Chasing cars

söndag och klockan är halv fem. och jag har precis gått upp ur sängen. aa, det är faktiskt sant. vet inte vad som håller på att hända med mig faktiskt, sover och sover och sover och är fortfarande trött. men aa, det är väl bara att fortsätta och sova för någongång måste man väl bli pigg ;) fast imon kommer jag väl knappast vara det, min klocka kommer ju sjutton ringa vid halv fem. är inte det nästan lite för tidigt?

efter att ha varit hemma själv ett tag så känns det rätt skönt att äta söndagsmiddag hemma hos pappsen. känner mig dock så himla gammal när man skriver att det ska bli gott med söndagsmiddag? varför helt plöstligt denna känslan? äsch då, orkar inte tänka på det nu för snart rullar väl cykeln utan mig.

jag har fortfarande så mycket jag vill skriva. och varje gång jag sätter mig här tänker jag att jag ska börjar men orden kommer inte ut i rätt ordning så det blir aldrig av. vissa tankar kanske bara har en plats, inuti mig?

there's so much more to say

ops, klockan är snart åtta och lina har inte gjort något sen hon kom hem från jobbet. men vad sjutton? måste man flyga omkring och göra saker varje dag? är det inte tillåtet att bara vara hemma och sega och dega heeela dagen. (om man nu hade varit ledig hela dagen) joo, idag var det väldigt okej :) och imon börjar lina tidig så då kan det ju vara perfekt att vara hemma ikväll och bara vila ;) sen ska jag ju klippa mig imon med, aa, nu börjar nervositet kommer. fick en knäpp tanke i huvudet men hur skulle mörkt mörkt hår se ut, vad sägs om nästan svart? eller det kanske inte skulle funka? aa, det tas ju att tänkas på, haha..

måste bara få skriva några rader till alla er som skickar skumma sms till mig. och då menar jag verkligen bara till er som skickar skumma, ni andra kan sluta läsa nu ;) skumma sms svarar jag inte på. och om jag inte svarar då är jag inte intresserad. det kan väl inte vara så svårt att förstå? tack :)

nu kan ni andra fortsätta läsa om ni vill, haha. aa, jag känner att det blev något för klitschigt. men det må väl också vara okej, sometimes iaf..

idag var det "gästklagomålensdag" på jobbet. asså shit vad alla skulle ha en åsikt om allt. men visst, det klart att man ska säga till om något blivit fel! GIVETVIS! men vissa saker kanske man kan räkna ut själva. eller aa, inte bli så himla irriterad så jag börjar skaka av rädlsa när de öppnar munnen. jag tänker såhär: alla kan göra fel, och alla fel kan rättas till :)

nu blir det tog till att torka av alla speglarna här i huset för mamma har vart i farten och möblerat om lite. då kan det behövas. wish me luck?


it's all or nothing

musik är bra för allt och allt :) I feel great today, men nu är det nog dags för sängen borde ju sova många timmar för imon kanske man borde vara mer pigg än vanligt. äsch, vad kan hända? haha ^^ har massa berätta så jag tänkte ta tag i allt tomorrow, sötisar!

och förresten, tror ni inte jag glömde tandställningen idag igen ^^ haha..

aja, nattis :)

jag saknar dig även om vi sågs igår

då har man ätit sin första middag i den nya lägenheten, men visst det var mys.. blir alltid många skratt när heela familjen är samlad och det är ju mys :) satte på tvn och såg att det var allsång på skansen. för mig är det verkligen sommar, men hallå? när det är så ska det ju vara sol och det är det verkligen inte. det regnar ju för sjutton och imon är det den 25 Juli. hallå? vart är världen på väg (som min käre far brukar säga). imon blir det tidigt jobb så nu är det dags att hoppa i säng. men först kollar vi på "trying to recall" för det är faktiskt vacker. det finns sååå många minnen till den ♥

rött är sött

det är måndag. klockan är nio. lina sover. eller iaf borde. funderar på om jag håller på att bli sjuk för tröttare människa får man leta efter.. men idag var det ju sovmorgon till elva och imon börjar jag inte förän åtta, åh åh :) har hänt så mycket i helgen men orkar inte skriva allt, kommer somna efter halva isf. men man kan ju bara berätta snabbt och då blir det väl fem ord: flytt, ledig, jobb, bil, mys! helgen har vart helt sjukt bra och mycket har hunnits med, we love it :D

