torsdag

idag hann jag verkligen med mycket innan skolan:
- städat fiskarna
- fixat över allt från min dator till ett usb
- betalat räkningar
- städat badrummet
- lagat mat åt bror min
- införskaffat cd-förvaring

hade bara en lektion idag som till slut blev en halv vilket faktiskt var väldigt skönt. sen blev det en sväng till balen och alla var jättefina på balen men speciellt jenny. vännen du hade verkligen lyckats med ditt hår och klänningen var superfin. hela du var underbart vacker! hoppas att du inte frös ihjäl bara utan att du njuter av kvällen nu.. vädret var lite sisådär. först massa regn, sen lite sol och sen massa regn och massa blåst, allt på en gång. helt sjukt hur kallt det blev så därför fick det bli en chai latte på vägen hem. alltid lika gott och verkligen nice att ta en när hela kroppen är frusen som en isbit. vad skulle vi göra utan lite lyc i vardagen?

dags att mysa ner mig under filten framför tvn med fjunis nu då. kommer kännas konstigt att inte få se honom under helgen så lika bra att njuta av kvällen!


Balen 2009 - helt fantastisk!






jag hade en helt underbar kväll!
tack alla som kom och tittade och sa att vi var fina :)

massa händeler på en gång

det har verligen hänt så sjukt mycket på senaste tiden. inte minst balen och allt fix för det, det har hänt massa annat sjukt också. jag har haft några fantastiska veckor och helt ärligt har jag inte hunnit skriva av mig. min kamera är full med fina bilder från massa ställen: kolmården, balen, vänners bal, mysdagar i solen - you name it och I like it! mitt liv är på topp och det känns inte som om någonting kan förstöra det just nu :) jag lovar att berätta om allt. det får bli en skrivarkväll sometime near. ett inlägg för varje speciell sak men nu ska fiskarna få det fint och ikväll ska jag få se min jenny finast i sin baloutfit. du kommer vara finast <3

märks det att jag är lycklig?

dags för mig att säga god natt till folket. vad hände då denna onsdag? blev verkligen inte som planerat men visst oplanerat kan ju också vara bra.. :) skola film och prov. helt okej kändes faktiskt som om det för en gångs skull gick väldigt fort - gött med kort skoldag! hem och tro det eller ej men jag bestämde mig för att faktiskt bara slappa i två timmar. lite egentid bara sådär och jag kan lova er att det verkligen var behövligt. efter det fick jag oväntat besök så det blev en powernap med fjunis- mysmys att sova i solen :) sen uträttade jag faktiskt en del ärenden. fixade lite på mammas födelsedagspresent, köpte en bok, lämnade min bror, hämtade mamma. ja, ni vet sådana där saker man måste göra! sen hade jag en timmes hål i mitt schema, skämt o sido, men då gjorde jag italienskaläxan vilket jag faktiskt tyckte var väldigt duktigt av mig.. så nu är allt färdigt tills på fredag, bara att sätta ihop skiten imon ju - jippi :D
konsert på kvällen. lyssnade på brorsan när han spelade och rockstar nästa säger jag bara ;D fick också veta att pappa funderar på att flytta. hej hallå varför är det alltid så sjukt mysigt med nytt?

naej, sängen väntar. pusspusspuss

kärlek

onsdag idag ju. hallå förstår ni att om två veckor när jag vaknar upp så har jag redan gått på balen... jag har alltså redan använt min fina klänning och gått där med stans största leende tillsammans med mitt fjun. förstår ni vilken underbar känsla det är?

igår var det ju den stora dagen för min Linus. firades i solen och jag hoppas att han hade en bra dag och att han är nöjd med allt som hände och allt han fick. Nu luktar du ju gott igen iaf ;) att en tisdag kan vara så mysig trodde jag verkligen inte. meeeen, som vanligt så beror det väl på sällskapet och det kunde ju omöjligt bli bättre. tänk att ett leende från rätt person i rätt stund kan göra att ditt hjärta hoppar till och du verkligen känner att du är den lyckligaste människan!

även om det är många konstiga drömmar som spökar just nu så är jag lycklig. det är lyckliga känslor och tankar som tar upp den mesta tiden av mitt liv just nu och mycket beror på dig <3


weekend

Jag har kommit fram till att jag tycker det är betydligt mycket roligare att läsa andras bloggar än att skriva i min egen men nu jäklar tänkte jag börja på riktigt igen. fattar ni hur mycket roligt som kommer hända i mitt liv framöver? det är bal, det är student, det är studentskiva, studentfester, grekland och massa mer. hallå mitt liv kommer ju endast vara fyllt av massa roligheter :D

igår firade jag min födelsedag med alla mina närmaste vänner och det var kanon mysigt. mycket snack om vem man borde eller inte borde bjuda. men jag bestämde mig för att jag ville ha de smått och bara lite sådär mysigt och det blev det verkligen :) Tack tjejer för allt. (bilder kommer när kameran har hittat hem igen)

dags att ta tag i min första helt lediga helg på riktigt länge!

Linas dag

Jag är den lyckligaste människan som finns för jag har:
underbara vänner, en underbar familj och den bästa pojkvännen man kan ha <3

RSS 2.0