Pics från Götet






Älsklingen med drinkarna. Tänk att det var så fint väder så att vi kunde sitta ute hela kvällen :)




Jag på restaurangen. Mysigast på länge!
Satt säkert där i två-tre timmar och hade det hur mysigt som helst.

Jag tycker om dig <3

Bästa helgen någonsin

Jag har haft den bästa helgen på så sjukt länge. vet du att jag älskar dig? en helg med bara det bästa. Liseberg och massa glädje på fredagen. sol och shopping på lördagen och sen restaurangbesök och drinkar med mys till tusen på kvällen. absolut bäst på länge. mer kärleken kan knappast finnas. sen idag var det iaf en lite sovmorgon och sen återigen gå och hålla handen en hel dag i göteborg. jag lovar att det inte kan bli bättre! ♥
nu har vännen min åkt hem och det är tomt, massa tomt. tur att vi ses imon på jobbet klockan sex. upp med tuppen bara ;)

vill inte förstöra alla fina minnen med tårar nu. varför kan jag inte glädjas åt det som va? jag ska verkligen försöka glädjas nu de sista dagarna. njuta av all närhet jag bara kan få. du är det bästa i min värld!




Göteborg

På ett hotell i Göteborg befinner jag mig just nu.. mina ben är trötta och huvudet sprängs snart men jag har lovat att hålla mig vaken tills Linus har duschat färdigt (snälla, låt det gå fort, hehe..)

Vi lämnade Jönköping vid nio imorse och jag kan lova alla att efter en 16-01 igår var det rätt tungt att gå upp. men när vi väl var framme kändes allt redan bättre. det blev Liseberg nästa och jag ljuger inte för er när jag säger att jag har haft en helt otroligt fantasiskt underbar dag - Mums i massor. det har inte fallit ens en liten regndroppe på oss och det om något borde ju vara tillräckligt för att förgylla en dag men allt har verkligen vart perfekt. Vi har åkt det vi har velat åka och snacket mellan har innehållit många glada miner och skratt. jag är så nöjd man bara kan bli :D

imon blir det shopping så det smäller om det. hoppas på att hitta ett par snygga jeans, återstår att se om jag lyckas.

Sov gott alla mina pärlor!

"skara tillhör mig"

Och så har man träffat Bert också... hihi :)



"ner faller regnet, spolar spindeln bort"

Vi bestämde oss för att ha en dag hemma, inomhus när det regnade. kan vara sjukt underskattat att bara sitta hemma under filten har jag kommit på. sov länge och kollade sedan en riktig tjejfilm på morgonen med en ordentlig frukost framdukad. dock ändrades planerna sen och vi bestämde oss för att ta en sväng ner till stan för att kolla in matmässan och för att leta parfym till moi :) måste säga att det var väldigt mysigt att gå där och strosa även om det regnade! nu tänkte vi kolla på ytterliggare en film - Benjamin Buttons otroliga liv.

                  



Längtar tillbaka



efter två dagar hemma längtar jag tillbaka..
tänk vad lätt allt är när man har semester...


Shoppa loss


Nu har jag den i mitt knä - min nya sjukt snygga dator. jag säger bara mums, den är sjukt snygg måste jag få erkänna :)

Back home

Hemma hemma i Sverige igen :D
helt sjukt vad fort det kan gå. igår morse satt jag i Athen på ett hotell och åt frukost och sedan var jag och shoppade i en utav världens bästa shoppingstäder, enligt mig. igår kväll dock så somnade jag i en säng i Sverige. hallå? ska det verkligen vara såhär....

kom hem till en underbar bamsekram och en mysig biltur hem från malmö som avslutades med massa prat och god mat :)

Dagen idag har dock varit helt otroligt bra. väckte fjunisa tidigt för kunde inte sova så lika bra att gå upp? right. man behöver ju inte bara sova för att man just kan, hehe.. blev lunch med pappa och bror, skönt att se att de mådde bra. sen blev det en tripp för att kolla dator. och vet ni? jag tror jag har hittat datorn i mitt liv. den är så sjukt otroligt snygg (och tydligen bra enligt dem som kan) känner mig som ett barn men jag vill, vill, vill. vill ha den!

sen blev det ett dopp i svensktvatten. åsasjön invigdes för mig och jag mkåste faktiskt erkänna att det faktiskt var rätt skönt. sen avslutades ju kvällen på ett helt fantastiskt mysigt svensk-sommarstil, grillning och sitta ute och kolla på allsång på skansen. hallå, people, kan det bli mysigare?






RSS 2.0