- flytten gick bra, det kan nog bli fint där borta :)
- sen blev det lite jobb trots att det var min lediga helg, men det blev faktiskt bara kul. även om det mellan halv tolv och tolv va lite udda ^^
- sen i söndags blev jag kär. om man kan bli kär i en bil så blev jag verkligen det. (eller var det hela händelsen?) så snygg, och dessutom röd. det är svårt att få det bättre ;)
- och mys har det blivit massa. och det är ju alltid lika bra. jag menar, mys kan ju inte bli negativt ;)

naej, nu ska jag laga mat för imon.. Tjingeling!

Vissa saker kan bli bättre än bäst

jag är död, både på insidan och utsidan.

vissa människor kan inte leva med sig själva

Vi träffades första gången för ganska längesen. allt var kanon! i mina ögon var du helt perfekt och då menar jag perfekt. det var nästan lite skrämmande för det fanns inga fel. inte ens någon liten sak som jag kunde tänka på något sätt skulle vara negativt.. vi var inte lika men inte heller olika. vi träffades mer och mer och alltid fanns känslan av det där perfekta där. men efter ett tag så dog det. helt utan någonting så dog allt. en utav oss sa stopp. vi glömde varandra och alla trodde att sagan tagit slut. så även du och jag. det gick ett tag, ganska länge egentligen, och sen såg vi varandra - ingen hälsade! men efter några dagar hördes vi av igen. du tog första steget, fast på en annan väg än förra gången. vi sågs, det kändes konstigt men vem hade förväntat sig något annat? vi sågs igen. precis som innan så kunde vi prata om allt. den där konstiga känslan började försvinnan och den gamla vägen skottades fram, den blev mer och mer tydlig. och i takt med att vägen växte så växte även våra liv mer och mer ihop - för andra gången.  tills det hände något. boom sa det och det dog. det blev fel. allt dog, även fåglarna som trivts så bra på vår väg. båda vi vet nog egentligen vad felet var. jag har erkännt det för mig själv. tre ord beskriver allt. jag tror det egentligen var vad du ville.. idag kunde jag erkänna det för mig själv. idag när jag såg dig igen. så, jag kan se att jag gjorde misstaget. och jag ångrar mig något fruktansvärt. inga ord beskriva hur mycket jag ångrar mig. hur mörkt det än känns så ska jag ta mig tillbaka till ljuset. jag har lovat mig själv det. men hur överlever du? det är min stora fråga. fast egentligen bryr jag mig inte om svaret. för detta är till dig och detta är ett hej då.

Whispers, "Hello, I miss you quite terribly."

























Our lips,
Can touch.
And our cheeks,
Can brush.
Cause our lips can touch,
Here.

Sweet dreams


hjälp, hjälp, hjälp - det är nog det enda ordet som passar just nu. började jobba 15 igår och trodde att jag skulle jobba till 00,30, okey det är länge men fine liksom. men det slutade med att jag jobbade till 03. så nu är jag precis nyvaken. och klockan är snart två. lina som för en gångs skull är ledig.. men aa, jag är ju fortfarande ledig :) och det känns verkligen som att man har semster även om det bara är en helg - it makes me happy. så nu hade jag tänkt att hitta på something fine. har ju faktiskt några timmar idag som är oplanerade ;) sen imon flyttar vi, pappa sa idag att det bara var en sak kvar jag behövde göra - ta kort på mitt pepparkakshus. haha, om det är det enda så ^^

nu blir det dusch dusch. har dock hört att det inte finns något varmvatten =/ men alltid bra att vakna till såhär på "morgonkvisten", haha..

