Thailand - avetyr!

jag hade tankt mig en lugn dag pa stranden och senare pa eftermiddagen ta bat och sen buss till bangkok. blev det som jag ahde tankt mig? jag kan latt och lugnt svara nej pa den fragan.

idag var dagen da min mamma och min kara broder skulle ge sig ut pa aventyr med vespa. fine tankte jag jag springer val ner till stranden ensam pa morgonen och sen kommer dem och joinar mig efter en timme. efter fyrtio minuter kommer anton ner och mer eller mindre skriker, du maste folja med mig och hamta mammas moppe! mamma har trillat och ligger pa sjukhus. skojar du? var allt jag fick ur mig. men sagt och gjort sa akte vi ivag och aa, jag fick aka vespa trots allt. sen hamtade vi mamma och jag kan saga att saren kommer nog inte direkt forsvinna den forsta dagen. jag var i chock typ. halla det har aldrig hant min mamma nagot innan. hon har ju sjutton inte ens haft influensan sen jag foddes. men det verkar visst som om det ska handa nagot lustigt varje gang vi ar ute sa varfor inte ungefar?!

vi tog istallet en tidigare bat in till bangkok och var dar runt tre istallet. vad gor man da i bangkok nar solen har gatt ner? man shoppar. och jisses jisses, sag nagot jag inte sett pa min shopping tur idag! heeeelt sinnes! och sag nagot jag inte shoppat? haha. naej da sa farligt ar det inte. men sinnes nar samma grej som hemma kostar runt 1000, bara kostar 180 har. sinnes sinnes!

julstamningen har faktiskt kommit anda hit! dem spelar lite julmusik och granarna ar tanda :) imon ar det ju faktiskt den 23 december! och jag funderar pa att ligga vid poolen hela dagen, iiiii ;D

Thailand - Bangkok nasta

tur att ni haller koll pa mig sa att jag slipper halla koll pa mig sjalv, kunde ju blivit jobbigt ;D och shit, jag glomde ju skriva i forra inlagget det viktigaste av allt JAG SAKNAR MITT JOBB! (ar du nojd anna? haha)

a, shit. om lite mer an tre dagar sitter jag hemma i sverige igen. ar detta ens mojligt? da blir det visst julfirande i massor.. hjalp, det kanns konstigt men sant ! dags att fixa brannan nu da ;)

imon aker jag till bangkok sa om nagon har en onskelista sa ar det sista chansen nu, haha! see you people!

Thailand - underbart bra?

lordag i thailand precis avslutad. helt fantastiskt underbart bra har den varit!
forst var den sadar mysig som det kan va nar man umgas med sin familj. ni vet sadar perfekt mysig. man skrattar och ratar minnen och sen som ett litet extra plus sa var det live musik och a, god mat och allt var verkligen toppen - kanoners! sen ville min kara bror ha glass sa da tanke vi att vi skulle ga till ett annat stalle. och dar hade dem sex baste "eldblasarkillarna" fran thailand samlats sa dar var det varsta performance (vad sager man pa svenska?) sen efter det sa var det technokvall dar sa jaa. halla? forstar ni hur bra vi hade det? jaa, kanske svart att forsta bara sahar men ni forstar sakert nar ni far se bilderna sen :)

om fem dagar ar jag hemma. torsdag den 25 december ar 2009 ar lina hemma igen. just nu kanner jag pa mig att det kommer bli underbart att komma hem. klart att det ar fantastiskt knappt bra att vara pa semester men jag bara har en kansla av att det kommer bli tippentoppen att komma hem igen :) vad har jag att komma hem till? vannerna, familjen, julkanslan, aaa det kommer bli kanoners!


thailand

det finns tarar aven om man ar pa semester pa andra sidan jorden...

tips fran coachen

jag ska ge er nagra restips. spruta inte myggspray i munnen, ga inte i djungeln med flipflop, ga inte pa turistaventyr nar du har feber och ar forkyld och riv inte upp ett fodelsemarke nar du ar i solen!

sista tipset far bli: lar dig forsta thalands-engelska innan du aker!

Thailand - elefant

assa bara jag tanker tillbaka pa det sa far jag ett stort leende pa lapparna, far nastan lust att skratta lite. hehe. jag red alltsa pa en elefant i tva timmar. en elefant i djungeln, fattar ni hur det later eller? haha, ganska sjukt ! men men.. forst red vi som sagt i djungeln. tva och tva i som en liten vagn pa elefanten. sen i slutet av turen fragade han om vi ville bada med elefanten, vilket lat lite skrammande men kul sa visst tanke vi och svarade ja. man fick bara vara en och en sa jag fick vanta medan mamma och anton hoppade i. vad hade vi gett oss in pa? haha, anton flog av nar elefanten forsokte rulla sig i vattnet och mamma skrattade sa hon nastan tappade andan. hej o ha nu var det mi tur! en blot eledant som tydligen hette mojoouuii (nice stavning) hoppade upp och vandrade ner mot vattnet. da ringde han ledarens telefon sa han hoppade av elefanten, dar satt jag helt sjalv och mamma borjade asgarva. elefanten fattade ju att han skulle bada sa han hoppade i vattnet och dar satt jag och bara foljde med. som tur var sa var han valdigt snall och till slut lyckades jag fa med honom upp ur vattnet. ni skulle sett bilderna ! och min mamma och min brors skrattanfall var ju inte heller sa daliga nar jag tanker efter. haha

