är det såhär det ska vara?

det sägs att det ska finnas en mening med allt. då skulle jag väldigt gärna vilja veta vad som är meningen med detta?


Onsdaaaaaaag

yes, imon är det verkligen onsdag. tisdag idag ju. skola, hem och sova i fyra timmar, dans och sen jobb. tisdagen i kortkort ungefär. varför dra ut på det? ;D och efter onsdag är det ju faktiskt torsdag och då jäklar, då smäller det , hihi.

men för alla som sitter där ute i regnet och läser detta tänkte jag bara berätta att tisdagen vart oerhört oerhört oerhört bra. är så glad så att det bara fortsätter att bubbla i magen hela tiden :D

ms or lina - kärt barn har många namn?

Varför ms när det är något roligt och lina när det är någon som är pissed på mig? denna fråga har jag verkligen gått och funderat på hela mitt liv, ungefär. snälla snälla rädda mig från djungeln och svara på mig fråga annars kommer jag ju dö av... ångest? Gött mos vi äter ris!


Lånat

för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?

en helt vanlig söndag

Mitt hjärta brister verkligen när jag säger detta... känner verkligen vilken dålig människa jag är som ens tänker tanken att skriva något sådant här. men hur i hela världen lyckas man glömma att lägga kött på åtta vanliga? hur i hela fridens namn är det möjligt? haha, nu i efterhand kan man ju inte annat än att skratta åt det. haha?

Hola?

Det är onsdag. jag har jobbat på mässan, pratat sönder min hals om samhäll språk och hur himla bra det är. nu sitter jag här och har kommit fram till att jag är bäst på att säga hej. hej onsdag-snart-torsdag !

Is this it, or is this that?

asså.. så här ligger det till.. det har vart en hej sjukdom vecka. men sjukdomen börjar sakta men säkert försvinna. hallå livet säger vi igen då! imon blir det skola och plugg igen som vanligt, men oj vad synd att vi har resursdag då så jag inte behöver gå dit, blink blink! sen undrar man ju hur mycket man har missat. men visst kommer jag klara att ta igen det? snälla säg att jag kommer att klara det? ''/ men äsch, ingen idé att vara orolig. här lever vi livet :)

igår var på alla sätt en bra dag, fast att jag var sjuk. men jag börjar undra om jag överanalyserar saker. om man säger en sak så kanske man menar just precis det man säger? kan det inte vara så?!

RSS 2.0