Sommar, sommar och sol

lina är ledig - solen skiner! det är ju inte bara en tillfällighet ;D Jag vågar knappast drömma om att det kommer hålla sig hela helgen men fy sjutton vad underbart om det skulle göra det för då kommer ju flytten bli så otroligt megabra :) men men. nu är det dags för frukost, kanske ute på balkongen? :) sen blir det dag med massa fixing och trixing, haha :)

btw, glöm inte sola nu ;)


image31

Get a life

torsdag idag. sån fcuk pain i ryggen - fattar inte varför (?) men imon slapp jag ju ta in varorna, tack robin :) , så jag kan väl knappast klaga! det betyder ju också sovmorgon börjar ju inte förän 15, oh hjälp vad jag ska sova ;) är så sjukt trött, jobbig dag today oh yes! blev en dag i tvåan och jag trivs där, sen kan ju hjälpredan diskuteras men med tålamod så, haha..

var ju på fin fin middag idag också, och jaa, mina vänner det var väldigt gott faktiskt. brukar ju mest vara hemska förrätter men inte idag inte.. så nu är vi mätta och belåtna och trötta som jag vet inte vad. jag tror det är dags att hoppa i säng. nybäddad med helt nya lakan. det kan knappast bli bättre ;)

and for you: säg inte a när du menar b. och gör inte b när du egentligen inte vill a.. ett tips jag har och något som jag tror du behöver om du överhuvudtaget vill ha någon omgivning kvar. fast alla gör sina val så även du. men som sagt om omgivningen betyder något, tänk på den!

"Vill du ha en enkrona?"

nu är rummet helt klart mys till hundra! det sista är inköpt och åååh, det är så mysigt. så nu är det ju bara myset som fattas.. men det är ju faktiskt bara en liten detalj ;)

var på a6 med jenny idag. och jisses - kul hade vi :) tyvärr blev det inga kläder men kom ju på nu att jag behöver något nytt till imon.. för imon blir det fin fin middag men hittar förhoppningsvis något imon :) finns så mycket att berätta om stunden på a6 men det räcker med ett ord.. underbar! fast att den fick ett lite konstigt slut.. fick springa till bussen för mamma hade skadat foten.. hon kom inte hem från träningen! jag vågar inte tänka på hur detta kommer funka. shit, har aldrig sett mamma like this before!

men men även om jag har sovmorgon imon så ska jag sova nu!

Nattis :)

Allsång med jenny

Jenny har godkänt det så nu kan jag väl gå ut med det offentligt, lika väl! jag har möblerat om på mitt rum och det är så underbart mysigt så det finns inte!! aa, hjälp vilken lättnad det var att säga det, (ähm?) men det är verkligen så mysmys nu att har man en gång gått in så vill man inte gå ut! det är fantastiskt :)

men nu är det verkligen dags att sova, för imon är det en lång dag.. såg förresten något konstigt påpå schemat idag. nästa vecka står det att jag ska jobba 06,30-19,30. är det möjligt?! asså. det funkar kanske inte riktigt? eller?
aja. ingen idé att grubbla nu :)

Natti natti på er!

det satt verkligen fast

idag fastnade mitt finger i kassalådan. jag klämde det. fingret är helt blått. det gjorde ont. har satt på ett vitt plåster. det lyser igenom. det gör fortfarande jätteont. men lika bra att le ändå :)



 


hallå eller?