nu har vi iaf vart borta en vecka och imon aker vi vidare till cambodia. hoppas att det ar lika mysigt som har for har trivs vi alla tre valdigt bra :)

nu ar det dags for annu en kvall med thailandsrestaurant. an sa lange kan jag val erkanna att jag bara atit ris, massor av ris. men som ni sakert vet sa ar ju inte mat utomlands min stora grej. kanske dags att andra pa det idag? jag kanner mig lyckligt. kanske for att det imon ar lucia? or nooot. haha, jaja. dags att ta tag i kvallen!

Will I need a rehab? only you know.

thailand - solbrand?

vad ska jag beratta? att jag har blivit jagad av tva thailandare i cyklop? att vi ska rida elefant imon? eller att jag fick manikyr av en thailandare och det kittlades sa jag trodde jag skulle do. haha, nar jag laser det sjalv kan jag inte annat an att skratta. nar man ar pa semester sa ska man ju tydligen alltid saga att allt ar sa himla stralande bra och att livet leker och att man mar toppen! och sa ar det verkligen, jag har aldrig haft en tanke pa nagot annat. jag ar lycklig har tillsammans med min familj!

forresten, alla ni som sa att ni inte skulle kunna umgas med mig nar jag kom hem for att jag var for brun. ni kan nu andas ut. jag ar lika vit som nar jag akte him, vilket ju maste betyda att ni kan umgas med mig som vanligt. right? :)

jag har massa konstiga tankar, och ajag hade massa citat nyss i mitt huvud som skulle kunna beskriva dem, men efter att last mina mejl och tagit ett djupt andetag sa finns det bara tre ord som stammer helt. jag saknar dig! jag har massa tankar om hur det kommer sluta, och hej o ha. men jag orkar inte fundera mer, jag vill att det ska vara som det var innan sa jag sager bara. lat det vara som innan jag akte nar jag kommer hem. gullunge!

som sagt imon ska vi tydligen rid och bada med elefanter. vad sjutton hander? haha. men det blir saker bra, far val ta en bild eller tva och lagga upp har sen. haha.

vad hander hemma? halla? beratta nagot roligt. i want to know :) och forresten, hopaps det gick bra pa psykologiprovet for alla!!

jag vill inte att du tar plats i mitt liv om du har planerat att ga. men att du ska ga ar min storsta mardrom!

Thailand !

Det var en gang en flicka som akte till landet langt borta dar solen fanns. hon fick flyga massa timmar men nar hon val kom fram var det jattevarmt och fint och verkligen vart resan. dem tva forsta dagarna var hon i den stora staden. det var valdigt varmt, 32 grader, och valdigt mycket folk. det fanns ocksa massor massor massor massor massor med buddha statyer. detta gjorde flickan lite lite galen.

det kanns verkligen som om mitt liv ar en saga nu. och imon kommer det ju knappst bli samre. vi ska aka till en liten o, som ibland kallas paradison. later det inte helt helt helt helt underbart? forhoppningvis blir det mycket sol och bad, maste ju fixa brannan ;D

men vi har iaf shoppat lite dem har dagarna, bla tva klanningar, en nyarsklanning och en annan klanning och det ar inte vilken som helst, hihi! gissa? men shit vilka skillnader det finns. dels att det ar mycket mycket billigare med allt har, att manniskorna ar typ hur oppna och vanliga som helst (snackar typ med alla, aven om vi inte forstar deras sprak), maten ar ju verkligen (shitpommesfrites) helt annorlunda mot vad vi har hemma och trakigt men sant, det finns hur manga prostituerade som helst. helt sjukt egentligen!

maste bara fa kommentera frukosten. ris och nudlar? ohm, har det inte gatt luite vaaaaaaal langt? ''/ verkligen nigen hojdare kan jag saga, jag haller mig verkligen till dem andra, mer vanliga sakerna. haha !

men.. resan ar kanon och skulle nog kunna skriva hur mycket som helst. men nu ar det ju sjutton dags att ga och lagga sig har snart. vad ar klockan hemma, typ halv fyra? haha konstigt nar man tanker efter men sant !

hoppas att ni har det bra dar hemma, i era tjocka vinterjackor. sjalv springer jag just nu omkring i kortbyxor och linne, hihi :)

i mitt hjarta tror jag pa anglar, och jag vill att du ska vara min angel


RSS 2.0