jobbhelg






upp med tuppen vid fem och hem med mörkret vid halv sex - mer än tolv timmar senare. eller om man väljer att ta det på svenska: jag har jobbat precis hela hela dagen och jag kan erkänna att jag är väldigt trött. morgondagen ser precis likadan ut och jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta. det är ju iaf februari och bara en vecka kvar till lovet! lov gillar vi starkt :)


drömresan i repris

nu har jag vart och hämtat mamma på flygplatsen och nu känns ju livet iaf lite bättre! tänk vad små saker ändå kan betyda mycket... har inte tid att sitta här längre men tänkte att nu till alla er som har tjatat om bilder från thailand. nu finns det massor med bilder på facebook - check it out snyggingar!

Natti natti!

onsdag

man skulle kunna använda säkert mer än 10 000 ord för att beskriva känslan jag har just nu men istället skriver jag 4.

 livet suger right now

dag två

frysgolvet gick kanon. resultatet blev ju iaf vad vi ville :) idag ska vi tydligen kratta löv, ute i friska luften och glida. ganska mysigt faktiskt måste jag nog erkänna! så nu sitter jag här i fula mjukiskläder och fillurar. dags att dra på sminket snart iaf. sen ikväll är det mys med projektarbetet - me like!

"jag hör inte vad du säger för jag har en bulle i örat"

praktik

igår var det något tungt att gå upp ur sängen kan jag väl erkänna. söndagar brukar ju inte vara direkt något bra för man vet ju att helgen är väldigt nära sitt slut. dock inte denna gången - prao en vecka nu och det känns sjukt fint att slippa gå till skolan, me like ! idag var det tydligen frysgolvet som gällde, så see you soon så lovar jag att berätta hur det gick!

blabliblabla

fredagar i all ära

Ibland blir det för mycket - tro det eller ej! och jag kan väl lika gärna erkänna att igår kanske var den dagen. men även om det blir för mycket så kan ju kvällen vara lyckad. den blev inte som jag tänkt mig men jag trivdes och hade en bra kväll och det måste väl ändå vara meningen med det mesta -  att man ska trivas!

som sagt, fredagkväll igår. hade en otroligt rolig middag med underbara vänner. det var längesen sist men det var otroligt roligt! uppladdningen på a6 innan var också den roligaste jag vart med om. räcker med att jag tänker på det så skrattar jag. "vadå jag vet inte, det är ju inte mitt puder" haha, tack girls! sen utgång efter det, och låt  mig säga att den var lyckad! ibland börjar jag tro att jag har det för bra. får man ha det såhär bra?

jag är iaf, inräknat allt, väldigt nöjd med fredagskvällen! vänner blandat med dig dig - det kan absolut inte bli bättre !


torsdagstanke

jag hade en plan, en ganska bra plan faktiskt för denna eftermiddagen. jag skulle stressa hem, snabbt springa i mina ridkläder (för sista gången på väldigt länge?) och sedan ta en lång, förmodligen ganska kall promenad till dalvik. när jag funderat på min lilla plan i några timmar sisådär så kom jag på att hell no att jag kommer hinna dit innan jag börjar. började fundera igen, tog min lilla kosmospromead på rummet, och kom på en ny tanke - ahaa buss! vi tar bussen till dalvik istället. kollade upp precis exakt när den gick, var jag var tvungen att byta och tom om dem räknade med att den skulle försenat. jag hade verkligen allt planerat in i minsta detalj. sen kom det ett litet yrväder till bus och bara ändrade mina planer. hallå vad händer frågade jag mig? men icke sa nicke. yrvädret gav inte med sig så just nu ser det ut som om ingen av mina briljanta kosmos idéer kommer behöva användas. kommer jag någonsin få känna mig smart?

för lite tid för att förstå

jag orkar inte ha det såhär längre. jag orkar verkligen inte. how do I make it go away?

för lite tid för att förstå

jag orkar inte ha det såhär längre. jag orkar verkligen inte. how do I make it go away?

stekaaaaarn

alla tjatar om bilder från thailand och idag var väl nästan dagen med stort D då dem skulle komma upp. men har jag haft tid? naej. då kan man ju fråga sig vad jag har gjort istället. tjaaaa, inte alls mycket faktiskt. men ibland finns bara inte tiden. men för att inte göra alla er där uppe för besvikna så bjuder jag på en. en riktigt fin liten bild faktiskt. om jag får säga det själv? ;D

Happy!

Jag är glad.
Du får mig att må bra.
Du får mig att le.
Du får mig att känna lycka och du får min mage att bubbla.
Kan det bli bättre?

hur vet man?


jag orkar inte med alla tankar jag har. alla säger olika saker och det gör mig bara trött och tom därför bjuder jag på denna bilden som iaf får mig att le :)

RSS 2.0