Jenny: har du ett nytt rum?
Lina: möblerat om, köpt nya things- vart händig ;)
Jenny: omg, kan Lina modin vara händig?

hallå, vad har alla för bild av mig. jag är ju värsta hantverkaren och aaa, värsta sångerskan my babies ;)

Om jag inte

Om jag inte sover så jobbar jag. om jag inte jobbar så åker jag bil. om jag inte åker bil så lyssnar jag på musik. om jag inte lyssnar på musik så cyklar jag. om jag inte cyklar så solar jag. och om jag inte solar så står jag ute i ösreget och drömmer jag om semester... Jag är knäpp men - I like it ;)

Nu har jag jobbat lääänge 8-17 och skulle behöve slummra en stund men det hinner vi inte. (är det inte illa när man inte hinner sova?) ikväll ska det bli myskväll så nu kan det ju faktiskt regna då, tss.. fast imon är det ju upp med tuppen, klockan fem kallar iaf jag tidigt, så det blir nog en tidig kväll med en förhoppningsvis bättre morgon än i måndags... vad sägs om: Brandlarm? inbrottstjuvar - som iofs visade sig vara fönsterputsare? att tappa två brickor big? och sedan glömma nycklarna hem på jobbet? aa, men jag överlevde och jag överlevde tom träningen efter det. jag tror det kallas bra självkänsla ;)

Movie-time

Ny dag, nytt liv - tid för att glömma?

Svart som natten?

Dagens grekland:  aa, måste bara berätta om den här bilden. det var när vi var på mykonos och helt plötsligt när vi gick där i alla de där små gångarna så tar det bara slut och så blir det verkligen massa massa svart. asså man såg inte handen framför sig. det var helt skumt, och ganska äckligt! men sen hittade vi detta stället och där var det ju lite ljusare. berodde nog mest på att det låg typ fem mega båtar i vattnet. fick sen veta att alla var restauranger. men vadå om man blev hungrig skulle man simma dit då eller? öhm, jaaa, perfekt, haha!
ful bild men ni fattar nog vad jag menar med svart iaf, haha!

image30
:

Fredag, den 13

oturs dag idag för alla som inte visste det innan så kanske ni förstår varför alla misstag kom just idag ;) men än så länge har denna dag varit väldigt bra för mig (peppar, peppar ta i trä) började 7 för att sätta upp nya skyltar, och jag älskar när man får göra sådant - sådana saker som man vanligtvis inte gör, it's lovely! sen bara flöt dagen på och sen var klockan fyra och lina var på väg hem, på en torr cykel. har det inte regnat idag? och nu är det helg, och det är verkligen något att fira. men tjena, är verkligen skit trött så det får bli till att fira med film för något annat orkar jag inte. haha, det är jobbigt att jobba heltid ;)

det har hänt massa spännande saker den här veckan som jag inte har berättat om men det har bara flugit förbi fantastiska saker! så man kan lugnt säga att jag har haft en prima vecka :D dags att börja en ny snart, måndag morgon 6 kommer det ju nya varor, oh yeah?

måste bara tillägga innan filmen börjar att teatern igår var massa skoj! Jenny, det var jättekul att se det gumman :)

Nu blir det Beck, för sådant humör är vi väl alla på idag? ;)

Tjingeling!

Selfish girl?

Jag bär på en liten hemlighet. en hemlighet som jag delar med en person. jag vill dela den med fler, för jag tror att det skulle bli lättare då. vem delar man den med? jag vet egentligen vilka jag vill dela den med, men kan man dela hemligheter med vem som helst? det är egentligen ingen stor sak, men klumpen i mitt bröst skulle försvinna - direkt! om jag berättar och då riskerar att förstöra någon annans liv ska man då straffa sig själv istället? vad är egentligen värst eller bäst? jag vet inte hur länge till jag orkar, så snälla säg att du har berättat så att jag kan berätta... jag vill inte straffa dig, det är inte min poäng med det hela. jag vill inte heller verka självisk. det enda jag vill är att vara den jag än gång var.. det skulle vara så mycket enklare då, kan du förstå mig - kan du någonsin förstå mig?

Välkommen, vill du ha vanlij så är den tyvärr slut.

