jag tror det kallas.... framtid

jag har så länge jag kan komma ihåg alltid tänkt att jag ska jobba ett eller två år efter studenten. men vad händer nu när jag imorse utan någon som helst anledning letade igenom en katalog om utbildningar och hittade en jag faktiskt blev intresserad av.... var det bara ett inpullsanfall som snart försvinner och gör att jag kommer känna precis likadant som innan för allt som har med utbildningar att göra eller kommer det här hålla i sig och ändra min framtid? varför måste allt vara så svårt...?

my weekend

igår var det tårar. många för att vara exakt men idag är det bara leende som gäller! nu tänker jag ta den här helgen med storm :D

veckan som gått har faktiskt varit väldigt bra överlag.
måndagen var ju sista dagen med mammsen hemma och jobb på hv. det börjar bli tråkigt nu efter jaa, hur många matcher har jag jobbat egentligen?
tisdagen var dans och nya koreografin. hej kul! sen personalfesten. någon måste fifflat med rösterna, kan väl säga att jag skämdes en del men oj vad glad jag blev. Tack!
onsdagen var jag ju ledig, eftersom jag inte hade filosofiredovisning så det blev en mysdag med gullet. klippning ju ;)
torsdagen var verkligen inte min dag. förstår inte varför folk orkar och jag förstår verligen inte heller hur man kan sitta och ljuga någon rakt upp i ansiktet. hallå, tänk er för. det sårar!
fredag idag ju. blir jobb lite senare men nu är det historiaarbete som gäller. Heliga birgitta kan det bli mer intressant? ;) jobb med jenn och majsen ju - hello girls nu kör vi !

jag satsar stenhårt på en rolig helg :D

Mamma

Jag trodde att jag skulle klara mig utan tårar den här gången. jag har ju vart med om det så många gånger förr och det sägs att jag är vuxen nu. ska inte en vuxen klara detta utan att börja gråta? ist är inte jag vuxen, jag vill fortfarande vara ett barn i min mammas armar..... så snälla stanna hemma!

en helg med konstiga vändningar

imorse när jag vaknade var denna helgen den bästa på så oerhört sjukt länge även om jag mest jobbat. jag jobbade med jenny vilket aldrig är fel, blir bara roligare - vi äger på jobbet! Sandra kom ju också dit. hoppas bara vi kan ses allihop lite längre snart... :) sen hann jag träffa familjen och tom släkten, vilket tyvärr inte är så ofta. och sen hann jag tom mysa med Linus en sväng. helgen var helt underbar ända tills idag. jag vet inte vad som hände, men allt blev piss. vet inte varför men glömma och tänka på det bra tycker jag låter helt fantastiskt :)


är svaret på varför, därför?





klockan är tio och det här är ekot.

skämt o sido. tisdag idag och jag känner verkligen inte för någonting. om fem timmar ska jag dock infinna mig på skolan fr en danslektion. det känns faktiskt peppande! men nu.... religionsarbetet. fy sjutton vad gött om man kunde bli färdig idag kanske?


man måste känna saknad för att veta vad kärlek är

höll på att skriva att det var torsdag, har ingen aning om varför för jag vill inte ha torsdag allaredan. tisdag och onsdag först ju, två dagar som jag tror kommer bli helt underbara :) men måndag har det ju iaf vart då. ingen vanlig måndag men faktiskt väldigt bra. vaknade första gången runt sju, även om jag hade sovmorgon till ett. mitt lilla gull började åtta och det är ju helt klart värt att vakna tidigt bara jag får sova bredvid dig. när han hade lämnat mig efter väldigt många godmorgon-pussar så somnade jag om. tro det eller ej ;) och sen vaknade jag väl runt tio någongång - jag gillar sovmorgon! gick runt och myste i mina mjukis ett bra tag och sen sprang jag till skolan för en helt onödig svenskalektion enligt mig men what a heck , jag stod ut! fick mysa lite till med min ängel sen då han var snäll och väntade på mig innan jag skulle börja jobba!  och jobbet blev ju iaf vinst. heja hv typ eller något, hehe! fick ju träffa jenny en sväng där med mitt i allt "korvande", haha! mycket trevligt iaf :)

nu tänkte jag iaf hoppa ner under täcket igen!


