20080229

den tjugonionde februari idag. faktiskt lite läskigt kom vi fram till idag. det är ju som en extra dag, vissa får ju inte ens betalt för att jobba idag. skumt :O men samtidigt brukar man ju läsa om massa fina saker som händer just denna dagen. människor som faktiskt får fira sin riktiga födelsedag, eller människor som gifter sig denna dagen, eller förlovar sig. aaa, just den 29 februari.
men så hade jag en liten knäpp tanke. om man nu tex. förlovar sig just denna dagen. visst det är hur speciellt som helst. och man kanske tycker att det visar det den där lilla extra omtanken. men lite tråkigt ändå att bara kunna uppleva det var fjärde år sen efter det kanske? men aa, jag vet inte. samtidigt kanske den där oerhört fina känslan vinner över knäppheten.. eller så kanske det är vårkänslorna i magen som gör det ;) för fnt väder det ska man aldrig klaga på :) gå ut i solen !

en måndag, det är en måndag precis som alla andra !

detta är ingen bra kväll, jag borde plugga matte i massor men jag orkar inte. vad är det för fel på mig? jag är så himla nervös att magen håller på att vända sig för kanske en femte gång men shit jag orkar verkligen inte. kanske borde ta en kopp kaffe för att piggna till och sen äta en eller två vindruvor som så trevligt var inhandlat till mig! gaaash, jag tror jag måste ta tag i det här nu !

Helgen

här kan vi prata om bloggtorka. otroligt dött på tankar som egentligen borde skrivas ner här men men, får väl örsöka "bättra" mig denna veckan :) nu ska jag iaf, efter en väldigt fin helg, hoppa i säng och förhoppningsvis sova så gott ! imon är det ju faktiskt måndag och efter måndag kommer tisdag - stort matteprov! oj oj oj! men det är bäst att bli nervös för det först imon :) en sammanattning av helgen hoppas över och istället blir det en tanke tillbaka till den med denna:



Lördag på jobbet !

Tänkte sammanfatta lördagen i två lätta meningar. allting hänger ihop med jobbet så bli inte chockade.. ;) om det finns något på jobbet som skulle kunna vara the man. så är det ju åke, haha.. åke is the man ! och sen efter idag så blir det ju också gult is hot ! så lördagen får la sammanattas med åke is the man och gult is hot !

jag har haft en bra lördag :D

Grey's Anatomy


det finns saker som berör en. för tillfället har jag ganska många..
och jag tänker låta kvällen få ta med sig tankarna på en flygtur - en känslosladdad?
Grey's kommer det ju dock också finnas tid till!
Vissa saker är bättre än andra !

Det är värt det !

ibland kommer det som en blixt från ovan, tanken på hur snabbt allt kan förändras. man märker förändringar för sent brukar man ju säga och jag tror det är så. men varför är man så rädd för förändringar? jo för vem vill bli skadad inifrån och ut egentligen? ingen ingen ingen. alla är vi rädda för det okända. för känslan av att det okända skulle vara något negativt den övervinner alltid i våra liv. alla har vi ett speciellt ställe där vi tänker som bäst, även jag har, och där spenderade jag en stund idag. töntigt? kanske sant. men jag blev smart - och jag tog ett beslut ! det är värt att satsa och jag tänker göra det :)

PPP 123



har vart massa med bildkörande idag - för min del!
oh yes, you heard it - jag körde ;D
iofs inte våran bil på bilden men heja heja vad bra det gick :)
svängen blev huskvarna - jönköping - gällstad - ulricehamn - jönköping
jag vet, tisdagen var great, fint folk och fina stunder !
jag gillar att vara ledig :)



Björn Gustafsson

Jag tror det här är riktigt äkta, s v e n s k  h u m o r, mina damer och herrar !



"Sluuuuta !!"


"Hata, hata, hata Göteborg !"
ingen direkt toppfilm men tillsammans med la girls blev den grymt fin.
som vi vet, har vissa av oss problem med svenska filmer, så även idag från vissa håll
meeeen, mina vänner, erkänn att ett gott skratt gav den oss iaf!
hela grejen med den var nog att man skulle lägga till små egna effekter..
och var det någon som lyckades så var det jag ;)
jag har kommit på att jag älskar spontana "hitta-på-nånting-kvällar" !
Minne som bevaras länge: kexchoklad reklamen!
Mumma på den idén säger jag bara ;)