Det är tisdag och solen verkligen skiner. varför sitter jag inne? varför är jag inte ute och bara njuter eller varför inte förbättra brännan? jo, för att jag är så trött så ögonen trillar ihop så fort jag ens funderar på att sätta mig ner. och ändå har jag sovit hela eftermiddagen.. jag orkar inte bli sjuk nu. hallå, save me - sjuk nu vore ju katastrof!

har vart en helknäpp dag på jobbet idag. det smårullade liksom hela tiden med lite konstigt folk.. fick höra massa konstiga citat.
-  varför är ni så dyra här? har ni höjt priserna?
- jaa, vissa priser har vi ju tyvärr höjt.
- är det bara för att ni ska kunna le?
- ursäkta?
- jaa, du ler ju så störst.
ähm, jaha. ska man tolka det som att man har värsta hemska smilet eller? uh, ska aldrig mer le om det nu är fallet, haha. sen när denna lite underliga man kom fram till renate och malin sa han:
- hallå eller? är ni dyra?
jaaa, ibland överträffar vissa människor dumheten med stora steg - djupt citat från helgen ;)

och sen bara för att vaniljmilkshaken inte funkade så skulle ju alla ha det, haha! jag vet inte hur många gånger jag sa: nej, den är tyvärr slut men vi har en jättegod ny smak - päron! till slut så skriker renate lite desperat: vi har faktiskt jordgubb också. haha, sött!

fast sötast idag var ju när en liten kille i lobbyn skriker rakt ut, väldigt högt, utan anledning: jag tål inte ketchup! haha, jag kan ju säga att hans mamma fick ketchup färg i ansiktet.



Who said it should be easy?

Måndag, måndag, måndag - jobb på "riktigt".. prick åtta noll noll började jag (glömde iofs stämpla in - som vanligt) och det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara att ta sig upp ur sängen! kom ner till jobbet och aa, det blev en lite speciellt dag men shit pommes frites vad bra det gick - liten ordvals där ;) Tillbringade hela dagen i tvåan och jag är faktiskt väldigt nöjd, tss. fast det blev masssa Orwak också, det var verkligen sjukt mycket. tur att la maskina fixade sig iaf :) mucho bravo!

och nu är jag så trött som jag aldrig varit förr (?) och efter att läst igenom inlägger så känner jag att det bara är strunt. hade ju mycket att säg. mer läsvärt än detta iaf, men det får bli imon.. den som väntar på något gott ;)

Tjingeling!


The way I am

alla har något att påpeka, alla har något de vill få fram. och med allt har alla en baktanke. ni vet vilka dagar jag pratar om? egentligen helt sjukt att det kan va så. imorse kändes det verkligen som att det skulle bli en sådan dag. för jag visste, innerst inne att samtalet skulle komma. fast jag längtade bort. har man inte pratat på så länge behöver man väl inte göra det nu heller? varför ändra på något som fungerar - som båda var överens om? för vi var verkligen överens om att leva två helt olika liv och nu sviker du löftet? ge mig iaf en chans att överleva.

Imon börjar "allvaret". 8-16 i en månad, måndag-fredag... jag hoppas verkligen att det kommer kännas bra.. jag behöver något positivt, även om jag just nu har största leendet, som jag dock tror är ganska falsk. bara för att jag varken för mig själv eller för någon vågar erkänna. vad skulle alla säga? hur skulle alla reagera? behöver jag egentligen bry mig om vad alla andra tycker? kanske inte. men jag gör det - mycket!

Dagens Grekland: haha, jag har typ tusen bilder där jag gör såhär.. värsta snyggt är det ju inte direkt men näsan blir ju annars alltid ful på bild - så varför inte täcka den? ;) och sen var det ju precis efter att jag bränt hela hårbotten så frillen kunde man ju heller inte fixa - fast det kan man ju iofs inte nu heller. haha. det lär ju bli diadem en vecka till ^^

image29

Hellogoodbye

jag har så mycket musik som jag vill lyssna på så jag hinner inte med allt! jag skulle kunna sitta här i flera veckor och bara lyssna - det är helt underbart! vissa låtar är jag själv chockad över att jag lyssnar på men vad sjutton tycker jag dem är bra så :)

exakt denna sekunden är det: Here in your arms som rullar.. den är lite sådär lagom mysmys när man är lite halvseg och det regnar ute, tss :) Fast nu är lina så glad och positiv så nu är det nog dags för något lite mer "powerful" som nästan ingen annan gillar ;)

Om ni ska hem går ni åt fel håll..