pluggandet i all dess ära




efter mycket plugg tror jag faktiskt att det är dags för kladdkaka!

the weekend

helgen nästan slut. första lediga helgen sen jag vet inte när och ja, det känns väl lite tungt att veta att jag kommer jobba några helger nu. men den här helgen har iaf vart kanoners, det har faktiskt kännts som om den vart rätt lång och det gillar vi. eller hur? :) fredag var det utgång med partaj för sandra som gällde. 19 nu ju babe ;) nice utgång med mycket shake på dansgolvet! sen i lördags var det sova länge och sen bomässan - mys mys i massa. och sen melodifestivalen på kvällen. hallå vad hände? hur kunde det gå så sjukt fel? och nu, söndag, har det bara vart plugg och lite fix och trix här hemma. är det inte så en helg ska vara egentligen? lite blandning hit och dit? :)

jag är iaf sjukt nöjd med helgen. en helt perfekt helg :) 



Pick me, choose me, love me!

eftersom min förkylning inte verkar vilja försvinna så blir det en eftermiddag hemma under filten men Grey's Anatomy. Tråkigt att inte få gå på dansen men men, förhoppningsvis kan jag ta igen det. Vill ju verkligen inte behöva vara hemma imon - imon är ju the big day. right? ;) dags att ta en till kopp te och mysa ner mig



underbar känlsa

att vakna av att solen skiner in genom fönstret och samtidigt veta att man inte börjar förrän 13.20 är en helt underbar känsla! svårt att tro att det kan bli bättre... :)


Lycklig

Har gått och snörvlat några dagar nu. onödigt mycket slit för att näsan rinner men vad sjutton - det var värt att bli förkld för att få träffa dig! igår var det resursdag och finally finally så är boken till projektarbetet färdig. hallå hur underbart känns inte det? :D nu är det "bara" en projektrapport, ett religionsarbete och ett historiaarbete kvar. plus alla vanliga läxor då ;D

slutade tidigt idag så det blev en låååg Linus-dag, helt perfekt mysigt! båda snörvlade ju så det blev mysdag hemma med en väldigt behövlig powernap - me like! tänk att vi åker till Grekland den 16 juni, iiih :)

imon blir det lång sovmorgon, också välbehövligt och helt underbart bra! imon är det ju faktiskt torsdag och efter torsdag kommer fredag och efter fredag kommer lördag - ledig helg :D :D :D

man kan säga att trots en dunder förkylning så är jag lycklig, massa lycklig !




en måndag precis som alla andra

en 18-årig flicka tänkte att hon skulle lyxa till det en morgon och ge sig själv något lite extra. gå upp lite tidigare än vad hon brukar och sen bara ta allt i sin egna lilla takt. planerna ändrades dock och hon satte på lite mysmusik och somnade sen snabbt om. mysmorgon!

the weekend is over

helgen är så gott som över och sammanfattning, nja. men okej då. fredagen med naturprovet kändes så himla skönt att veta att man iaf hade gjort det, hur det nu än gick. men det glömmer vi för tillfället ;D sen blev det jobb på kvällen, en "liten" 18-01 som rullade på helt okej. lördagen blev väl kanske inte riktigt som planerat, men grottmänniskor som vi är så ;D efter liten powernap och mys så blev det jobb igen, 16-01 den här gången och jag väljer att inte kommentera kvällen med fler ord än ett - HV! sen blev det att bege sig hemåt mitt i natten och sen blev det mysprat med ramlösa istället för läst, tihi!

och sen söndag idag då. sova länge och sen en sväng till a6. och sen kanske, men bara kanske, det blev en liten powernap efter det, hehe. fast sen jag vaknade så har jag ju bara pluggat så jag kanske faktiskt var värd den där powernapen trots allt...

men, trots massa konstigt, så är jag nöjd med helgen. mer än nöjd faktiskt :)


RSS 2.0