sätta ner foten

Ibland kan jag bli riktigt irriterad och inte veta vart jag ska göra av allt.. igår fick jag en sådan känsla i kroppen men väluppfostrad som jag är så lämnade jag situationen med ett leende! kritik kan jag ta och jag vet att alla behöver det. man blir en bättre människa av det och givetivs är det bra för allas utveckling. man kan behöva en push i rätt riktning när man är ute och seglar! men kritik som inte kommer från något eller kritik någon ger och sedan gör precis samma grej själv. HALLÅ? vakna? bara för att jag inte är speciellt gammal och ganska ny i gemet så betyder inte det att jag är dålig eller sämre än alla andra och det betyder inte heller att jag är dum i huvudet, rent ut sagt. jag ser också saker. antagligen precis lika mycket som den som ger kritiken - om inte mer!! om alla bara kunde tagga ner och inte ha en baktanke med allt de säger så hade världen varit ljusare, tänk på det! Jag kommer antagligen få en massa skit för det här inlägget men det är ju ändå min blogg med mina tankar och detta var söndagens. jag ska ge dig ett tips - lev med ett leende så kommer ditt liv bli lättare och blanda inte in andra - låt de leva sina egna liv precis som de vill själva!

svininfluensan

jag svettas som en gris och har ont precis överallt och dessutom mår jag illa precis hela tiden. kan inte sova för att det ena studen är för varmt och andra studen för kallt och allt är den där dumma sprutans fel. frågan är vad som är värst. må dåligt av en spruta eller må dåligt av en riktigt infektion - fy!


ledig betyder effektiv?

en ledig helg då jag faktiskt hunnit med ganska mycket även om jag vilat en heeeeel del också ;D fredag blev det en kortis på stan och sen pyssel och kvällen spenderades i bankeyd med Linus. Lördagen var ju hos pappa en sväng och träffade faster neta! Otroligt mysigt och kul. blev en hel del pyssel där också. bla. ett kort till Jenny som hon fick på kvällen när vi sågs och åt god mat på twin. Där har vi något som verkligen inte är överskattat :) Idag har jag faktiskt varit väldigt duktig. åkte upp till rosenlundsbadet och simmade 2000 meter. härligt att avsluta ledigheten på det sättet faktiskt :) Imon är det måndag - vilket betyder ny vecka med nya tag. öppningsvecka också vilket faktiskt känns oerhört gött! Nu kör vi :)

underhållning

Tänk att måndagskvällarna först underhölls av tre amerikanska/svenska hemmafruar och nu helt plötsligt är det galna turister på ullared som gäller. ni hänger väl med i svängarna?


mycket energi när man är ledig....

Jag är så jäkla ledig idag att det inte finns! Sjukt jäkla fett massa ledig är jag - sug på den ni! Ska njuta så det smäller och bara älska att vara ledig. mums! Vi börjar med en ordentligt riktigt smaskigt god frukost tror jag. mmmm, frukost! see you later babes ;D

Pyssel, pyssel



Nu börjar julpysslet :D

RSS 2.0