Yes, ännu en lördag avklarad! det bestod av ganska mycket men till sist så blev det faktiskt väldigt bra :) först jobb 13-17 och, om man får, så är jag nöjd med min insats! sen blev det hem, tupplur och make up, make up och sen blev det lite fest.. kändes på vägen dit som om regnet skulle kunna förstöra ganska mycket men på vägn "hem" sen så var det väldigt bra att ha ett paraply - det uppskattas ju faktiskt ibland av fler än en själv ;) även om varken jag eller Jenny var på topptopp så blev vi det sen, oh yes! och om man ska sammanfatta kvällen får det nog faktiskt bli med att säga: "Ligger inte kålgården åt andra hållet?"

image28

Kommer ni ihåg den här bilden? Igår kändes det som vanligt igen - och jag älskade det verkligen!

20070707

oh yes, det borde ju betyda att det är värsta turdagen idag eller? ;) Let's just face it - lina är verkligen på topp humör. trots allt slit och skit så, oh yeah ;) nu blir det en snabb liten tupplur sen in i duschen and some make up och sen får vi väl helt enkelt se vart vägarna bär.. förhoppningsvis så blir det en underbar kväll :)

Ganska söt mening:
I miss you, but I miss myself more. aa, det tas ju faktiskt att tänkas på :)

When I'm lonely

Nu börjar det riktiga livet med flytten - massa packning! men jag trodde verkligen inte att det kunde vara så kul man hittar ju massa roliga saker, tss. tex. massa gamla foton och det är ju helt ovely sometimes.. det gör ju iaf så att man får sig ett gott skratt :) Jag gillar det iaf på något sätt! fast inte så mys nu när man behöver bo själv, lonely, bland massa flyttkartonger.. min hörna är ju helt nerpackad. men jaja, med lite levande ljus så tror jag det kan bli mys :)

blev ingen jogging idag och det känns faktiskt lite konstigt men det blev ju en promenad med jenny och aa, vi fick fram ganska många givande citat ;) tex. det om punktering.. remember? och om tio dagar kommer sandra hem och då kommer det nog kännas som om sommaren börjar på riktigt ;)

men men, dags att sova för imon blir det jobb igen! 17-22 och aa, imon blir det ju "Annas specialkväll" :) and for you: hur sjutton pallade du fjorton timmar? var det verkligen sån kaos? jobba nu för guds skull inte ihjäl dig precis innan semestern, tänk på att det faktiskt är fest på lördag ;)

Nattis ♥

Sött - sött som socker

Dagens Grekland: Tänkte bara nämna ett utav många konstiga citat som sas under resan!
Mamma: Jag tror dem är från våran grannland i väst
Anton: Aha, nu förstår jag vad du menar
Lina: Vadå?! är den från Norrland?
Fråga mig inte hur jag fick ihop det men aa, jag tror det är detta man kan kalla en dumförklaring ^^ Dags att sova, men imon lovar jag att berätta "the story" :)

Bilden är från bästa båtresan (om man nu kan välja det, haha) och jag menar: vem är snygg när man försöker äta körsbär? ;)

image27

a new feeling?

nu är det snart nästa dag, igen.. allt bara tuffar på så det borde ju betyda att det snart är dags för nya tag. shit, sitter här med nästan lite ångest ju, oroheten i magen bara växer ju.. men det kommer förändras så mycket i mitt liv nu ju. det kommer bli massa nytt och nya saker att anpassa sig till.. kommer jag verkligen klara det här?

