Hemma igen

jaaa, efter en lång men ändå ganska kort hemresa så vart jag hemma igen. hemresan var seg, som hemresor alltid brukar vara?, men det gick. och välkomnandet när man kom hem vart ju super. Tack ♥

om man skulle berätta om resan med några små väl valda ord skulle det väl bli: båt, öroninflammtion, doktorbesök, ingen mat, feber i massor, halsfluss, studiebesök i hundratal, gäsp gäsp, fint väder, enkätundersökningar, dåligt väder. aaa, hoppas ni fick en liten bild av veckan iaf. kommer nog upp bilder senare :) men.... trots allt detta negativa så var det nog en bra resa, "min tyska familj" försökte verkligen göra det så bra som möjligt för mig :)

men nu är det dags att fira mammsen. födelsedag idag ju  - Grattis :D



tips från coachen?

efter dagens övningar så är ju frågan. stanna eller gå?

Verklighet?


en torsdagkväll med dig - det kan inte bli bättre. magkänslan är på topp och leendet kan inte bli större. min, bara min som man brukar säga. har aldrig känts så speciellt innan men nu känns det verkligen overkligt. är detta verkligeheten? är verkligheten såhär bra? du är iaf det bästa !

En blandning av allt

det är sol ute. jag har gjort sista provet för veckan. det är helg imon. på söndag är det min lillebrors konfirmation som gäller. nästa vecka är det inget prov. om två veckor är det tyskland jag befinner mig i. den 10 juni är jag i spanien. jag hade inget latin den här veckan. min lön nästa månad kommer bli stor. familjen och vännerna bryr sig. och mitt leende är störst ! 


Många dagar ledigt !

Fredag igår och prtaj med brudarna. nervositet i massor men vad fan vi fixar la allt ;D alla var nöjda och belåtna på hemvägen iaf, och då har ju kvällen lätt varit bra. även om skoskaven inte var för nice! hetste brudrna på dansgolvet? igår var det lätt så utan att överdriva ;)
lördag idag fast känslan av söndag är stor. hur lätt är det inte att lura kroppen egentligen? ingen koll på varken dag eller tid för tillfället. haha. men jobb 11.30-16 idag iaf. lätt grymaste lördagen? inte om tittar på hur mycket vi hade att göra iaf ;) men kul kan man ju iaf säga att det va? jodå, det rullade på i skrattens-tecken :) pratas om filmpartaj ikväll. om man orkar så kan det ju inte bli annat är dundertrevligt iaf :D nu blir det nog dock en liten powernap för det är ju något av dem sakerna som man aldrig kan få för mycke av :) Pusstjing !

image43

gammal bild på brudarna

RSS 2.0