mysiga kvällar i december

I måndags blev det spelkväll hemma hos min älskling. Det var jag och han och hans syskon! Först blev det det nya spelet google eyes vilket faktiskt var lite småkul! Dock var man kanske inte så snygg hela tiden men det bjuder jag på ;) sen efter det blev det mys med taco och kvällen avslutades med lite tvtittande och sen somnade jag riktigt gott och sov för första natten på länge otroligt gott och ända fram till klockan ringde! Hade en mysig kväll och önskar att alla var så avslappnade som denna. I går, tisdags, fyllde tvillingarna år så det firades med paket och tårta. Älskling och jag hann också gå en promenad i snön vilket var mysigt. även om vi inte gick så långt så blev det lite bilder och mycket prat. med betoning på mycket.... Bjuder på bilder och hoppas att ni får er ett härligt skratt ;)


Sony

En ny kamera är införskaffad och nu testas den vill jag lova :)


en bild säger mer än tusen ord


stängningsvecka

Hemma från ännu en stängning och även om livet känns pissigt segt och tråkigt just nu för tiden så är jag glad för alla uppmuntringar jag får folk iaf - love to you ♥ Hoppas bara att min svacka snart har gått över så kan njuta av en ledig helg t.ex. det hade ju verkligen inte varit fel! är sugen på en riktig myshelg men glögg, pepparkakor, film, långa vinterpromenader, inslagning av julklappar och allt som hör julen till.

dags för sängen nu, duntäcke is the shit! bjuder på en ful men en nattlig bild från ett mysigt välkomnande från en stängning :)



Snow

jag har sagt det innan men jag måste bara få säga det igen... jag älskar julstämningen som infinner sig nu när det snöar :) igår jobbade jag kväll och det gick verkligen inte bra men när vi väl var färdiga så kändes livet så himla mycket lättare när man kom ut och såg att det fanns massa snö - me like! Hoppas verkligen att det kan hålla i sig nu ett tag. jag bryr mig inte om iaf jag behöver bli lite våt om fötterna när jag går ut eller om jag blir blöt i håret - jag gillar snö så det så!


Avslutningen blev perfekt

En helg med jobb så började väldigt positivt med en kul lördagsmorgon. sen gick energin ner något men sen gick det upp igen och det avslutades på ett riktigt positivt sätt :) visst gillar vi glada dagar på jobbet? Alltid kul med en grön prick i protokollet eller vad säger du Jenny? :D

igår på kvällen fick jag överraskning av min Linus. han hande lagat väldigt god mat och tänt ljus bara för att jag skulle komma, hihi mysigt :) tänk att vi ska få fira jul tillsammans gullet!


Idol 2009



Precis som alla andra så måste jag ju blogga om idolfinalen igår! och jag är heeeeeelt klart nöjd med vem som vann. Erik var i mina ögon helt klart vinnaren och nu längtar jag faktiskt lite efter att få se vad han kommer att göra på sin skiva! Hoppas han fortsätter göra sin egen grej så man känner igen honom både på röst och låtval.


Beroendet stiger?

Paradise Hotel, avsnitt 15 precis avklarat här i sängen. Verkligen dags att gå upp nu men känner mig fruktansvärt seg!

Funderade idag när jag såg avsnittet varför man egentligen kollar. Vad handlar programmet om egentligen? jo, att vara snyggast, spela dummast, strula runt med så många som möjligt och festa till tusen. eller har jag fel? visst. alla är säkert inte där av samma anledningar men vissa. programmet har ju ändå fått den stämpeln!

så varför kollar vi? jag tror inte egentligen att det är något som intresserar oss utan har man sett första så bara måste man se nästa typ. människorna som är med är så speciella så man bara måååååste se nästa avsnitt för att återigen kunna bli chockad över hur idiotiska saker de faktiskt gör... och säkert kommer fortsätta säga/göra! jag tror inte det är slut än!!


Avklarad FOR

Länge har jag fasat för tisdagen den 8 och onsdagen den 9 december. i flera månader har dessa dagar gjort mig nervös och planeringen har varit stor men nu är de över och vad säger jag då om dem?

vill börja med att iaf säga att en avklarad FOR (en slags kontroll som genomförs på alla mc donald's restauranger) är bättre än en stundande. haha! men även om vi inte riktigt fått hela beskedet tror jag att de flesta är nöjda. min egna åsikt återkommer jag med inom de närmaste dagarna när jag vet mer.

dock vill jag säga att jag har haft två roliga dagar och ni som åt hos oss under dessa dagarna hoppas jag sett vilka utomordentligt extra fina hamburgare, pf, glassar m.m vi har haft. vi brukar jag vara perfekta men dessa dagar var det något utöver det vanliga, det vill jag lova ;)

så.... ledig ett tag nu och det känns förkjäkla bra faktiskt och det firar vi med en powernap :D


julprat

En ledig helg då jag faktiskt hunnit med väldigt mycket skojsigt :D utgång i fredags och restaurangbesök i lördags. kan det bli bättre? det hade nog räckt med bara de otroligt mysiga sakerna och jag hade varit nöjd men i söndags var det julpyssel med glögg och julgodis - otroligt mysigt och julstämningen var påtaglig. det var hur mysigt som helst och jag kände ännu mer än innan att jag älskar julen. tänk vad traditioner är viktiga. vad hade julen varit utan glögg liksom? :) inte långt kvar till jul och även om det är mycket kvar att göra innan dess så längtar jag.. Mysp på hög nivå!



RSS 2.0