Bubbly


den efterlängtade resumén av helgen kommer... ska bara få ordning på tankarna kan vara nog så jobbigt ! orden kommer inte ut i den ordning jag vill, den blandas och förvrängs men vi gör ett försök. ni får ta det med en nya salt ! känns som att det vart en lång helg men oj så bra. inte lång som i tråkig utan mer isf lång som i helt perfekt ! hunnit med massor, både på gott och ont ! har gjort så mycket att allt inte ens kan nämnas så det är nog bra att jag är ledig i en vecka nu, samla tankarna och bara ha en uuunderbar vecka ! utan planer kan det också sluta bra, jag är iaf grymt säker. sammanfattningen för helgen får väl bli: med lite shopping, promenader, träning, inflyttningsfest och trevligt sällskap kan det inte bli bättre. leendet den här helgen har varit stort! skulle kunna berätta massor men väljer nog att behålla det mesta för mig själv :)

orden som får samla ihop alla tankarna från helgen får väl bli:
massor med fina känslor - you make me smile, please stay for a while now!

You make me smile !

innan jag somnar, som är vilken sekund som helst, tänkte jag berätta att dagen varit mycket fin :) spenderades på jobbet. men det gick bra även om huvudet skrev: jag vill inte ! det var en bra dag helt enkelt :) köket all day long - perfekt när man är lite seg och lagom klar i huvudet ;)
men nu är det söndag kväll! och enligt mig är dem faktiskt väldigt bra. mysiga och söta :) speciellt eftersom jag är ledig imon, yeeey !  nu blir det filten och tvn - perfekt en dag som denna :D

Mi sueño

Var hemma strax innan två. lade mig i sängen, sov tills nu, två timmar - åh vad jag älskar ledighet !

Oj, men varför?

Volleyboll idag.. fick en konstig tanke då. varför är det så kul att se folk få en boll i huvudet? för när man tänker på det nu så är det ju egentligen inte alls kul. men just i den situationen då man står där och det händer. då skrattar man ju. eller man ler ju iaf lite ;) aa, så.. vad är det som gör det så roligt? konstigt egentligen !




en deal på G

efter flera timmar i soffan men filten, boken, musiken och pennan i högsta hugg så känns det faktiskt, om möjligt, som om det faktiskt kanske skulle kunna gå rätt bra imon. men man ska aldrig säga hej förän... bla bla! men den känslan jag har nu, just för denna lilla lilla millesekund, den känslan är väldigt bra iaf :) låt oss hoppas att jag nu bara inte blandar ihop allt i sömnen !

efter att ha tittat i den där boken i flera timmar känns det konstigt utan den så det kanske är bäst att återvända ! för egentligen... så är det ju inte helt fel att sitta och halvmysa lite samtidigt som man gör något nödvändigt, ett måste ! we like ! så imon, alla goa o glada, tycker jag ni borde ägna en tanke åt mig mellan halv elva och tolv för då smäller det ! ägnar ni en tanke så gör jag mitt bästa! deal? ;)

men en annan känsla, som är väldigt stark är: Non vedo l'ora di andare in vacanza!

är det så?

"tänk dig att du cyklar. skulle du stannat helt här om du cyklat?"
aa, övningskörningen snurrar runt i mitt huvud just nu. inte sjutton trodde jag att man skulle behöva tänka på sååå mycket bara för att köra bil :O men visst, jag kan väl erkänna att roligt är det :) tung onsdag blev lite lättare med träningen men nu är det filten och italienska som gäller.. efter att ha fått tillbaka ett spanskaprov så ser man ju att om man lägger ner tid så går det faktiskt! då går det riktigt bra ;D så.. mysfilten och music, jag kommer klara detta. eller?

Måndag - snart helg?

Det kan vara så att jag är väldigt onormal. vem vet? men det första jag säger idag när vi satt oss ner på engelskan, första lektionen på morgonen, är jag vill ha helg ! jag är i så oooerhört stor behov av ledighet så det är helt knäppt.. jag fattar inte, men jag vill verkligen sova. sova är väldigt bra ! men måndagen är avklarad och det är faktiskt den jobbigaste dagen och det känns ju bra iaf :) nu är det alltså bara, tisdag, onsdag, torsdag, och fredag kvar. sen är jag ledig :) helg plus sportlov - det kan inte bli bättre !

Men nu väntar latin glosorna på mig! oooj vad dem väntar. dags att ta tag i det hela innan frisören väntar. vågar man klippa det kort och färga det mörkt? återstår att se ;D


Fredag

Klämde mig i datorn och fingret blöder som sjutton!
Bra avslutning på kvällen?


RSS 2.0