sister oh sister
he's gone break you down

fast åh andra sidag, hur mycket kan en chansning skada? ska jag ta klivet, det stora steget, och kanske bara hoppa. hoppa rakt ut i den hemska sanningen? den hemska sanningen kanske förder något bra? fast just nu, just i denna sekund vill jag inte tänka på alla hemskheter som kan hända så därför stannar jag i noll-läge. det funkar för idag !

Tack :)

Please me

jag har haft en äkta myskväll ! man behöver ibland ha sådana, bara vara hemma i fula mjukiskläder och ha de bra :) dem ger den där speciella känslan, åhå mys mys ! ikväll blev det bara mamma och jag. efter od mat och efterätt blev det film och plugg för både mig och mamma. det var väl mindre underbart men jobbar man söndag så gör man. jag är nervös men jag tror det går bra :) har redan packat, det kallas förberedelser. men nu tänkte jag ta med mig Lars Winnerbäck in i mitt sovrum och hoppa ner i sängen, den är nybäddad! ooooh !

nattis alla sötisar som gjort min lördag amaazing !


RSS 2.0