egentligen finns det ju två sätt att se det på. två ganska självklara sätt, antingen att jag kommer klara allt finfint men sen kan det ju faktiskt gå käpprätt åt helvete också.. kan man någonsin veta det innan? förändringarna är som sagt många. kommer ske både inuti mig och utanpå tror jag. mest på insidan om jag ska våga chansa... men vågar jag gå igenom detta ensam? jag trodde ju att du skulle finnas där vid min sida. kommer du någonsin förstå det? vill du ens förstå? när det skedde förändringar i ditt liv, både med nya människor och nya mer materiella saker, så försvann jag. i din värld ligger jag nog fortfarande kvar någonstans långt borta på en öde väg.. kommer du någonsin hjälpa mig därfirån? jag vill vara ärlig, men så fort jag är det så känns det som om det misstolkas från din sida.. jag vet inte ens om du läser detta men du vet vem du är och ingen annan ska ens fundera över det tycker jag :)

image26



I'm so happy, I'm so glad?

jag vet inte vad det är för fel men jag är på så himla bra humör nu för tiden. det känns som om ingeting kommer kunna stoppa mig vissa stunder. fast sen på kvällarna kan jag ligga vaken och bara titta rakt ut i mörkret och bara tänka.. även om jag är sjukt trött så kan jag inte sova, har för mycket tankar.. det bara rullar runt en massa massa hela tiden. fast sen när jag vaknar på morgonen så är allt positivt igen :) vad är det för fel? kanske bara meningen att jag måste inse att jag inte ska tänka? det känns som att leva utan att finnas vissa stunder - som om något fattas. kanske tur i oturen att jag vet vad det är..

men nu är jag jättetrött så nu ska det allt få bli en liten härlig tupplur i min nybäddade soffa, ny mys-mys filt! och sen blir man ju alltid på bra humör av lite musik så det får det nog bli också - dagen till ära efter en 06,30-15 tid på jobbet :) fick en, kanske lite barnslig, låt igår.. men jag gillar den på något konstigt vänster, haha ;)

har btw, en spännande berättelse att berätta sen.. den som väntar på något gott ;)

high and low, keep it up!

Hur högt kan man lyssna utan att man förstör hörlurar för nu vill inte jag köpa fler. alla bara går ju sönder, men gaash.. vem vill lyssna lågt? haha..

imon blir det jobb 06,30-15,00 så nu är det dags att sova.. och när livet är lite jobbigt så ska man sova lite extra står det i mitt horoskop så aa, det kanske man borde lite på ;) och när livet är jobbigt får man munsår som inte försvinner? gash, varför kan det inte försvinna bara?! men äsch, det finns kanske större problem här i världen.. :)

Dumbom, det finns ingen annan. mitt hjärta nästan stannar.. jag kommer alltid göra allt för dig!

Nattis, everyone :)


whine up - or down?

mjaaau, yes my friend ni hörde rätt - katt! grannen har skaffat en himla katt, gratis väckning? jag säger nej tack, såå snälla move it.. men jag är på bra humör nu så jag är inte så arg längre, inte som jag var imorse, tur att mamma var hemma annars hade jag nog gått över i nattdressen och sagt mer eller mindre bara fula ord, haha ^^

Idag började "allvaret".. jag tar det inte som något allvar men det kanske man borde, äsch. lägg till ett smile bara så ;) jag syftar på jobbet för er som inte hängde med i svängarna, haha ;) det blev 10,30-15,00 på jordbron och sen blev det 15-19 på a6.. och det blev en jättebra dag :) alla människor were nice! kul att träffa lite nytt folk på a6 också! och aa, det är faktiskt skillnad på ställena så, I'm happy :D

träffade Kajsa idag också, massa mys! vi måste verkligen ses oftare babe.. även om det bara blir korta stunder sådär "påspringandes" på stan så är det lovely :)

fick se min pappas vykort idag också, hallå..hur kunde ni se vad det stod? haha,  helt nersprayat med hårspray ju, haha!

