en stor känsla i mörkret

min mamma ringde - det gjorde mig glad. gick en promenad i solen - det gjorde mig glad. min pappa ringde - det gjorde mig glad. hittade en ful bild - det gjorde mig glad. diskade - renligheten gjorde mig glad. det är onsdag - det gjorde mig glad. min mamma ringde - det gjorde mig glad !

sött värre

ibland kan man se sådär knäppt söta små barn och jag har "hittat ett till". lilla killen Jamie i one three hill, oj vad gullig. oj vad söt man får vara när man är liten !

jag har haft en jättebra dag men det var längesen jag var så trött som jag är nu. shit pommes frites vad jag förhoppningsvis kommer sova gott i natt :) imon är det jobb igen, 13-19, önska mig lycka till !



Jamie och Lucas !

Efter en liten utflykt

mamma tog precis ett glädjeskutt i vardagsrummet. hjälp behövs mina vänner. det är torsdag och min mamma är galen? jag säger som dem säger i reklamen, smittar det?

Nästa latin b, latin b nästa !

Imon smäller det - slutprov i latin a !
glosor i massor snurrar i huvudet på mig.
HJÄLP!
snälla, om någon bara kunde hjälpa mig att lära mig alla hemska ord på quo...
jag dör..
fast nej, jag är glad så jag hoppas på det bästa :)
skänk mig en tanke imon så kanske det går bättre - tack :)



Drömmar i vit snö

hatum latinum

jag tänker använda grova ord: det är lördag och jag hatar latin !

Det regnar även inuti mig?

Satt hemma, myste lite, tänkte lite.. och fick en liten flahback? oh yes, you heard it a flashback.och kom och fundera på varför det är som det är! även om man har så himla många bra minnen från hela sitt liv som man absolut inte vill glömma. varför finns det även fina saker som man ångra deeply? varför, varför, varför? Tell me !

Och så länge eran hjärna får ta över mina överarbetade tankar så tänkte jag hoppa i dem nya ridbrallorna och pysa ut i kylan. cykla till dalvik i ridkläder. alltid trevligt ;D

Något senare

Efter sex timmars plugg tog favvopennan slut. den blåa, tunna, perfekta pennan till plugg tog slut. vad är detta för något? vart håller världen på att ta vägen? nej men haha, skämt och sido så är det inte lätt att se en nära vän försvinna. nej, men usch det jag egentligen ville säga att tänk vad mycket man skrivit på den månad man haft pennan, aa. det var nog det jag ville komma fram till. och nu, om kanske ytterligare en timma med plugg så kommer mitt "plugg-block" ta slut. vilket också känns lite jobbigt ! haha, nej då, jag ska nog ta mig igenom detta också. Någon som har en penna att låna ut?


Hej latin tisdag!

jag har verkligen gjort aaaaalt för att undvika att plugga sen jag kom hem. och då menar jag verkligen allt. jag har tom diskat så nu är jag så trött att jag inte orkar göra något och då kan man ju aaaaabsolut inte plugga. men nej, inte ens den ursäkten räcker. jag har (ursäkta ordvalet) feting prov imon och jag antar att det bara är dags att säga fart. Hej Latin! här kommer jag och tar dig med storm.

Söndag med stort S

efter en riktigt tung lördag, med oerhört mycket att göra på jobbet så kanske man lite i smyg hoppades på att det skulle bli lugnare idag... och söndag morgon på jobbet brukar ju betyda massa mys-uppgifter så vi såg på dagen med ett stort leende på läpparna :D och jag hade rätt, så rätt.. morgonen blev en pysseldag men inte med mysuppgiter. madde tog tag i stoppet i både handfat och toalett. (vem sjutton försöker spola ner en hamburgare i en toalett?), lotta satte igång med dem oerhört (?) fräscha brunnarna och själv vek man upp byxorna och hoppade in innanför grillen och skurade. jag tänkter inte nämna några fina detaljer om den delen av dagen.... sen vid elva väntade en eterlängtad lunch men helt plötsligt sa hela jönköpingsbeolkning hej idtn så man skulle kunna säga att min mat kokade i micron - mumma ;D men jag fick min efterlängtade lunch och en trevlig sådan dessutom :D

sen var det skratt-dag i köket så jag är nöjd med dagen - jag är nöjd :) vem blir inte nöjd när folk omkring en är glada? :)

men nu sitter jag här under filten och luktar lök även om jag har duschat - knäppt att löklukt kan göra att ett litet leende börjar sprida sig i aniktet.. tss :) och här tänkte jag faktiskt sitta. jag, filten och böckerna kanske kan bli ett fint sällskap denna söndag !


RSS 2.0