Går det bra att dröja ett litet ögonblick?

jag cyklar  till jobbet. jag jobbar. jag cyklar hem mitt i natten. jag äter en frukt när jag kommer hem. jag borstar tänderna och tvättar upp min skjorta. jag sover. jag vaknar. jag äter frukost och fixar till mig. jag cyklar till jobbet. jag jobbar. jag cyklar hem mitt i natten... såhär är det att jobba på sommarlovet

20080723

Du är min snygging !
och snyggo, idag är det fem fantastiska månader ♥

skrutt

"Jag ringer, du svarar inte du ringer upp?"

Som när vinden vänder

Nu sitter jag här och knaprar (?) på ett tuggumi och lyssnar på all annan musik än den som funnits i min iPod den senaste månaden... jag är hemma och bestämde mig hastigt och lustigt för att jag skulle ha en myskväll hemma istället för att ränna runt på massa skoj! jag hade stora planer för detta inlägg men icke sa nicke. det får bli ett helt vanligt tråkigt inlägg där jag inte ens kommer berätta särskilt mycket om resan. knäppa människa tänker ni nu. men vad schön, vänta till bilderna kommer in så ska ni få se. att det alla säger, att en bild säger mer än tusen ord, faktiskt stämmer! dessutom stämmer det knäppt bra - så det så era små sötokryp !

men att jag har haft en underbar månad i Spanien det kan jag absolut inte ljuga om, absolut inte. Knäppt bra har det vart, även om brännan inte blev vad jag förväntade mig att den skulle bli ;) men hemma var det. dags att sätta sig och kolla igenom alla bilder som man kanske inte ens kommit ihåg att man tagit. Udda udda ! Det ska jag göra nu. tillsammans med mina tuggumin, in musik och mina minnen om att jag fick det finaste välkomnandet man kan få - det var perfekt ! Tack min skrutt :)



RSS 2.0