Dagens Grekland: Kommer aldrig glömma den perfekta dagen på stranden. lyssnade på massa bra musik hela dagen och sen hade vi det bara bäst helt enkelt :D Like this one: Whine up, det är en sådan äkta strandplåga. haha. But I like it ;) Dagen efter så skulle vi åka vidare och gash vad det blåste, kolla bilden så fattar ni. frillan var inte lätt att hålla nice kan jag säga, haha ;)

image22

what a?


image21
Om det här är nya modet så vet jag inte om jag vill vara med längre.
What a?
Är meningen att man ska räkna hur många fransar den har eller?
Gash, hua lia, för mig är detta verkligen en diss..

Jag väntar tills solen går upp, sen kommer jag gå - gå dit du inte hör mina andetag

Härlig dag i solen, det är så jag sammanfattar min dag :) visst låter det helt fantastiskt? fast det blev tyvärr ingen bulle för det glömde jag, blev lite stressigt. haha., men det får väl bli någon annan gång!

Träffade Jenny idag, shit, mega längesen.. var verkligen jättekul att ses och tjena vad fin hon var i håret, känns ju som old times, dags att börja festa igen kanske ;) det blev en sväng på stan med piren inräknat och sen blev det en ganska lång promenad hemåt. men gumms, vet du vad jag kom på sen när jag kom hem, jag glömde min cykel. haha ^^ fast det var iofs ganska bra för då kunde jag jogga ner och hämta den, cykla hem och sen jogga lite till! det blev ju megabra. och imon ska ju du träna med mig, as you said, so work it babe ;)

kollade resor idag också, vet ni att man kan flyga till Athen den 4 för 995 kronor! hallå? det är ju nästan så att man måste ju, eller rättare sagt man måste.. gash, ibland undrar jag varför jag åkte hem...

Dagens Grekland: Detta var en av dem sista dagarna. ni vet en av dem som man inte vill ska ta slut för man vill inte åka hem. man vill bara stanna, har man varit där 4 veckor kan man ju lika väl stanna 4 till. right? yes, och efter fyra veckor var Anton grym på att göra volter. som ni kanske ser? aa, ibland får man sådana där konstiga känslor av hur fantastiskt det är med en familj. hmm, konstigt egentligen kanske!

image20

Dags för mig att sova. ska ju jobba imon, börjar ju på riktigt nu ju.. känns sådär men jag tror det kommer bli bra :) imon är det ju faktiskt bara en 10,30-15,00 :)

Nattis alla sötisar!

Shoubidopi dopi yeah yeah

vaknar och känner mig på topp efter ca nio timmars sömn. aa, sounds maybe strange men gash mamma mia vad trött jag var igår.. så jag gick och la mig och sussade nice ;)

och vaknade av att solen skiner som bara den, it's summer my dear friends, and Lina like it.. oh yes, haha. känns ju nästan som om man inte har kommit hem från Grekland. men för säkerhetsskull kanske ni kan hojta till när vi får 48 grader här också ;)

aa, idag kommer bli en bra dag tror jag för jag ska träffa Jenny! det var så längesen och jag saknar henne, min "invandrarkompis".. (hon är helsvensk så även jag, men vi trivs med allt, haha)

och nu ska jag gå ut och ta mig en nybakad bulle för jag tänkte börja onyttigt och sluta nyttigt, joggade ju faktiskt igår och då är jag faktiskt värd en liten bulle! mammsi är så gullig - gjorde en med rosa pärlsocker till mig ♥

image19


I like it, a lot!

jag vill bara skrika rakt ut, får jag mår bra! idag är en sådan där dag då det verkligen känns som om livet leker.. super nice verkligen och solen lyser och jag har joggat en sväng och aaa, tjena mittbena vad härligt det är.. jag har verkligen världens största smile på läpparna och jag vet inte riktigt varför :D men det kanske är för att jag har berättat såå många bra och roliga historier idag? eller vad säger du Anna? ;)

image18

Dagens Grekland: Detta var första veckan, ser ni vad vit jag är? ;)
detta var btw bästa stranden för strandtennis och jogging, I miss it :)

RSS 2.0