två år slutar här?

efter två år funderar jag stark på om det är dags att säga hej då. ett avslut innan eller efter jul?

ska jag skrika rakt ut för att du ska ens märka mig?

Jag var ärlig, jag öppnade mitt hjärta. antingen gör jag som sandra säger nu eller så ger jag upp. skiter i det. glömmer bort och försvinner. men det är så himla svårt för det finns någonstans en liten liten glimt som säger att jag absolut inte vill ge upp. shit, det låter som om jag håller på och räddar hela världen men egentligen är det en sån liten liten liten sak. absolut inget stort. men någonting som lyckas ta upp all min tankeverksamhet. alla mina lediga stunder tänker jag på det. är tystnaden ett tecken på att jag ska gå vidare?

Torsdags (nöjen?)

jag orkar inte skriva något så jag tänker vara en sådan där töntig hästtjej som lägger upp bilder på alla hästar som hon äääälskar och luktar häst hela dagarna (annas bild av hästtjejer iaf) så, idag blev jag en sådan tjej. titta och njut !



Första riktiga skoldagen

Första lektionen för terminen - inställd ! så det var ju bara ta pärlan och cykla hem igen. lagom irriterande med fyra timmar hål. man kunde inte sagt det liiiite tidigare? så, det fick bli en sväng runt sjön istället. 5 km på sin håltimma är ju aldrig fel. kanon egentligen ! men nu får det bli en dusch innan det är matte och naturkunskap som gäller. hoppas verkligen att jag kan byta bort matten för oj vad det inte är min grej. Here I come history . oh yeah? ''/

20080820

Jag har bestämt mig för att från och med nu så är det den positiva lina som är tillbaka. hell yeah ;) imon ska en stor sak ske. fine, ett sms kanske inte är någon himla big deal men just detta kommer bli det. måste bara våga men vad fan har jag att förlora? okej, ganska mycket. men visst, ärlighet och att visa vad man vill det var ju tipsen jag fick av jenny. risken att jag förlorar allt. den finns och den är stor. men att leva i ovissheten känns otroligt jobbigt. det är något som dödar en inifrån så imon smäller det. pang boom. kanske berättar imon hur det slutar..
första dagen i plugget är ju iaf avklarad och med sämsta schemat i världen så känns det väl inte så förbannat kul att gå dit imon. men, nu är vi positiva och tänker på något roligt. det är ju snart helg iaf !!

Dags för sängen people ! Natti :)

promenad utan slut

jag vill hålla dig i handen. inte du och inte du. absolut inte din hand. utan dig. bara din och ingen annans.

en liten hög av klabb



stanna upp. få upp bilden i tanken. skämmas fast ändå le. le för att det är pinsamt. och le för att det inte finns något att le för. senaste veckan har allt bara runnit ihop till en liten liten hög av klabb. jag vet vad jag vill nu, jag hade verkligen bestämt mig och nu förstörde du allt. jag hade offrat allt, verkligen allt, men du förstörde du allt och gjorde livet på andra sidan svårare. take me away just for a sec


i-land

Jag har ett litet problem. när håret blev kort blev plattången en god vän. dock blev jag ovän med mitt golv (tyvärr?) så.. till mitt problem. jag sätter på plattången varje morgon och plattar håret givetvis. men sen glömmer jag att stänga av den. detta gör fula märken i mitt golv. tänk er brännmärken i golvet. inte helt snyggt direkt. hur sjutton ska jag göra för att komma ihg att stänga av den? snart kommer väl hela lägenheten vara borta när jag kommer hem en dag. peppar, peppar ta i trä!

080808


lyckodag i Kina. tänk om denna dag kunde bjuda på lite lycka för mig också. man kan se solen tränga igenom molnen och om man försöker riktigt hårt kan man kanske tänka sig att minnena som förföljer mig försvinner bort när solen har trängt igenom helt. jag vill att allt ska vara som innan.


What's wrong with me?

man frågar sig varför. svaret blir för tillfället därför. den stora gropen i min mage som jag vill kalla svart har för tillfället blivit lite färggladare. och jag funderar på om det är bra eller dåligt. positivt eller negativt. skulle jag öppna mig för någon skulle dem skrika: va? detta är inte likt mig och jag vet nog egentligen ingenting om marken jag befinner mig på. jag som för alla gör allting rätt. trots den svarta gropen mår jag bra. får man ens göra det? nej, det får man inte och givetvis har jag dåligt samvete. det måste man ha. fråga två blir hur jag tar mig härifrån. det finns inget svar eftersom man aldrig ska smita från problemen. därför stannar jag och hoppas att jag i fortsättningen följer mitt rätta jag. vad är mitt rätta jag? frågan måste få ett svar, och denna gången ett ärligt svar. min svarta grop måste utrotas och det är nu. kommer du följa med mig in i mina ny dagar trots ärlighet eller väljer du att stanna här, på denna sidan det svarta strecket. snälla ta mig i handen och dra mig över strecket. jag behöver ett svart streck, så visa mig. visa mig strecket så lovar jag att utrota den svarta gropen och göra det rätta.

Du är mitt allt !

För något som du, kan jag lämna allt jag har
Med något som du, blir hela världen underbar ♥

RSS 2.0